Şimdi Ara

The Avengers (2012) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darthblast

Black Widowun yeteneği nedir silahla uzaylılara ateş mi edecek ?

Mesleğinizi icra ettiniz tebrik ederim.
    ayrıca onlar uzaylı değil,Asgard ve şu buz ülke vatandaşları.
    Black Widow olayını arkadaşlar açıklamış,herhalde uğramazsın bir daha buralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Black Widowun yeteneği nedir silahla uzaylılara ateş mi edecek ?

Mesleğinizi icra ettiniz tebrik ederim.
    ayrıca onlar uzaylı değil,Asgard ve şu buz ülke vatandaşları.
    Black Widow olayını arkadaşlar açıklamış,herhalde uğramazsın bir daha buralara.

Neden uğramamam için bir sebep göremiyorum.Sadece merak ettim hemen gaza gelmişsin bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

Yeni trailer, geldi! Sıkı tutunun!

4.5.12

panpa yalnız 4.5.12 yazdında film türkiyede 26 nisanda giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan1903

quote:

4.5.12

Film 4 mayısta çıkmıyor mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

quote:

quote:

4.5.12

Türkiye'de 27 Nisan'da çıkıcak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4.5.12

Bilmiyordum.Öğrendiğim iyi oldu yoksa 4 mayısta gidicektim :)

Bu arada film çıktığı gün afm sinemalarına gelir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4.5.12

Bilmiyordum.Öğrendiğim iyi oldu yoksa 4 mayısta gidicektim :)

Bu arada film çıktığı gün afm sinemalarına gelir mi?

Gelir tabi
  • Sabırsızlıkla beklediğim bir film.
  • Iyi saçmalamış bazı arkadaşlar. 27 nisanda gösterime gireceği falan yok Türkiye'de. Milleti yanlış bilgilendirmeyin.

http://www.imdb.com/title/tt0848228/releaseinfo
  • Bol kahramanlı filmler genelde insanın damağında yarım tat bırakır. Kahramanlar hep yarım kalır ve üstelik sahneleri bağlamak ve kahramanlar arası geçiş sağlamak adına mutlaka diğerinin bir çok sahnesinden vazgeçilir. Bu film umarım öyle olmaz diyeceğim ama zannetmiyorum.

Ama sonuçta türü beğenenleri tatmin edeceğini umuyorum
  • hepsi bir kara şovalye etmez.bütün kahramanları tek bir dünyada toplamayı akıl eden sivri zekaya şükranlarımı sunuyorum.hepsi kendi evrenlerinden hiç çıkmamalıydı.o kadar bütçe yine fiyasko olacak bence ama tabi yinede görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

hepsi bir kara şovalye etmez.bütün kahramanları tek bir dünyada toplamayı akıl eden sivri zekaya şükranlarımı sunuyorum.hepsi kendi evrenlerinden hiç çıkmamalıydı.o kadar bütçe yine fiyasko olacak bence ama tabi yinede görmek lazım.

O yere göğe koyamadığın kara şovalye'de justice league'e dahil, hani yarın öbür gün çıkarda bi sivri zeka para kazanalım diye o topluluğuda filme çekerse utanırsın bu yazdığından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 25 Mart 2012; 19:34:28 >
  • quote:

hepsi bir kara şovalye etmez.bütün kahramanları tek bir dünyada toplamayı akıl eden sivri zekaya şükranlarımı sunuyorum.hepsi kendi evrenlerinden hiç çıkmamalıydı.o kadar bütçe yine fiyasko olacak bence ama tabi yinede görmek lazım.

O zeka filmin yapımcısı değil karakterin yaratıcısı Stann Lee ve uzun yıllarl önce akıl etti.
  • iyide avengersta film yapımcıları uydurmadı ki zaten çizgi romanda yok mu ? über marver bilgim yoktur ama böyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grub Killer

Iyi saçmalamış bazı arkadaşlar. 27 nisanda gösterime gireceği falan yok Türkiye'de. Milleti yanlış bilgilendirmeyin.

http://www.imdb.com/title/tt0848228/releaseinfo

Daha birkaç hafta önce imdb'de filmin Türkiye için gösterim tarihi 27 Nisan'dı. Anlaşılan o ki gösterim tarihi önceden yanlış girilmiş ve şimdi düzeltilmiş. Arkadaşlar da IMDB sayfasına güvenerek gösterim tarihi 27 Nisan diye mesaj atmışlar.
  • quote:

Şu ana kadar en saçma bulduğum karakterlerden biri batmandir.Batman yumruklarıyla öldürür,silah kullanmaz,ve her ne hikmetse ona ateş açılmaz ve her zaman o kazanır..ama bir marvela baktığımda adam özel güçlü,kullanıyor yeri geldiğinde yeniliyor.Batman çok cocuksu cocukken severdim onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enslavedss

quote:

Şu ana kadar en saçma bulduğum karakterlerden biri batmandir.Batman yumruklarıyla öldürür,silah kullanmaz,ve her ne hikmetse ona ateş açılmaz ve her zaman o kazanır..ama bir marvela baktığımda adam özel güçlü,kullanıyor yeri geldiğinde yeniliyor.Batman çok cocuksu cocukken severdim onu

Batman'e laf etmeye gerek yok bir süper kahraman filmi olmasına rağmen son iki filmi en güzel filmlerden. Diğer arkadaş ise saçmalamış, zaten çizgi romanı var bunun. Filmin yapımcısı hadi hepsini toplayım filme, takılsınlar mantığıyla yapmamış. Ki başka bir arkadaşın dediği gibi Batman, Superman ve Flash'ın da bulunduğu Justice League'i var. Aynı şey.
  • arkadaş çizgi romanları batman'den ibaret sanıyor sanırım,üstüne gitmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.