Şimdi Ara

TH9 oldum ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba TH9 olur olmaz (44 ~ saat önce oldum) 5inşaatçı mı göreve verdim.
    Herkesin önerdiği laboratuvar , büyü fabrikası , 2tane xyayını inşaata verdim. (Kraliçemi 3e basıyorum , kara olunca gelip hemen alıyorlar yoksa diğer savunmaları basıcam)
    Bu aralar efsane ganimetler geliyor sürekli depolarım fulleniyor ama inşaatçılar dolu diye altınla yeni gelen duvarları yükseltiyorum , iksirle de eski duvarları 9 yapıyorum.

Düşüncelerimde boğulmadan size sormak istedim ;

Benim aklımda şunlar geldi

3gün 5 saat sonra 2 inşaatçı boşa çıkıyor , bunlarla ordu kampı yükseltsem , 5gün 5 saat sonrada yeni gelen savunmaları var olan savunmaların seviyesine çekmek için işe mi koyulsam?
    Yoksa 3gün sonra boşalıcak inşaatçılarımı yeni gelen savunmalara verip hemen aynı seviyeye çıkarsam ordu kampları sonramı kalsa (iksirler hep havada kalıyor)
    Başka bir alternatifim de utility binalarını direk arttırıp ( ordu kampı , klan kalesi vs) daha fazla askerle daha hızlı mı ganimet kassam ?
    Böyle tonlarca düşünce arasında kaldım sizin fikirlerinize bekliyorum , teşekkürler
     TH9 oldum ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SesliDüsünenFilozof -- 5 Haziran 2015; 14:05:17 >

• SesliDüsünenFilozof kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun

Önce kamplari fulle , ardından klan kalesini 1 inşaatci ile bas aksatma. Yeni gelen savunmaları şimdiki savunmalarınla aynı seviyeye getirip ondan sonra ana geliştirmelere başla. X yaylarini da vakit buldukça 3. seviyeye kadar getirmeye çalış. Bu işlerin hepsini hallettikten sonra Havan->Sihirbaz öncelikli olarak basarak ana geliştirmelere başlarsin.

Kolay gelsin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen x yaylarını kurmuşsun iyi lab. b.fabrikası ordu kampı klan kalesi sihirbaz havan xyayı okçu kulesi top diye devam et
  • şahsen aralıksız x toplarını son seviyeye getir derim. tesla ve okçulara öncelik vermeni tavsiye ederim.
  • SesliDüsünenFilozof kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılacak herşeyi yazmışsınız bize sadece seyretmek kalmış yorum yapmak değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇKIRAN OLDUM, NE YAPACAM?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.