Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 PS4 Anakonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat düşünce mutlaka alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl düşman Carnage mı Electro mu olacak?

• Ortalaması 75-80 arası olursa almayı düşünüyorum.

• The Amazing Spider-Man 2 İlk 15 Dakika

• Batman'e çok özenmişler.
  • Eski nesilide işin içine katlılar mı olucağı bu kaç senedir bu boş sokaklardan bıktım artık süper kahraman oyunlarda insan caddeleri dolu görmek istiyo bu ne böyle ya yine bomboş bir şehir sadece ağ at turla amacı var artık yaşayan bir hayat olsun şu süper kahramanlarda arabamız olsun,mali durumumuz,dükkanlara girip gazete falan alalım ne bileyim işte eklesinlerde eklesinler bir süper güçlü oyun yapıyolar sadece süper güçler yeterli diyip bırakıyolar infamous ss'te şehir canlıydı ama tam o havayı yakalayamıyorsun süper güçleri koymuşlar arabalar hep aynı vs. vs. ama oyun kötümüydü genel anlamda mükemmel derim tabi bu benim isteklerim arzularım kimine yeterli gelir batman'ın yeni nesile çıkıcak oyununu merakla bekliyorum umarım artık şu arkham şehrine bir yaşayan dünya getirirler. önemli olan bu, sadece şehir büyütme değil tabi ki şehirin büyüklüğü de önemli ama video'da gördüğüm kadarıyla dikdörtgen şekilde koymuşlar yapıları sıralamışlar hiç iç açıcı değil boğuldum daha videonun başlarında en başında aha dedim yaşayan bir şehir o sadece bir ilizyonmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 25 Nisan 2014; 14:15:10 >

• Spotçulara haftabaşı geliyormuş oyun. Alabilirim belki.
  • Yinede sm3 te ki harita yok pek büyük haritası yok times meydanı yine hayali reklamlarla donatılmış yaşayan bir şehir göremiyoruz malesef çok canlı haraketli bir şehir olmuyor nedense bina dokularıda yeterli değil pek ama oynanır yinede tabi kötü değil sadece eksiklikleri gidermiyorlar canlı şehir yüksek doku ve daha iyi grafikler ve birebir büyüklükte detaylı bir şehir olsa oyun çok uzun süre oynanır ve satılır
  • Oyunun ilk 15 dakikası next-gen sürümü mü?Bir de Batman izliyor gibi hisseden sadece ben miyim?Signature movelar,Spider-Sense(Arkham serisindeki detective mode)aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Oyunun ilk 15 dakikası next-gen sürümü mü?Bir de Batman izliyor gibi hisseden sadece ben miyim?Signature movelar,Spider-Sense(Arkham serisindeki detective mode)aynı.

Current-Gen
  • Kojimadamı yetenek var ? Cihazlardamı güç yok ? Yapımcıdamı hata var ? Abi cihazlar yeni çıktıda,şu oyun 1080P'de 60 fps alamazmı allah aşkına.Gerçekten enteresan bir durum.

• The Amazing Spider-Man 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

quote:

Oyunun ilk 15 dakikası next-gen sürümü mü?Bir de Batman izliyor gibi hisseden sadece ben miyim?Signature movelar,Spider-Sense(Arkham serisindeki detective mode)aynı.

Current-Gen

PC current-gen mi olacak next-gen mi?
  • Eskiden Spiderman fanatiği olmama rağmen çıkan dandik Spiderman oyunları yüzünden soğudum spidyden :(

• START a bastığım an oynamaya başlıyorum oyunu
  • quote:

