Şimdi Ara

TH9 Saldırı Taktiği [Yeni güncelleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni güncelleme haberlerini duymuşsunuzdur , 2. hava patlatıcı geliyormuş bu da TH9ların efsane 3lemesi lavaloonion bitiricek sanırım.

Ben daha TH9a geçeli 23 gün oldu , okçuyu 6 yaptım barbarın 2gün sonra 6 olacak.
    Benim sorum şu balonu 9 yapıp lav tazısı için hazırlanayım mı yoksa devi 6 yapıp kara kasmaya başlayıp golemimi dillendireyim?

Barch yaptığım için kara iksir kasamıyorum. Kıllı devlerle daha rahat kasılır diye düşünüyorum , yorumlarınızı bekliyorum

• Karaiksiri kıllı devlerle bile zor kasıyorsun. Kupa olarak yukarı çıkman lazım karaiksir için. Ben th9 olduğumda ilk dev daha sonra okçuyu yükseltmiştim akabinde ise dalkavuk 5 lavtazı 2 ve balon 6 yaptım. Şuan hava saldırısı yapıyorum.Eğer 2. hava patlatıcı gelirse zor olacağını düşünüyorum fakat imkansız olmaz 3lenir yine. Malum Öfkeleri koyunca 2 saniyede koca haritayı geziyorlar

Bana sorarsan barbar okçu ile kas ganimetini yükselt hava saldırısı için gerekli askerleri. Daha sonra çıkarsın Usta ligine deli kara kasarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.