Bildirim
TH9 105 Level Full Duvar Satılık!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cok az savunma bamsısın ful duvar yuklenmisin bi govslovan dalsalar duvarlar işe bile yaramaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
4 işçi boşa çıkmadan sürekli savunma ve diğer binaları bastım 1 işçi hep duvarlar için kaldı sonuç bu yapacak birşey yok zamanla onlarda yükselecek zayıf dediğin de işte bir tek savunma olarak bunlar kaldı: x yaylar seviye 2 3 yapılacak okçu kuleleri kaldı bir de teslalar. (Zoru gitti kolayı kaldı yani önemli olan duvar basabilmek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KnuCKleS- -- 25 Nisan 2015; 2:16:59 > -
50 tl veririm.Daha fazla etmez.Anlastik mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim aldırma, zoru başarmış duvarları fullemişsin. İç savunmalar rahat hallolur.
Duvalar TH9 a ilk geçtiğinde full 8 olduğunu hesaplarsak, bir duvarı 8 den 10 a basmak 4 milyon eder. 250 duvarı 8 den 10 a basmak ise 1 trilyon altın eder :)
Ama oyun piyasası malum düşük, emeğinin karşılığını satarak asla alamazsın bu oyunda. -
Haklısınız askere gidiceğimden ve eskisi kadar oynamadığımdan bende satmak istiyorum emeğim büyük gerçekten böyle bir köy yapan bilir demek istediğimi ama kafamdaki rakamı verirlerse 3-5 emeğime bakmam satarım.
Güncel
dostum whatsapp dan yada doğrudan ulaşır mısın ? ciddi alıcıyım 0543 217 55 27
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X