Şimdi Ara

The Avengers (2012) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videoları eklediğin için teşekkürler, izleyemediğim birçok video varmış. Film için sabırsızlanıyorum.
  • Sabırsızlıkla beklediğim bir film.
  • Deadpool çıksa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

Deadpool çıksa keşke

Benimde en sevdiğim karakterlerden onun da filmi geliyor

http://www.imdb.com/title/tt1431045/
  • Çok güzel haber, benim en sevdiğim karakter ve bence hepsinin arasında en eğlencelisi o. Kim oynayacak acaba
  • quote:

Çok güzel haber, benim en sevdiğim karakter ve bence hepsinin arasında en eğlencelisi o. Kim oynayacak acaba

X-Men Origins Wolwerine'de Ryan Reynolds oynamıştı, bu filmde de yine Ryan Reynolds Deadpool'u canlandıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 15 Nisan 2012; 14:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Çok güzel haber, benim en sevdiğim karakter ve bence hepsinin arasında en eğlencelisi o. Kim oynayacak acaba

X-Men Origins Wolwerine'de Ryan Reynolds oynamıştı, bu filmde de yine Ryan Reynolds Deadpool'u canlandıracak.

O X-Men Origins: Wolverine'deki Deadpool saçmalığı da neydi yahu öyle... Düşündükçe bir garip oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Nisan 2012; 14:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

O X-Men Origins: Wolverine'deki Deadpool saçmalığı da neydi yahu öyle... Düşündükçe bir garip oluyorum.

Hocam zaten yeni filmi de öyle olacaksa hiç çekmesinler daha iyi.
  • Filmin Prömiyeri yapıldı.
    Sınırlı sayıda özel gösterimler yapıldı.

Filmle ilgili gelen ilk yorumlar çizgi roman severler için görülmemiş düzeyde mükemmel olduğu.
    Marvel'in yaptığı en iyi film olduğu belirtilmiş.
    Tabi filmin havasını beğenmeyenler de var.

Bekliyoruz.
    Ben beklentiyi yinede yükseltmiyorum.
  • Yüzyılın en patlak filmi bile olsa keyif alacağımı düşünüyorum sonuçta böyle bir film daha yok.
  • Bu filmin beklentileri karşılayacağını düşünüyorum ancak o kadar karakterin hepsini aynı yoğunlukta işleyemezler diyorum.
  • Hulk mesela fragmanlarda neredeyse hiç yok gibi.
    Bu arada Captain America'ya biraz daha fazla ağırlık verseler.Captain America tek olarak ele alındığında sanki diğerlerinden daha başarılı bir yapım gibi.
    Captain America'nın şu randevusuna gitmesiyle filme başlayabilirler.Çok üzülmüştüm o kıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Hulk mesela fragmanlarda neredeyse hiç yok gibi.
    Bu arada Captain America'ya biraz daha fazla ağırlık verseler.Captain America tek olarak ele alındığında sanki diğerlerinden daha başarılı bir yapım gibi.
    Captain America'nın şu randevusuna gitmesiyle filme başlayabilirler.Çok üzülmüştüm o kıza.

Anca kızın mezarına çiçek koyar :)
  • Yaklaşık 300 oyla 9.5 puanda Böyle bir giriş yapmasını beklemiyordum Beklentiyi yüksek tutmamak gerek ama beklentim yükselmedi diyemem
  • Yapma be. Deme öyle. O kıza karsı birşeyler hissetmiştim şimdi mezar felan olmadı hiç :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Maskelikevin

Thor Galactus'a karşı birşey yapamıyor.Onuda Ghost Rider alıyor.

[ DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Hx8ob0BAkOs]

Ayrıca filmden en az 2.30 saatlik süre bekliyorum.Sonuçta bu karakterlerin her biri film olmuş.Bundan azı kesmez.

Thor'un yenemediği Galactus'u Ghost Rider mı yeniyor? Ghost Rider'ın olayı nedir? Filminde öyle bi aşırı süper kahraman gibi bahsedilmiyordu malum. Gerçi 2. filmini izlemedim henüz.

Olay şu sanırım.Galactus gezegenleri ve üzerindeki canlıları yiyerek yaşayan bir yaratık.Ghost Rider'ında masum kişileri öldürenlere karşı bir gücü var.Filmdede vardı.Ölüm bakışı gibi birşeydi.Bunu uyguladığı kişi öldürdüğü ruhların acısını çekiyor.Galactus'da milyonlarca kişiyi katlettiği için ortaya muhteşem bir güç çıkıyor.

Evet siz diyince hatırladım. Masumlara zarar veren kötü ruhları öldürüyordu değil mi. Demek ki Galactus'u da o şekilde öldürüyor.

Ghost Rider çıldırmış bi melek diye biliyorum. Sonra lanetten kurtulunca temizleniyor işte mavi oluyor ateşi. Yani ruhsal güçler falan felan

Fantastic Dörtlü çizgi seri bölümlerinin birinde Ghost Rider Galactus'a Kefaret bakışı yapıyordu ve Galactus yıkılıyordu. Onu o halinden Bay Fantastik (Reed) kurtarıyordu ve onun sayesinde Galactus Dünya'ya zarar vermeden çekip gidiyordu.
  • Hulk Captain America Iron Man Thor

okçu herif kim la? Onu daha önce hiç görmedim.
  • Robert Downey ya adamım.. En cok Thor'a Hulk'a felan satasırkenki sahnelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 18 Nisan 2012; 1:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Hulk Captain America Iron Man Thor

okçu herif kim la? Onu daha önce hiç görmedim.

Belki de fazla marvel takip etmediğindendir. Yada marvelin kalabalık evreninde denk gelmemişsindir.

Kendisi hawkeye oluyor.

• kaptan amerika,karakter berbat,filmi idare ederdi,keşke bu filmde olmasa idi
    hulkı keşke edward norton oynasa idi

sinemaya gitmeden önce karakterlerin filmlerini bi tekrardan izlemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonkeySpeed -- 18 Nisan 2012; 3:08:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.