Şimdi Ara

The Avengers (2012) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orumcek adamin daha fazla hasilat yapmasi bekleniyormus saka gibi gercekten. Koca yenilmezlerin tek basina olan Spiderman kadar is yapamiyor. Umarim film 1 milyar dolari gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Hulk mesela fragmanlarda neredeyse hiç yok gibi.
    Bu arada Captain America'ya biraz daha fazla ağırlık verseler.Captain America tek olarak ele alındığında sanki diğerlerinden daha başarılı bir yapım gibi.
    Captain America'nın şu randevusuna gitmesiyle filme başlayabilirler.Çok üzülmüştüm o kıza.

Çocuk filmiydi resmen o ya,siz sevdiniz mi Captain America'yı ?

Ya filmde oynayan hatunun etkisinde çok kalmıştım.Yoksa film vasat.

Aynen
  • arkadaşlar çookk uzun zamandır sinemaya gitmiyorum.

hatta en son hangi filime ve sinemaya gittiğimi unuttum.

istanbul avrupa yakasında özellikle bu flimi izleyebileceğim varsa tercihen türkçe dublajlı gösterimde olacak sşnema salonu tavsiyeniz nedir ??

+++++ bu flimde yaş sınırı varmıdır ???
  • İnternete DVDrip düşmüş gerçi kim bu filmi DVDrip izler.
  • 9 ortalama ile 33. sırada

birinci olmasından korkuyorum
  • Yaklaşık 20 bin oyla 9 puanda Kaldı 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Orumcek adamin daha fazla hasilat yapmasi bekleniyormus saka gibi gercekten. Koca yenilmezlerin tek basina olan Spiderman kadar is yapamiyor. Umarim film 1 milyar dolari gecer.

Yanılmıyorsam bi ankette okumuştum Spidey'nin hayranları o dörtlüden daha fazla, artı marvel'in ilk gözağrısı beklentilerin yüksek olması normaldir, artı düşün adamların nasıl bir beklentisi ve prodüksyon için parası varsa ilk 3 lemenin üstüne bir 3 leme daha çekiyor, aynı şekilde Hulkta da aynısı oldu...
  • Umarım buraya geç gelmezde rahat rahat zamanında izleriz.
  • Thoru hiç sevmemiştim ben, kostümleri falan çok çocuksu gelmişti. Biraz daha karanlık atmosferi olsaydı keşke. Ayrıca hulk filminin atmosferi de biraz karanlıktı. Avengersa uymuyor bana göre. Diğer karakterler için bir şey diyemem. Favorim tony stark(iron man değil).
  • Bruce Banner karakterini her filmde farklı birisi canlandırıyor nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar çookk uzun zamandır sinemaya gitmiyorum.

hatta en son hangi filime ve sinemaya gittiğimi unuttum.

istanbul avrupa yakasında özellikle bu flimi izleyebileceğim varsa tercihen türkçe dublajlı gösterimde olacak sşnema salonu tavsiyeniz nedir ??

+++++ bu flimde yaş sınırı varmıdır ???

Boşverin Türkçeyi hocam film büyük ihtimal imaxle gelir bu yüzden istinye parkta gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.Şahsen imax biletlerini çıktığı gibi almayı hedefleyenlerdenim.
  • Türkiye'nin %70'ine film Türkçe dublajlı dağıtılacak emin olun. Benim için önemli olan Türkçe altyazılı izlemek. Kayseri de 2 tane cinebonus (gerçi cinemaximum oldular) var. Umarım biri altyazılı gösterir.
  • 3d'si guzeldir umarim. Sonradan 3d'ye cevrilen filmlerden biri ama imdb'de bircok kisi begenmis.

Gozluk iskencesi cekecegiz bari bir ise yarasin.
  • HULK SMASSHH !!!
  • Adamlar hala açmadılar ön-satışa biletleri.
  • İmdb'de 8.9 şuan.Fanboyların işimi yoksa gerçekten harika bir film mi yapmışlar merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

İmdb'de 8.9 şuan.Fanboyların işimi yoksa gerçekten harika bir film mi yapmışlar merak ediyorum.

Klasik gişe filmi diye düşünüyorum.. Sanırım fanların işi gibi, yakında iner oradan merak etme..

Yada belki de o kadar iyidir?!
  • bencede fanların işidir.fragmandan anlaşılan basit bir film olduğu.zaten bir arkadaşta yorum yaptı hayal kırıklığı yaşamış.zaten ben hulkı gördüm hayal kırıklığına uğradım...
  • Arkadaşlar mağara terk olacak ama, yanlış anlamadıysam film henüz Türkiye'de gösterime girmedi sanırım, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Arkadaşlar mağara terk olacak ama, yanlış anlamadıysam film henüz Türkiye'de gösterime girmedi sanırım, değil mi?

Yok hocam daha girmedi.
    Bu arada IMDB notu fanların işi belli benim fikrimce çok sürmez iner oradan..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.