START a bastığım an oynamaya başlıyorum oyunu

Anca gıcıklık yap sen böyle aferin Oyna da bize anlat bari

• Oyun Xbox One' a çıkmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

-Karakter modellemeleri çok kötü.Spider-Man'in kostümünü hiç beğenmedim.Peter,Aunt May hiç kimsenin gerçek hayattaki yüzü yok.Kafalarına göre yapmışlar.
    -Ağ atmak başta sıkıcı ama speed boost'u açınca çok zevkli oluyor.
    -Oyunda C.K.(Carnage Killer/Kletus Cassady)Kraven,Kingpin,Goblin,Shocker,Black Cat ve Electro var düşman olarak.
    -Senaryo çok zayıf filmle hemen hemen alakası yok.Bir gangster savaşının içinde buluyoruz kendimizi.
    -Evimize metroyla gidiyoruz.Bu çok kötü olmuş yalnızca metronun üstüne atlıyoruz ve bir yükleme ekranı çıkıyor,kendimizi evde buluyoruz.
    -Yükleme ekranları çok uzun ve menü tasarımları lacivert olduğundan iç bayıcı eski oyunda daha iyiydi.
    -Yan görevlerde bomba deactive etme,yangından insan kurtarma,petty crime,police deadlock,ve yine geçen oyundan fotoğraf çekme görevleri var.
    -Birçok yerde karakterlerin hologramı şeklinde gözüken ses kayıtları var.
    -Yolda sallanırken rastgele bir event oluyor ama yetişmek neredeyse imkansız.Ve bu görevleri yapmazsak karmamız menace oluyor,görevliler peşimize düşüyor(Kingpin'İn bir takımı var.Goblin kızağı var hepsinde)
    -Oyunun bitmesine 4 görev kaldı ama Gwen'in adı sadece 1 kez geçti hiçbir yerde görülmedi.
    -Şehir ölü.Araba dışında birşey yok.
    -2.Filmin kostümü çok kötü tasarlanmış.
    -Daha çeşitli hareketler var.Örneğin artık silah adamların kurşunlarından kaçıp,silahlarını ellerinden alabiliyoruz.
    -Spiderman'in kimseyi öldürmem dediğine şahit oluyoruz sürekli bunu iyi yapmışlar.
    -Stan Lee'nin işlettiği bir Comic-Book Store var.Orada arcade oyun konsolunda challenge oynayıp,figürlere bakıp çizgi roman okuyabiliyoruz.
    -Jameson bize bazen mesaj atıyor.Mesajlarda fotoğraf istiyor.Yine hiçbir şeyi beğenmiyor tabii
    -Oyun ana görevler kısa ama yan görevler süreyi oldukça uzatıyor.4 saatte 10 tane ana görev bitirdim.
    -Boss dövüşleri kendini hep tekrarlıyor sürekli aynı şey:
    Vur,çekil,Web pull ile düşmanı çek vur.
    -Spider-Sense adında Batman'deki Detective Mode'un aynısını yapmışlar.
    -Dolabımızda kostümler duruyor.Önemli bir olaya oldukça yenileri açılıyor.
    -Her kostümün hikayesi ve farklı güçleri var.Klasik kostüm ile çevikken,Miles Morales kostümüyle güç kazanıyoruz.Kostümlerin level seviyesi var.
    -Bu oyunda heal up sistemi yerine Life point sistemi yapılmış.Eğer canımız azalırsa boş bir alanda d-pad in alt tuşuna basılı tutmamız gerekiyor.Spider kendini ağıyla sarıyor.
    -Dövüşlerde signature move yapmamıza gerek kalmıyor kendi kendine yapıyor belli bi süre vurduktan sonra.Adamın yere düşüp sonra kalkması olayı kalkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Nisan 2014; 16:49:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

-Karakter modellemeleri çok kötü.Spider-Man'in kostümünü hiç beğenmedim.Peter,Aunt May hiç kimsenin gerçek hayattaki yüzü yok.Kafalarına göre yapmışlar.
    -Ağ atmak başta sıkıcı ama speed boost'u açınca çok zevkli oluyor.
    -Oyunda C.K.(Carnage Killer/Kletus Cassady)Kraven,Kingpin,Goblin,Shocker,Black Cat ve Electro var düşman olarak.
    -Senaryo çok zayıf filmle hemen hemen alakası yok.Bir gangster savaşının içinde buluyoruz kendimizi.
    -Evimize metroyla gidiyoruz.Bu çok kötü olmuş yalnızca metronun üstüne atlıyoruz ve bir yükleme ekranı çıkıyor,kendimizi evde buluyoruz.
    -Yükleme ekranları çok uzun ve menü tasarımları lacivert olduğundan iç bayıcı eski oyunda daha iyiydi.
    -Yan görevlerde bomba deactive etme,yangından insan kurtarma,petty crime,police deadlock,ve yine geçen oyundan fotoğraf çekme görevleri var.
    -Birçok yerde karakterlerin hologramı şeklinde gözüken ses kayıtları var.
    -Yolda sallanırken rastgele bir event oluyor ama yetişmek neredeyse imkansız.Ve bu görevleri yapmazsak karmamız menace oluyor,görevliler peşimize düşüyor(Kingpin'İn bir takımı var.Goblin kızağı var hepsinde)
    -Oyunun bitmesine 4 görev kaldı ama Gwen'in adı sadece 1 kez geçti hiçbir yerde görülmedi.
    -Şehir ölü.Araba dışında birşey yok.
    -2.Filmin kostümü çok kötü tasarlanmış.
    -Daha çeşitli hareketler var.Örneğin artık silah adamların kurşunlarından kaçıp,silahlarını ellerinden alabiliyoruz.
    -Spiderman'in kimseyi öldürmem dediğine şahit oluyoruz sürekli bunu iyi yapmışlar.
    -Stan Lee'nin işlettiği bir Comic-Book Store var.Orada arcade oyun konsolunda challenge oynayıp,figürlere bakıp çizgi roman okuyabiliyoruz.
    -Jameson bize bazen mesaj atıyor.Mesajlarda fotoğraf istiyor.Yine hiçbir şeyi beğenmiyor tabii

4 görev mi kaldı? Ya oyun çok kısa yada sen çok oynadın?

Jameson beğense şaşardım zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.