Şimdi Ara

The Avengers (2012) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben böyle fantastik filim sevmiyom . Hem çoçuksu geliyo hemde öpüşüyolar falan günah
  • Fragmanı tekrar izledim ve tekrar sabırsızlandım

Bu arada hulk ezer
  • Afişler, tanıtımlar dönmeye başladı bile... 2012'nin en merakla beklediğim, daha doğrusu rahat 4 yıl gibi bir süredir beklediğim filme 1 hafta kaldı; vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 26 Nisan 2012; 19:15:18 >
  • 4 Mayıs'ta en yakın sinemaya giderek izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Yaklaşık 10bin oyla 8.9
  • 27 nisan diyordunuz.
  • film düşmüş piyasaya
  • Dolaşıp duruyor da bu filminde cam ripi izlenmez ki be kardeşim.

The Avengers 2012 CAM XviD-HOPE
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Hulk mesela fragmanlarda neredeyse hiç yok gibi.
    Bu arada Captain America'ya biraz daha fazla ağırlık verseler.Captain America tek olarak ele alındığında sanki diğerlerinden daha başarılı bir yapım gibi.
    Captain America'nın şu randevusuna gitmesiyle filme başlayabilirler.Çok üzülmüştüm o kıza.

Çocuk filmiydi resmen o ya,siz sevdiniz mi Captain America'yı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Hulk mesela fragmanlarda neredeyse hiç yok gibi.
    Bu arada Captain America'ya biraz daha fazla ağırlık verseler.Captain America tek olarak ele alındığında sanki diğerlerinden daha başarılı bir yapım gibi.
    Captain America'nın şu randevusuna gitmesiyle filme başlayabilirler.Çok üzülmüştüm o kıza.

Çocuk filmiydi resmen o ya,siz sevdiniz mi Captain America'yı ?

Ya filmde oynayan hatunun etkisinde çok kalmıştım.Yoksa film vasat.
  • 12 bin küsür oyla : Top 250 #78 neyse birkaç gün içinde olması gereken yere gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

12 bin küsür oyla : Top 250 #78 neyse birkaç gün içinde olması gereken yere gelir

Niye 78. Sirada o film. Madem puana gore siraliyorlar o zaman sirasina koysunlar, yada 250 ye almasinlar. Sira soyle gidiyor 8.5 , 8.4 , 8.9 , 8.4 neyse 8.9 beni heyecanlandirmiyor desem yalan olur
  • Arkadaslar film biraz hayalkirikligi benim icin.
    Filmin sadece sonlarinda harekeret ve heyecan var. Filmin yarisi konusma ile geciyor. İnsan bukadar super kahraman bir arada olunca daha fazlasini bekliyor. Hulk da olmasa loki dunyayi ele gecirecek. Gorsel efektlere soz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 28 Nisan 2012; 8:21:24 >
  • Verildiyse affola

• 3D gelmeseydi keşke.
  • Mutlu sona az kaldı.
  • E.norton neden cıkarılmış kadrodan?edwırd yoksa izlemem
  • The Avengers 2012 CAM XviD formatında düşmü.Görüntüye baktım pek iyi değil isminden de anlaşılacağı gibi.Aslında tam sinemalık film, fırsat bulursam gitmek istiyorum.
  • BEHIND THE SCENES

FEATURETTE

TRAILERS

PROMO

PREVIEW

PREMIERE

TV SPOTS

CLIPS

• gümbür gümbür geliyor imdbde 78.sırada an itibariyle türkiyeye gelse de izlesek artık
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.