Şimdi Ara

The Avengers (2012) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film tek kelimeyle müthişti.Sıkılmadan izledik.Hulk'un sahnelerinde epey güldük.
    Kesinlikle gidin ve izleyin.Ne zaman ne para kaybetmezsiniz.Karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.
  • Orda bahsettiği "Shawarma" harbi bizim döner oluyormuş, şimdi gelir gelmez kontrol ettim

Onun dışında Ankamall'de Imax 3d izledim, 3d olarak bakarsak gayet güzeldi hatta kaliteliydi diyebilirim. Genel olaraksa zaten film gerçekten iyi olmuş, sürekli güldürmesinin etkisi de vardır sanıyorum.

Bundan sonra Joss Wheadon'ın dizileri zor iptal olur asıl ona seviniyorum.
  • Tom Hiddleston gerçekten sempatik ve başarılı bir oyuncu Loki'yi başarılı bir şekilde canlandırdı ayrıca War Horse'da da az rolü olmasına rağmen çok başarılıydı.

• Filmi az önce IMAX ankamall de izledim. 3D si gerçekten berbattı. Filmin abartıldığı kanısındayım aksiyon sahnerleri çok başarılıydı hatta bir iki yerde kahkaha attırdı. Aksiyonun dozajı direk Transformers ı anımsattı bana

*Yanlız takıldığım bir nokta var. Gelen ordu o kadar matah birşey değildi Dünyada o kadar jetler tanklar askerler falan nerde tek bir ülke değil birde tüm dünyanın ordusundan bahsediyorum. 3 5 tane çapulcuyamı kaldı iş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 8 Mayıs 2012; 16:39:43 >
  • Bende dun gittim normal 3d izledim.Filmde komik sahnelerle beraber bolca aksiyon sahneleri var.Efektler,karakterler,oyuncular gayet basarili.8/10.
  • Filmden şimdi gelddim. 10 numara harika bir filmdi. Bayıldım resmen.

Hulk ve İron man in sahnelerinde karnıma ağrılar girdi resmen
  • Cok iyiydi film puanim 8
  • BU FİLMİ MUTLAKA İZLEMEM LAZIM.MARVEL ADAMLARINI TOPLAMIŞ ORDU YAPMIŞ.KAÇMAZ
  • şimdi sinemaya gidiyorum akşam yazarım bakalım nasıl yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Filmi az önce IMAX ankamall de izledim. 3D si gerçekten berbattı. Filmin abartıldığı kanısındayım aksiyon sahnerleri çok başarılıydı hatta bir iki yerde kahkaha attırdı. Aksiyonun dozajı direk Transformers ı anımsattı bana

*Yanlız takıldığım bir nokta var. Gelen ordu o kadar matah birşey değildi Dünyada o kadar jetler tanklar askerler falan nerde tek bir ülke değil birde tüm dünyanın ordusundan bahsediyorum. 3 5 tane çapulcuyamı kaldı iş yani.

Orada bir yerde polis diyor işte nerde bu ulusal güvenlik askerler filan, diğer taraftan yanıt geliyor en yakını 1 saat uzaklıkta diye. Ki gelselerde o orduda füze ve mermiler varken karşı tarafta direk lazer silahlar vb var ve zaten ordunun bir kısmı daha girebilmişti dünyaya tamamı giremeden işte avangers halletti, o yüzden gerisine pek kafa yormamak gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 8 Mayıs 2012; 16:50:25 >
  • Film güzeldi fakat aksiyon çok geç başladı ve düşman çok zayıftı Thorun filminde bile çerezdi kardeşi.
  • film güzeldi dönerci ve loki performans muhabbeti iyiydi
    bu arada marvel takipçisi varsa msnlerini yollayabilir mi türkçe arşivi olanlar öncelikli
  • Sakın xpand 3d de izlemeyin karanlık sahneler daha da beter oldu suan basım agrıyor.. Real 3d de izleyeceğim tekrar.
    Tabii filme gelirsek direk girmişler senaryo'ya, 2-3 sahne de kahkaha attırdı Aksiyon fenaydı. Sonlara dogru aklıma transformers 3 geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 8 Mayıs 2012; 19:57:20 >
  • filme gittim. çok uzundu, aşırı yavaşlamalar oldu bazı sahnelerde. aksiyon sahneleri güzeldi. hulk sahneleri bombaydı. lokiyi yerden yere vurması ve uzaylıyı yere indirdikten sonra thora aniden vurması kopardı. 3d gözlük burunda iz yaptı resmen. 3D çok sahneler de yoktu pek. baştaki reklamlar ve ilk sahnelerde var. sonra yok gibiydi.
  • Beyler bu ne? Doğru mu?

http://www.imdb.com/list/yd_LwYujp90/
  • Ya Thor'u hiç izlemek istemiyorum. Hiç mi bir şey anlamam izlemesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Beyler bu ne? Doğru mu?

http://www.imdb.com/list/yd_LwYujp90/

İyi uydurmuşlar.Bütün Hollywood toplanmış maşallah filmde.
  • Gitmeyen çok şey kaybedermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Ya Thor'u hiç izlemek istemiyorum. Hiç mi bir şey anlamam izlemesem?

Anlayacak birşey yok usta izlemesen de olur. Alt tarafı sonunda gelip onlara katılmalarını istiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.