Bina dün 9 oldu ama ganimet bulamıyorum beyler oyundan ciddi sogudum altın2 deyım suan geneldemi böyle bina9ta ?
ben de bı ay once gectım aynı sorunu yasıyorum köy bulana kadar oyunu kapatasım geliyor.1450-1600 kupa aralıgında gezıyorum cok da kötü degıl tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: msb_bjk
ben de bı ay once gectım aynı sorunu yasıyorum köy bulana kadar oyunu kapatasım geliyor.1450-1600 kupa aralıgında gezıyorum cok da kötü degıl tavsiye ederim
koy bınası 9 olanlar için ganimet tavsiyem 1800-1900 kupa arası gayet iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Rüzqaar
koy bınası 9 olanlar için ganimet tavsiyem 1800-1900 kupa arası gayet iyi
Alıntıları Göster
altın 1 de madende alabıyormusun ganımet kardesım
quote:
Orijinalden alıntı: ambasador999
Maden de bulamazsın kolay kolay zaten 9a çıktıkran sonra depolardan sömürmeye başlamalısın
quote:
Orijinalden alıntı: Mühendis_adayı
quote:
Orijinalden alıntı: ambasador999
Maden de bulamazsın kolay kolay zaten 9a çıktıkran sonra depolardan sömürmeye başlamalısın
Alıntıları Göster
Th9a yeni geçenler gerçekten oyundan soğuyor. 1700 kupa altı ganimet hiç gelmiyor bana. 1700-1800 arası da ara sıra. Ordu kampları 220ye, Okçu kraliçe belirli bir levele ve aktif kullanılan askerler yükselmeden th9 da üst seviye ganimet pek kolay görünmüyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
Th9a yeni geçenler gerçekten oyundan soğuyor. 1700 kupa altı ganimet hiç gelmiyor bana. 1700-1800 arası da ara sıra. Ordu kampları 220ye, Okçu kraliçe belirli bir levele ve aktif kullanılan askerler yükselmeden th9 da üst seviye ganimet pek kolay görünmüyor sanırım.
Alıntıları Göster
TH10 a geçtim 2-3 ay önce. Ganimet kazanma hızım inanılmaz düştü eskiden parası dışarıda birikmişleri hedef alıyordum 200 okçu tamamdı. Bu şekilde günde 2-3m biriktirebiliyordum çok fazla oynamadığım halde.
Şimdi anca TH9 ve Th10 lardan kazanabiliyorum onlarında köyleri hayvan gibi haliyle, büyüler ile beraber 200-250k iksirlik ordu ile girmek zorundayım ondada çoğu zaman 4 depo yu alamıyorum.
TH10 olup tüyo verebilecek varsa sevinirim.
Alt tarafı 1 top yükseltmesi için 2-3gün uğraşıyorum
Arkadaşlar bende köy binamı 9 yaptım barbar ve okçu 6. Seviye yaptım 8 tane sur yıkıcı barbar kral ve kraliçe ile saldırıyorum sürekli, maliyetim az iyi ganimet alıyorum 2100 e çıktı kupa biraz düşüş gördüm performans da onun için 1800 e düşürdüm kupamı gayet iyi.
Oyundamı problem var th9 damı bende 1 hafta önce gectim th9a gercekten ganimet yok ve müthiş saldırı yiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: eto83
Oyundamı problem var th9 damı bende 1 hafta önce gectim th9a gercekten ganimet yok ve müthiş saldırı yiyorum
TH9 farm için ideal bir seviye. Çünkü saldırı gücünüz çok iyi duruma geliyor. Kraliçe ve lv6 ordunla baya iyi ganimet kasabilirsiniz. Altın 1den (1900+) aşağı düşmemeye bakın baya ganimet bulabilirsiniz.İyi farmlar
quote:
Orijinalden alıntı: Bullocks
TH9 farm için ideal bir seviye. Çünkü saldırı gücünüz çok iyi duruma geliyor. Kraliçe ve lv6 ordunla baya iyi ganimet kasabilirsiniz. Altın 1den (1900+) aşağı düşmemeye bakın baya ganimet bulabilirsiniz.İyi farmlar
Alıntıları Göster
1700 1900 arası th9 için bence ideal.. saldırı olarak yarı yarıya okçu barbar 5adet bombacı ve 5 adet dev gerektiğinde kullanmak için.. deneyin ;)
1 ay oldu th9 a geçeli genelde 16 dev 8 d.kirici 140 Okçu seklinde saldiriyorum. artik yukseltmeler min. 3, 5 milyondan başlıyor işçiler bir süre yatiyor haliyle.
