Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Şu Örümcek Adam serilerini ne zaman çocuk filmi olmaktan çıkaracaklar bekliyorum. Bir Todd McFarlane tarzı karanlık yapıya büründürseler, korku tarzı yapsalar. Biraz Todd'un çizdiği çizgiromanları incelesinler lütfen. Amazing nedir yau!!

Todd McFarlane Amazing'in çizeri zaten.

Bir seriyi bütün çizerler ara ara çiziyor işte. Amazing'in tarzı biraz daha gayri ciddi. Ben biraz daha ciddi, karanlık tarz istiyorum.
  • mc farlane bildiğim kadarıyla spawn dan önce marvel da çiziyordu. bi 10-15 senedir amazing i başkası çiziyor.. arada dediğin gibi başka çizerlerde katılıyor tabi

batman, daredevil gibi karakterlerde karanlık havayı seviyorum ama superman, örümcek adam gibi akrakterlerde renkli atmosferi daha çok seviyorum.. peter parker kendisi zaten böyle bir karakter, espirili.. depresif bir ortam söz konusu değil örümcek adamda
  • quote:

quote:

quote:

Şu Örümcek Adam serilerini ne zaman çocuk filmi olmaktan çıkaracaklar bekliyorum. Bir Todd McFarlane tarzı karanlık yapıya büründürseler, korku tarzı yapsalar. Biraz Todd'un çizdiği çizgiromanları incelesinler lütfen. Amazing nedir yau!!

Todd McFarlane Amazing'in çizeri zaten.

Bir seriyi bütün çizerler ara ara çiziyor işte. Amazing'in tarzı biraz daha gayri ciddi. Ben biraz daha ciddi, karanlık tarz istiyorum.

Spider-Man yanlış karakter o zaman.

• Bu sanırım ilk bu seriye tanışmakla alakalı. İlk Todd serilerini okumuştum. O hava beni etkiledi sanırım. Halbuki dediğiniz gibi espirili bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

mc farlane bildiğim kadarıyla spawn dan önce marvel da çiziyordu. bi 10-15 senedir amazing i başkası çiziyor.. arada dediğin gibi başka çizerlerde katılıyor tabi

batman, daredevil gibi karakterlerde karanlık havayı seviyorum ama superman, örümcek adam gibi akrakterlerde renkli atmosferi daha çok seviyorum.. peter parker kendisi zaten böyle bir karakter, espirili.. depresif bir ortam söz konusu değil örümcek adamda

Haklısınız ama Spiderman 3 filminde o karanlık ortamı, gerginliği ve depresif havayı güzel vermişlerdi filmde. Umarım bu yeni seride de işin içine Venom-Carnage de girince yine o tarz karanlık ve gergin bir ortam oluşur.
  • hakılısn.. o karakterler dahil olursa atmosfer biraz değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElaMalakias

İnternete düşmüş müdür acaba?

Düştü
  • Filmi az önce izledim.Gerçekten muhteşemdi.....

Gwen öldüğü için çok üzüldüm , gözümden yaş geldi.

Andrew Garfield gerçekten bu işi çok iyi beceriyor.
  • Gercek hayatta sevgili olduklari icin filmde de yasiyorlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de esprili gayri ciddi spider man i seviyorum. Zaten spider man in olayi bu değil mi. Esprili sempatik bir karakter, önceki seri esprisiz itici bir seri olduğu için nefret ederim mesela. Özellikle üçüncü filmden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

Filmi az önce izledim.Gerçekten muhteşemdi.....

Gwen öldüğü için çok üzüldüm , gözümden yaş geldi.

Andrew Garfield gerçekten bu işi çok iyi beceriyor.

3.filmde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Ben de esprili gayri ciddi spider man i seviyorum. Zaten spider man in olayi bu değil mi. Esprili sempatik bir karakter, önceki seri esprisiz itici bir seri olduğu için nefret ederim mesela. Özellikle üçüncü filmden.

+1. Karanlık atmosfer isteyen gitsin, Batman izlesin.
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    simage yapabilir misin?
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    hangi resmi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

hangi resmi hocam ?

Goh Hinogami: Virtua Fighter 5

• Filmden gayet güzel görüntüler var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Ben de esprili gayri ciddi spider man i seviyorum. Zaten spider man in olayi bu değil mi. Esprili sempatik bir karakter, önceki seri esprisiz itici bir seri olduğu için nefret ederim mesela. Özellikle üçüncü filmden.

+1. Karanlık atmosfer isteyen gitsin, Batman izlesin.

Kesinlikle ilk filmde yaptıkları hata karanlık atmosferde espirili spider-man koymaktı ama 2. de karanlık atmosfer yok üstüne birde espirili spider-man olunca özüne dönmüş bildiğimiz spaydi olmuş olması gereken spaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 4 Eylül 2014; 6:36:06 >

• İlk filme göre güzeldi bu film. İlk filmini hiç beğenmemiştim
  • Peter Parker ın biraz inek tipli bir karakter olması gerekmiyor mu.Burda fazla havalıydı ayrıca saçları ayrı bi uyuz etti beni.Adam boy band den çıkmış gibi zaten.İlk seri 3. film hariç çok daha iyiydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White_Walter

Peter Parker ın biraz inek tipli bir karakter olması gerekmiyor mu.Burda fazla havalıydı ayrıca saçları ayrı bi uyuz etti beni.Adam boy band den çıkmış gibi zaten.İlk seri 3. film hariç çok daha iyiydi bence.

İlk seriyi atın artık kafanizdan. Orada bir Spiderman profili yerleştirilmiş, normalini o sanıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.