Şimdi Ara

'The Amazing Spider-Man' Appstore'da yerini aldı, yakında Google Play'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Gameloft tarafından geliştirilen 'The Amazing Spider-man' 6,99$'lık fiyat etiketi ile Appstore'da satışa sunuldu.

3 Temmuzda yayınlanacak olan aynı adı taşıyan filmi ile paralel bir işleyişe sahip olan oyun, kaliteli grafikleri, başarılı animasyonları ve farklı komboları ile dikkat çekiyor. Azda olsa açık bir dünya oynanışı ile karşımıza çıkan oyun, basit kontrolleriyle oynanabilirliği arttırıyor. New York'un gökdelenleri arasında süzülürken kahramanımızın örümcek ağlarının çıkardığı anlık sesler, başarılı karakter seslendirmeleri ve aksiyon anlarını tamamlayan müzikleri ile oyun etkileyici bir atmosfer sunuyor. Kahramanımızın çeşitli becerilerini geliştirebileceğimiz geniş bir yetenek ağacına da oyunda yer veriliyor. Her ne kadar geniş bir yetenek ağacına yer veriliyor olsa da kahramanımızın dövüş tarzı bir süre sonra kendini tekrar ediyor. Ana karakter betimlemesi ve animasyonları üzerinde başarılı bir iş çıkartan yapım, düşman çeşitliliği konusunda pek tatmin edici değil. Ayrıca ara sahnelerde seslendirmeler ile hikaye dolaylı yoldan anlatılıyor olsa da karakterlerin hiç bir şey yokmuş gibi durmaları çok alakasız sahneler yaratabiliyor. Yüksek mekanların çevre betimlemeleri oldukça başarılı ve şehrin alt kısımlarında azda olsa betimlemelerin yüzeysel  olduğu hissediliyor ancak yaşayan bir şehir sunuluyor. Ayrıca oyun içerisinde paralı eşya satışlarına da yer veriliyor.

Spider Man'in etkileyici dünyasında yer alarak onun hikayesini yaşamak istiyorsanız The Amazing Spider-man'e Appstore üzerinden 6,99$'lık fiyat etiketi ile buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun Android sürümünün yakın bir zamanda Google Play'de yerini alması bekleniyor.

• Deneyelim bakalım.
  • Ahtapot gibi her yanını sarıyor Gameloft oyunları telefonun her yanını. Ne kadar iyi olursa olsun indirmek için 10 kere tereddüt ederim, en sonunda indirmem zaten.
  • Sene olmuş 2012 hala duvardan duvara ip atmaca oynayan var
  • Gameloft güzel oyunlar yapsa da Android'e üvey evlat muamelesi yaptığından en sevmediğim firmalardan biri. 25 Haziran'da çıkartacağız dedikleri Asphalt 7 hala yok ortalıklarda.

• Daha filmi çıkmadan oyununun çıkması pek iyi olmamış, gelecek yeni senaryoyu öğrenmeden oyunu anlamak zor olabilir.
  • bilgisayardakinden daha zevklki olacagina eminim, pcdeki grafikler atari gibi .. insan az ozenir yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık appstore ve android market oyunlarından başka bir haber yaptığınız yok
  • NOVA 3 varken bunu kim oynar acaba ?
  • mavit e kalsa işi gücü bırakalım telefondan oyun oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam

Sene olmuş 2012 hala duvardan duvara ip atmaca oynayan var

sene ile oyunun ne alakasi var? Zevk - renk meselesi, yorumunu cok sacma buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

sene ile oyunun ne alakasi var? Zevk - renk meselesi, yorumunu cok sacma buldum.

adam haklı, sene olmuş 2012 hala ip atlamaca oynayan var
  • quote:

Tamam sakinleş, sevimli hayalet casper.
  • quote:

sene 2012 olmuş hala başkalarının zevkine karışan var!!!!!!!!!

• Güzel bir oyun daha başındayım, oynanılabilirlik güzel. Fakat senaryo hakkında endişelerim var biraz basit sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zırt.
  • İndiriyorum hemen installous dan. Umarım total mayhem den daha iyi olur grafikleri.

• fiyatı bana çok geldi. tabi oynanışı nasıldır bilmiyorum belki hakediyordur fiyatını.

• quote:

kardeş dikkat et düşüyosun
  • Oyun hakkında oyunu oynamadan kötü yorum yapan insanları gercekten anlamıyorum.Arkadasım oynadın gene begenmedın bırak oynama milletin aklını neden karıstıyorsun.Sene olmus 2012 hala ip atmaca oyunu oynayan var diyor yoruma bak.Herkezin oyun zevki ayrıdır begenmedıysen sil oynamaki daha oynamadan karar verıyor bu arkadaslar.Bu yeni nesil kafayı grafikle bozmus iyice tek derleti grafik oynanıs sinematik geçisler efektler sesler hiç önemli degil bu arkadaslar için yazık onlara.Bende şimdi indiriyorum inş değer.Kötü gelirsede bana sadece BEN begenmedım yazarım yorumlara.Milletin kafasını karıstırmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.