Bndede O sorun var 1600 kupa iyi mi gani icin
Th9 ile alakali degil th 10 olarak bana hic,koy gelmiyor bir ara iyidi ama su an nerdeyse 300 k harciyorum koy bulana kadar ve sovup sinirimi bozup cikiyorum koy yok 100 kere ileri de 150 k lik koy geliyir sadece 300 klik gelsede ona da ordum yetniyor herseyi full koyler oluyor genelde e simdi ne anladim bu isten tavsiyem gece cikin koyler daha cok gece geliyor
Aynen bina 10da duvar fulleyenler oyunla kafayı yemiş bunu anladım :)
Bende th9 a geçmeden kupa sayımı 200 e düşürerek sadece goblinlerle goblin başı 1000 hammadde mesela 60 goblin aldım 60.000 toplam hammadde alıyordum ve saldırı için ilerlemiyorum en fazla 2-3 ileri dedikten sonra iyi hammadde alıyordum ama th9 yapmaz olaydım kurudu vallahi işçileri boş durdurmamak istiyorum ama nafile ve laboratuvar boş çünkü iksir bulamıyorum oyundanda acayip soğudum umarım iyi bir güncelleme ile çare bulurlar yoksa bırakacak gibiyim oyunu alacak varsa 25 e bırakırım seviye 59 nik osman aga 5 işçi ve 855 taş var askerler genelde 4 ve 5 yıldızlılar
quote:
Orijinalden alıntı: 19sng19
Bende th9 a geçmeden kupa sayımı 200 e düşürerek sadece goblinlerle goblin başı 1000 hammadde mesela 60 goblin aldım 60.000 toplam hammadde alıyordum ve saldırı için ilerlemiyorum en fazla 2-3 ileri dedikten sonra iyi hammadde alıyordum ama th9 yapmaz olaydım kurudu vallahi işçileri boş durdurmamak istiyorum ama nafile ve laboratuvar boş çünkü iksir bulamıyorum oyundanda acayip soğudum umarım iyi bir güncelleme ile çare bulurlar yoksa bırakacak gibiyim oyunu alacak varsa 25 e bırakırım seviye 59 nik osman aga 5 işçi ve 855 taş var askerler genelde 4 ve 5 yıldızlılar
altın 1de cok iyi ganımet gelıyor th8den farksız bende basta sogumustum ama altın1 baya iyi
Dostum usta ligde felaket para var 400qşağı düşmüyo bonus 75binerde geliyo :))) ee zor diyosanız 2300-2450 deneyin dua ediceksiniz bişey daha var geceleri ve sabah 12ye kadar bol ganimetler
quote:
Orijinalden alıntı: v1gor
TH10 a geçtim 2-3 ay önce. Ganimet kazanma hızım inanılmaz düştü eskiden parası dışarıda birikmişleri hedef alıyordum 200 okçu tamamdı. Bu şekilde günde 2-3m biriktirebiliyordum çok fazla oynamadığım halde.
Şimdi anca TH9 ve Th10 lardan kazanabiliyorum onlarında köyleri hayvan gibi haliyle, büyüler ile beraber 200-250k iksirlik ordu ile girmek zorundayım ondada çoğu zaman 4 depo yu alamıyorum.
TH10 olup tüyo verebilecek varsa sevinirim.
Alt tarafı 1 top yükseltmesi için 2-3gün uğraşıyorum
Yaklaşık 8 aydır th10' da oynuyorum, şuan sadece 2 okçu kulem kaldı yükseltmesi olan, toplam 15m altına ihtiyacım var (bakabilirsiniz TURKISH PAMS - iAytac)
haliyle özellikle son ganimet güncellemesiyle ganimet sistemi değişti ve ganimet bulmak zorlaştı. Ben bir süre kristal ligde takıldıktan sonra, usta lige çıktım bonus ganimet için. Size tavsiyem; cehennem kulelerini basar basmaz usta ligine çıkın. Köy binası dışarda olan adamların sadece köyu binasını yıksan usta3' de 75k altın - ixir alıyorsun.
Asıl sıkıntı ixir biriktirmekte, malum büyüler ixirle üretilmeye başladığından beri, ciddi ixir sorunu var. Orda da tavsiyem (eğer herolarınızı th10 yapmadan 15lere yükselttiyseniz) sadece domuz savaşı yapın. Böylelikle ciddi ixir biriktirebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve sonuçta bütün yükseltmeleri zor da olsa bitirdim.
Son tavsiyem de savunmada. Eğer usta lige çıkarsanız, sakın ola ki depoları birbirine yakın koymayın. TH9da bütün depolar genelde ortada toplanır. Eğer usta ligde böyle bir yapı kurarsanız, saldıran büyük olasılıkla bütün depoları patlatır gider. Şahsen ben patlatırım:p
full yıldırım büyüsü dolu olan kara iksir deposuna (yüksek level yıldırım)level yedi köy binası için tavsiye barbar kralı kurmada çok işe yarıyor bazı arkadaşlarım öyle kurdu ben kurmak üzereyim 3 adet 4.seviye yıldırım büyüsü tavsiye edilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme