Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Serinin 3. bir filmi olacak mı? Olacaksa başrolde yine Andrew Garfield mı yer alacak? Yoksa bir başkası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Serinin 3. bir filmi olacak mı? Olacaksa başrolde yine Andrew Garfield mı yer alacak? Yoksa bir başkası mı?

Olmayacak. Bu seri bitti. 2017'de yeni bir seri başlayacak. Tom Holland oynayacak spidermani.

Bu da konusu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_102596560/f_//tm.htm#102596560

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sorum var.
    Şapkalı gizemli bir adam var o kim? Birinci filmde credistde ikinci filmin sonunda osborn ile konusuyor.Labaratuvarda geziyor hatta.bilen varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bu filmi gömdükçe gömmüştü ama ben iyi buluyordum bu seriyi.Gwenin ölümünü falan çok iyi yansıtmışlardı.Birkaç düzenleme ve değişikle çok iyi bir spider-man filmi gelebilirdi.Onun haricinde mary jane'nin olmasını beklemiştim zamanında bu filmde, gerçekten varmış ama sahnelerini çıkarmışlar.Zamanında ergen ergen diye yerden yere vuranlar şimdiki seri hakkında ne düşünüyorlar merak etmiyor değilim açıkçası.Mcu'ya döndü iyi oldu tamamda kim heyecanla bekliyor yeni spider-mani ? İnfinity warda olsada olur olmasada olur derinliğinde bir karakter şuan.(En sevdiğim marvel kahramanıydı birde benim )İnsanların eski hype'ından bir şey kalmadı geriye.Yada bilemiyorum duygusal davranıyorda olabilirim , yenisini sevenler vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 13 Şubat 2018; 1:44:16 >

• iyi ki çıkarmışlar
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.