Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 PS4 Anakonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görevler bile kısa kısa, 2012deki amazing harbiden bundan çok çok daha iyiydi, bunda renkler soluk görevler parça parça ve kısa yılın çöplerinden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kısa bir süper kahraman oyunu olamaz ya ana görevler 14 görev sunuyor ben 8'ini bitirdim.

Oyun çok rezalet ya hani öyle böyle değil.

Ağ mekaniği rezalet, Senaryosu berbat, Nerde Web of Shadows'un sağlam senaryosu nerede bu. Open World çok tekdüze tasarlanmış. Hep aynı harita ya. O yüzden Shattered Dimensions'un değerini iyi bilmek gerek.

Dövüş mekanikleri harika ama onun hakkını yememek gerek.
  • Öncelikle senaryo çöp. Filmle benzeyen bazı noktalar var ama yetersiz.
    Dövüş mekaniği ilk oyuna göre daha fazla haz veriyor. Birçok boss var. Bu güzel. Mesela ben Electro ve Green Goblin bosslarında çok eğlendim.
    Oyun çok kısa. 4-5 saat sürüyor. Ben yan görev yapıp süreyi uzattım ama o yan görevlere lanet olsun. Herkes açık dünya oyunlarda tekrar eden yan görevlere alışmıştır ama aynı bölgede 3-4 aynı yan göreve hiç denk gelmemiştir. Ancak bu oyunda denk geliyorsunuz.
    Oyun çok kolay. En zor modda oynadım ancak bossları çözünce bir gram zorlamıyor.
    Grafikler rezil. Ps3'de oynadım ama zaten yeni nesilde de aynı. Çöp.
    Artık binalara ağ atması daha iyi. Zevkli bir ağ mekaniği var bence.
    Electro ve Goblin bossları çok iyiydi. Onun dışında rezil bir oyun olmuş.
    İlk oyun bundan kat kat iyiydi.
    14 görev var. Bir tanesinde sadece Kraven ile konuşuyorsun. Hop 10 dakika da bitiyor. Hiçbirşey yapmıyorsun ama o görev sayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 30 Nisan 2017; 20:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.