Şimdi Ara

( the 2ed cryptic tale - the puzzle of sky)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu görevde zorlanıyorum ağaçlara gittim tıkladım bana torba verdi mavi ,sarı kırmızı ,yeşil bunları ne yapacam:( ağaçlardan çıktı bunlar ama bundan sonrasını çözemedim forumda baktım görevlerde yazıyor ama bişi anlamadım tam olarak ne yapacam lütfen yardım edin detaylı olsun lütfen ... şimdiden teşekkürler..

• arasan bulcan ama neyse şimdi sende 4 element var bunları heykellere koyacaksın heykeller wenom batıdalar doğruyu koyarsan ses gelir yanlış koyarsan ses çıkmaz retrieve ile çıkarırsın üsttekiyle yerleştirrisin
  • kardeş ben 10 kere denedim vs de heykellere ama tıklanmıyorr
  • retrieve ve üstekine tıklıyorum ama ne ses nede bişe oluyor tıklanmıyor yani
  • alalaa bende öyle bir sorun olmamıştı sanırım senden kaynaklanıyor 4 element inventorydemi ?
  • ewet invertory de ss nasıl konuluyor bilsem resmi koyacam ...element dediğin torbamı oluyor bende torba var
  • ağaçlardan çıkan itemleri rasgele sıra ile alamazsın.sırası var yanlış sıra ile aldığında görevi kabuletmez.

sırasını tam hatırlamıyorum ama bak şöyle yap
    ağaçlardan aldığın tüm o renkli itemleri ağaçlara geri koy.
    sonra bir ağaçtan itemi al ses çıkarsa doğru çıkmazsa yanlış ,yanlış olanda itemi ağaca geri koy ve başka bir ağaca git
    bu şekilde her 4 ağaçtanda ses gelecek.4. ağacada itemi koyduğunda
    görev bitiyordu hatırladığıma göre yani extra birşey yapılmıyordu.

TAMAM İŞTE DEDİĞİM GİBİ YAP BEN ÖYLE YAPTIM O GÖREVİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfAsiA -- 20 Mayıs 2007; 0:42:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://img233.imageshack.us/img233/8392/adszip9.jpg

arkadaşlar buna bi bakın öle yazın lütfen torba var iyi bakın ..
  • değişmiş sanırım kardes daha önce 4 kitap vardı onları yerlestirdiğimizde kolye gibi bişi veriyordu.
  • 1 günümü buna ayırdım lanet olsun ya ne zormuş yapamadım gitti ...ağaçlara tekrar koydum yine olmadı ses geli,yor ama yine aynı torba veriyor
  • ben aynı görevi dün yeni açtığım adamıma yaptım ne torba na başka bişi verdi direk yerleştirdim gitti love set geçmiş olsun
  • Ya yanlis anlamayin ama salak falan misiniz?Adam criptic 2 den bahsediyo siz hala heykel diyosunuz.Adamin dedii görev criptic armor görevi love set deil.Bide bir sayfa yaz1 yazmislar.
  • Evet heykel göreviyle alakası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

ağaçlardan çıkan itemleri rasgele sıra ile alamazsın.sırası var yanlış sıra ile aldığında görevi kabuletmez.

sırasını tam hatırlamıyorum ama bak şöyle yap
    ağaçlardan aldığın tüm o renkli itemleri ağaçlara geri koy.
    sonra bir ağaçtan itemi al ses çıkarsa doğru çıkmazsa yanlış ,yanlış olanda itemi ağaca geri koy ve başka bir ağaca git
    bu şekilde her 4 ağaçtanda ses gelecek.4. ağacada itemi koyduğunda
    görev bitiyordu hatırladığıma göre yani extra birşey yapılmıyordu.

TAMAM İŞTE DEDİĞİM GİBİ YAP BEN ÖYLE YAPTIM O GÖREVİ

ne diem başka

• ewet yaptım heykelle alakası yokmuş sadece doğru ağacı bulacaksın 4 doğru ağacı bulunca sana armor veriyor çok şükür yaptım yapamayan arkadaşlar olursa ben yardım ederim ağaçların yerini tam olarak biliyorum ...
  • nasıl yapıldıgını acıklarmısın kardesim aynı görev bende de var ama bende 4 element yok 3 tanesi var suan 4. sü nereden alınıyor bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.