Şimdi Ara

the 24 dizisi sizce nasıl güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 sezon çekilen bu dizi sizce nasıl?

• Yapay Zekanın Yanıtı

24 Dizisi: Neden Bir Başyapıt Olduğunu Keşfet

"24" dizisi, 2001-2010 yılları arasında yayınlanan, eleştirmenlerce beğenilen bir aksiyon gerilim dizisidir. Gerçek zamanlı olarak anlatılan dizi, Los Angeles'ta yer alan Terörle Mücadele Birimi'nin (CTU) bir gününü konu alır.

Dizinin başrolünde, her bölümde 24 saatlik bir süreyi kapsayan bir gün içinde bir terör saldırısını önlemek için çalışan Jack Bauer yer almaktadır. Jack'in zorlu görevi, aksiyonla dolu sahneler, gerilim dolu anlar ve karmaşık karakterlerle izleyicileri ekrana kilitler.

"24" dizisinin popülaritesine katkıda bulunan birçok faktör vardır:

• Yenilikçi Formatı: Dizinin gerçek zamanlı formatı, izleyicilere benzersiz ve sürükleyici bir deneyim sunar. Her bölüm, bir saatlik bir süreyi temsil eder ve izleyiciler olayların gerçek zamanlı olarak gerçekleştiğine tanık olur.
    • Karizmatik Karakterler: Jack Bauer, televizyon tarihinin en ikonik aksiyon kahramanlarından biridir. Cesur, kararlı ve son derece yetenekli olan Jack, izleyicilerle derinden bağlantı kurar. Diğer karakterler de karmaşık ve ilgi çekicidir, her birinin kendine özgü güdüler ve çatışmaları vardır.
    • Nefes Kesen Aksiyon: "24" dizisi, nefes kesen aksiyon sahneleriyle doludur. Patlamalar, silahlı çatışmalar ve kovalamacalar izleyicilerin kalbini ağızlarına getirir.
    • Gerilim Dolu Hikayeler: Dizinin her sezonu, izleyicileri koltuklarının kenarında tutan gerilim dolu bir hikaye sunar. Terör tehdidleri, hainlik olayları ve kişisel çatışmalar, izleyicileri ekrana bağlı tutar.
    • Sosyal Yorum: "24" dizisi, terörizm, işkence ve hükümet gözetiminin tehlikeleri gibi önemli sosyal sorunlara değinir. Dizinin gerilimli olay örgüsü, bu sorunlar hakkında düşünmeye ve tartışmaya teşvik eder.

Sonuç olarak, "24" dizisi yenilikçi formatı, karizmatik karakterleri, nefes kesen aksiyonu, gerilim dolu hikayeleri ve sosyal yorumuyla bir başyapıt olarak kabul edilir. Dizinin zamanı aşan popülaritesi, onu son derece başarılı ve kalıcı bir televizyon dizisi haline getirmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senaryosu yeter.
  • kurgu çok güzel asla anlayamıyorsun sonunda ne olacağını en son 6.sezonu izliyordum kaldı öyle
  • Ben 5-6-7. sezonları izledim tavsiye ederim.

Yakında 1'den başlayıp 8'e getirmeyi planlıyorum
  • süper
  • şu an üniversite 2 deyim,sanırım 7. sınıftan beri izliyorum bu diziyi.farkettimde hayatımda yer etmiş tek dizi bu sanırım :D
    hastasıyım yani..hele reiko aylesworth (michelle dessler)'e aşıktım ufakkene,keşke ölmeseydi :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeahh

şu an üniversite 2 deyim,sanırım 7. sınıftan beri izliyorum bu diziyi.farkettimde hayatımda yer etmiş tek dizi bu sanırım :D
    hastasıyım yani..hele reiko aylesworth (michelle dessler)'e aşıktım ufakkene,keşke ölmeseydi :|

Bu dizi tam bir bağımlılık yaratıyor, bende Marisol Nichols'a (Nadia Yassir) çarpılmıştım. Şu son 8. sezon daha bir politik işlemeli. Bu dizi hiç bitmesin istiyorum...

"Damn it..."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten süper dizidir her saniye aksiyon var ne olacağını kestiremiyorsun jack olaya el atıyor zaten
  • Nereden nereye.... 1. sezon ilk bölümde Jack, kızının lise yaramazlıkları için CTU'dan telefon takibi istiyordu. Şimdi dede oldu vayyy beee
    Velhasılkelam bu dizi tek takip ettiğim dizidir. Mükemmeldir.
  • 5. Ve 6. Sezon kötü. Şu an 6 dayım sırf bitsin diye izliyorum. İlk sezonlar çok iyiydi.

Bu arada arka sokaklar dizisinin yönetmeni çekimleri aynen 24 gibi yapmış, kamera açıları falan aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 7 Mayıs 2017; 11:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.