Şimdi Ara

'The Amazing Spider-Man' Appstore'da yerini aldı, yakında Google Play'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • total mayhemdeki hareketlerle aynı(videodan anlaşıldığı kadarıyla) grafikler biraz daha, iyi hikayesi klasik gameloft oyunlarındaki gibidir yani tırt
  • Oynanmıyor arkadaş !! Bu tip oyunlar oynanmıyor telefonlarda, zevk vermiyor...
  • Arkadaşlar oyun Android için de Google Play'de satışa çıkmıştır.

Link
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM
  • The Dark Knight Rises oyunu da geliyor yine Gameloft'a ait. Fragmani çıkmış. Gameloft tekel olmuş resmen mobil oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 28 Haziran 2012; 21:09:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6,99$
  • Bu oyunu oynamak icin ip4s lazim sanirim. ip4te resmen kasiyor. Oyun kesinlikle 7$ haketmiyor. Oyunu bi hevesle indirdim ama 2-3 dk sehirde ag atarak dolastim , en yuksek binaya ciktim atladim felan (klasiktir zaten , herkes yapar bunlari) sonra kapattim. Grafiklerde tatmin edici degil. Psp oynama zevkinin %10unu verse yine iyidir. Cidden yapimcidan midir nedir anlamadim bu oyunlar cidden oynanmiyor . Grafige yuklenmeye calisiyorlar ama oynanabilirlik 0. Pspdeki gibi X kare O ucgen gibi tuslari yapsalar ekrana cok guzel olurdu. Koyuyorlar 2 tus hic birsey yapamiyorsun. Oyun benim icin 10 uzerinden 2. O da sehirde dolanmasi azicik eglendirdigi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim böyle açık dünya ve mini görevli oyunlara bayılırım :D Grafikleri new iPad'de iyi duruyor.

• Android icin dun(28Haziran) itibari ile yayinlandi.. birazdan yukluyucem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.