Şimdi Ara

That 70s show altyazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv8 de beğenerek izlediğim bi diziydi torrent kurunca indiriyim dedim 1.sezonu da indirdim bi anlık hevesle gelin görün ki altyazısı var mı diye araştırmamıştım şimdi de tırım tırım altyazı arıyorum ve bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

bu arada ingilizce altyazısını buldum acaba bu çeviri istekleri ile uğraşan bi site biliomusunuz yada beni kaale alırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The OmeN -- 14 Aralık 2006; 21:43:23 >

• Müthiş keyifli bir dizi, hemen hemen tüm bölümleri izledim. Divxplanette birkaç Türkçe altyazı var ama çok başarılı değiller, yine son sezonların İngilizce altyazılarını da yüklemiştim buraya...

http://www.divxplanet.com/sub/m/8839/That-70s-Show.html
  • saolasın hocam çok makbule geçti ben aramalarım da 70 in önüne ' işaretini koymamaştım
  • bende bu dizinin fanatiklerindenim.
    izlediğim komedi dizileri içersinde en iyilerinden biri.
  • tv8 de izleidm bende .. ilk 2 sezonu torrentden indirip izledim..ama 3,sezona altyazıs buladım.. bekliyor hala...bulursan özel mesaj at..
  • Neyi anlatıyor bu dizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Neyi anlatıyor bu dizi ?

5-6 tane genc var..onların basından gecenleri anlatıyor.. cok sıradısı bir sey değil.. ama konusu 70 li yıllarda geçiyor.. dizi 2000 li yıllara aitti sanrım.. oldukca güzel bir dizi... bir ka bölümünü izlemeyi dene.. beğenirsen devam..
  • ben de sadece tv8'de yayınlanan bölüleriyle duruyorum ve ona rağmen hep ilk 3ümde yer alan bir sitcomdur. gerçekten güzeldir. arkadaş ortamı Friends how i met your mother , the big bang theory sevenlerin de altyazıları uygunsa izlemelerini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Neyi anlatıyor bu dizi ?

5-6 tane genc var..onların basından gecenleri anlatıyor.. cok sıradısı bir sey değil.. ama konusu 70 li yıllarda geçiyor.. dizi 2000 li yıllara aitti sanrım.. oldukca güzel bir dizi... bir ka bölümünü izlemeyi dene.. beğenirsen devam..

Peki sağol bir ara bir bölüm izlerim beğenirsem devam ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.