Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle oyuncu seçimleri kötü Sam Raimi serisi çok güzeldi. James Franco Harry rolüne, Tobey de Spidey rolüne çok oturmuştu bu seriye bir türlü kanım ısınmadı ve ilk seride düşmanları karşısında daha çok zorlanıyordu bu seride daha kolay yenmeyi başarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 1 Ekim 2014; 14:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

joker hariç hiçbir filmde kötü karaktere bu kadar ısınmamıştım. bence dane dehaan spider man harry osborn andrew garfield olmalıydı.

/>

James Franco diyorum.
  • Milletin Andrew'le alıp veremediği ne la anlamadım adam Tobey'e göre bin kat daha uyuyor neyin kafası bu ? Tobey kısaydı bi kere tipide küçük emrah gibiydi bayıyodu asıl doğrusu bu seri.
  • Ben benzetiyorum dediğimde dalga geçmişlerdi. Yalnız değilsin.

•  The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

O fotoğraf panosu çok şirin ya. Ben de alıp hep sevgilimle olan fotoğraflarımı yapıştıracağım ama o odanın 3-5 yıl garantisi olması lazım.

Ayrıca, işsiz.

• quote:

O fotoğrafın tam halini görmek isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

O fotoğraf panosu çok şirin ya. Ben de alıp hep sevgilimle olan fotoğraflarımı yapıştıracağım ama o odanın 3-5 yıl garantisi olması lazım.

Ayrıca, işsiz.

Ben onları başkasının sanıyordum. Fotoğrafçılık yapıp para kazanıyor falan. Adamlar gerçekten uğraşmış.

• Bence eski serinin kalitesine en cok yaklasan film olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son izlediğiniz film konusuna da genel olarak yazdım;

quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

İlk film; 7,3 / 10 / Spider-Man filmleri içerisinde oldukça başarılıydı. Lizard'ın tamamen kötü adam olarak gösterilmesini hoş karşılamadım gerçi. Curtis Connors, Parker için önemli bir akıl hocasıdır Lizard iken bile.
    Bu film; 7,5 / 10 / Gereğinden fazla sürüncemede bırakılmış romantizm sahneleri ve bu yüzden Elektro ile Harry yeterli süreyi alamamışlar. İlk filmdeki düşman ciddiyeti ya da merakının çok gerisinde kalmış bu film. Ama Gwen'in meşum sahnesini köprüde olmasa da gerekli şekilde, gerekli ciddiyette çektikleri için ilk filmden daha yüksek not verdim.

Gerçi gene de 2. filmin notu, 3. filme göre değişebilir. Peter'ın çizgi romanda yaşadığı depresyonu 3. filme sakladıklarını düşünerek 7,5 verdim. O kısmı es geçerlerse 6ya kadar yolları var 2. film için. Spider-Man karakterinin yaşadığı en önemli kırılma noktasıydı çünkü, filmin sonunda olanlar.

---

Film konusu değil diye orada pek uzun tutmadım gerçi. Gwen hakkında birkaç şey daha yazmak istediğimden bu konuya da geldim.

Andrew Garfield'ı Peter Parker olarak beğendim ben çünkü Tobey Maguire yeterince geeky/nerdy (inek işte) durmuyordu.
    Emma Stone ise efsane bir Gwen Stacy olmuş. Zaten Gwen Stacey, Spider-Man'in sevgilileri içerisinde açık ara en sevdiğimdir. Emma Stone da çok iyi oturmuş role. İlk seriden sonra Spider-Man'in filmlerinden ümidi kesmiştim ama Emma Stone'la Gwen karakteri öyle bir taşınmış ki sinemaya, filmleri sevmemek mümkün olmadı pek. Zaten Peter gibi Gwen'e biz de aşık olduk.

Gwen'in ölümü çizgi romandakinden bile daha çok koydu be. Tamam, çizgi romana bu kadar bağlı kalmaya çalıştıkları düşünülürse bu filmde ölmesi gerekiyordu. Ama öldürmeselerdi de neden öldürmediniz demez, aksine sevinirdim. Değil fazladan 1-2 film, bütün seriyi Gwen'le götürseler, o daha da güzel olurdu.
    Ayrıca 3. filmde direkt bir Mary Jane ilişkisi başlatmalarındansa, tanıtsalar ama hemen beraberliğe başlatmasalar iyi olur. Gwen'in ölümü Spider-Man'in başına gelen en önemli birkaç andan biri. O depresyonu, o dağılmışlığı hissettirmeleri lazım. Yoksa 2. film tamamen çöp olur(en azından benim gözümde tabii).

• Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Marvel ile Sony bu ay içerisinde Spiderman'in hakları için görüşecekti. Marvel, Spiderman'i kendi Sinematik evrenine dahil etmeye çalışıyor. Yani bu serinin devamı gelir mi bilmiyorum

• Aslında James Franco Spider-Man rolüne gider ama biraz olgun gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Aslında James Franco Spider-Man rolüne gider ama biraz olgun gibi duruyor.

o fırsat kaçtı.ilk seride spider-man olması gereken kişiydi yakışırdı.
  • abi film iyi güzel sarıyor da önemli karakterlerin hepsi ergen bozması.Bizim peter zaten zayıf pek süperkahraman gibi değil harry desen 16-17'sinde ergen gibi.Gwen'de gencecik kız filmde yaptığı onca şey falan keşke karakterler daha olgun olsa,gençlik dizisi izliyor gibi hissettiriyor adama ve pek de hoş gelmiyor bana.
  • Daha izlemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

abi film iyi güzel sarıyor da önemli karakterlerin hepsi ergen bozması.Bizim peter zaten zayıf pek süperkahraman gibi değil harry desen 16-17'sinde ergen gibi.Gwen'de gencecik kız filmde yaptığı onca şey falan keşke karakterler daha olgun olsa,gençlik dizisi izliyor gibi hissettiriyor adama ve pek de hoş gelmiyor bana.

Yeni filmi hiç sevmeyeceksin öyleyse.
  • Film bilim kurgu aksiyondan ziyade, romantik - dram türlerinde olmuş. Fazlaca böyle sahne var.
    Elektro ile çarpışmalarına çok az vakit ayırıldı.

Gwen nasıl ölür ya, beni bile etkiledi arkadaş o sahne.
  • Hans Zimmer güzel iş çıkarmıştı bu filmde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemasını kaçırdığım için üzüldüğüm iki filmden birisi.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.