Şimdi Ara

The Avengers (2012) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Hulk Captain America Iron Man Thor

okçu herif kim la? Onu daha önce hiç görmedim.

Belki de fazla marvel takip etmediğindendir. Yada marvelin kalabalık evreninde denk gelmemişsindir.

Kendisi hawkeye oluyor.

The Avengers (2012)

Evet bilmiyordum. Çizgi roman ve karakterler ile cok fazla aram yoktur.
    Ama karakteri cok beğendim. Elinde yayı ile cok karizmatik karakter. İnşallah filmde geri planda kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Belki de fazla marvel takip etmediğindendir. Yada marvelin kalabalık evreninde denk gelmemişsindir.

Kendisi hawkeye oluyor.

The Avengers (2012)

Evet bilmiyordum. Çizgi roman ve karakterler ile cok fazla aram yoktur.
    Ama karakteri cok beğendim. Elinde yayı ile cok karizmatik karakter. İnşallah filmde geri planda kalmaz.

+1
  • ben en çok thor ve iron man'ı merak ediyorum umarım marvel thor'u madara etmez
  • Allah daha güzelini yaratana kadar en iyisi kesinlikle SJ..

• Fragmanların hiç birine bakmıyorum ilk çıkan dılında çünkü sinemaya gitmeye gerek kalamyacak bu hızla bukadar daha video çıkarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

YENİ VİDEO

acaba burada gerçekten kapışıyorlar mı? yoksa bir antrenman programı gibi birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

quote:

YENİ VİDEO

acaba burada gerçekten kapışıyorlar mı? yoksa bir antrenman programı gibi birşey mi?

+1 Thor'un kafa attığı yerde koptum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Orijinalden alıntı: firstich

quote:

YENİ VİDEO

+1 Thor'un kafa attığı yerde koptum ya

aynen.Iron man kafa atıyor thorda tık yok thor kafa atıyor ıron man taklaya geliyor yani
  • quote:

quote:

Kendisi hawkeye oluyor.

The Avengers (2012)

Hawkeye'i kostümlü yapsalardı keşke. Küçükken hep özenirdim buna, birde panter adama. Keşke o da olsa. Aslında kadroda çok eksik var. Şu kelebek kızla sevgilisi büyüyen adam da yok. İsimlerini bilmiyorum
  • film çıkmadan neden bu kadar video paylaşıldı anlamıyorum.gizem falan bırakmadılar...
  • Empire, filme 5 üzerinden 4 verdi. Şu anki IMBD puan ortalaması da 3588 kişiden gelen oylar ile 9.1. Bu arada Joss Whedon, filmin DVD sürümünün 30 dakika daha uzun olacağını ve Captain America'nın geçmişi ile ilgili sahneler içereceğini söyledi. Film ise hali hazırda 140 dakika zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 21 Nisan 2012; 9:24:01 >
  • Artık bu videoları izlemeyeceğim. O kadar çok video paylaştılar ki filmi izlemiş gibi olduk.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum
  • keşke izlemeseydim videoları heyecanı kalmadı...
  • imdb de 9.0 puan ortalamasıla top 250 ye 223. sıradan girmiş bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

2012 nin en iyi filmine 1 ay kaldı valla sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl olacak kötü olacağı ihtimalini düşünmüyorum bile

En iyi filmi mi fazla uçmuşsun hocam The Hobbit, The Dark Knight Rises var daha bu çerezlik kalır bu filmlerin yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

2012 nin en iyi filmine 1 ay kaldı valla sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl olacak kötü olacağı ihtimalini düşünmüyorum bile

En iyi filmi mi fazla uçmuşsun hocam The Hobbit, The Dark Knight Rises var daha bu çerezlik kalır bu filmlerin yanında

Arkadaşın iddiasına uçmuşsun demişsin, ama daha hiçbir film yayınlanmadan The Hobbit Ve The Dark Knight Rises'ın daha iyi olacağını iddia etmişsin. Bu nasıl çelişkidir? Belki iddian ileride doğru çıkacak ama filmler yayınlanmadan bunu hiçbirimiz bilemeyiz.
  • müthiş olcak
  • Süprizi kaçmasın diye hiç fragman izlemedim
  • Chris Hemsworth ile Charlie Hunham'ı bir tek ben mi çok benzetiyorum?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.