Şimdi Ara

The Avengers (2012) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın gitmeyi planlıyorum.Yer bulsam bari.Yoğun ilgi var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Thor adamsa Asgard'ı... Arkadaş Jotunheim'dan falan yazıyor galiba yani nasıl bir faktör insana böyle bir bakış açısı kazandırabilir, soğukta falan kalmış olmalı, veya Thor'a böyle içi boş salladığına göre kendisinin Loki olma ihtimali de yok değil bence.

Hani benim gibi mitlerin delisi olur, aga Thor'u(karakteri değil, serideki karakter yerleşimlerini) mitlerin bazı yerlerine çok ters düşecek şekilde yapmışlar diye eleştirebilir. Ama adam uçmuş gitmiş yani. Mjölnir tarihinde öyle aşağılanmamıştır herhalde.
  • Çok komiksiniz vesselam biri odin nickname'li diye thor'u öz oğlu gibi savunur diğeri venom avatarıyla çizgi romandan fırlarcasına yorumlarda bulunur; diğeri yönetici diye ortalığa error üfürür.. al birini vur ötekine.. akşam akşam beni güldürürdünüz; ben gerçekçiliğini sorguluyorum olayların ; ironman nısbi olarak gerçekci sayılabilir ama öteki çizgi kahramanlardan özellikle bazılara ciddi yapay ben bunu sevmiyorum.. bu teknoloji çağında bu kadar saçmalanmasına eleştirsel yaklaşmam sizi rahatsız etmesin.. he tabii sizin çocukluğunuzdan beri kronik hayranı olduğunuz karakterlere laf uzattırmazsınız değil mi? Aferin size..

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

filmde Thor'u gerçekten güçsüz yapmışlar arkadaş. Marvel'da yanlış hatırlamıyorsam kahramanların güç sırası şöyle gidiyordu;
    1. Hulk
    2. Silver Surfer
    3. Thor

Thor'da zaten Destroyer Armor varsa hele, hepten suyu çıkıyor, Hulk'tan da güçlü oluyordu. Filmde Iron Man bile Thor'dan daha iyi göründü.

Güç sıralamasını hiç karıştırma bunun Apocalypse'i Galactus'u Living Tribunal'i Sentry'si The One Above All'ı var.

ben de thor'un bu kadar abartılmasına karşıyım en yapay kahramanlardan biri, filmini de seyrettim tek kelimeyle saçmalık.. resmen bir taraflarından kahraman uydurmuşlar... bence kahramanlık kadrosunu böyleleriyle boş yere doldurmasınlar.. hele baltası yok mu mubarek bari sivri birşey olsaydı.. uçuşları konuşları falan pikacu misali..

Keşke zahmet edip bunu foruma yazmasaydın.

Keşke zahmet edip foruma üye ol buttonu'na basmasaydın. En azında sadece atmosferi kirletmekle yetinirdin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 7 Mayıs 2012; 0:01:15 >
  • quote:

Çok komiksiniz vesselam biri odin nickname'li diye thor'u öz oğlu gibi savunur diğeri venom avatarıyla çizgi romandan fırlarcasına yorumlarda bulunur; diğeri yönetici diye ortalığa error üfürür.. al birini vur ötekine.. akşam akşam beni güldürürdünüz; ben gerçekçiliğini sorguluyorum olayların ; ironman nısbi olarak gerçekci sayılabilir ama öteki çizgi kahramanlardan özellikle bazılara ciddi yapay ben bunu sevmiyorum.. bu teknoloji çağında bu kadar saçmalanmasına eleştirsel yaklaşmam sizi rahatsız etmesin.. he tabii sizin çocukluğunuzdan beri kronik hayranı olduğunuz karakterlere laf uzattırmazsınız değil mi? Aferin size..

En azından cahil değiliz ya da gördüğümüzü algılamaktan aciz. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 7 Mayıs 2012; 0:00:54 >
  • Müthiş bir filmdi En iyi hafta sonu açılışı yaptı. $200.300.000 hasılat yapmış. İnanılmaz bir rakam.
  • Sinemadan acelemiz vardı bitince hemen çıkmak zorunda kaldık ve tabi creditsten sonraki sahneyi izleyemedik. İnternette rastlayan var mı izleyebileceğimiz bir sitede?
  • quote:

Keşke zahmet edip foruma üye ol buttonu'na basmasaydın. En azında sadece atmosferi kirletmekle yetinirdin..

Bunu söylemek için 5 sene kadar geç kalmışsın.

İstediğin kadar uğraş. Çizgi roman? Gerçekçilik? Mitoloji? Gerçekçilik? Sorgulamaya devam et. Haberin var mı bilmiyorum ama bir yüzük var, takınca sen de Superman'e takıyorsun.
  • Kendimi bildim bileli çizgi roman okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim bende gerçekçiliğe bakarım ve gerçekten çok uçuk karakterler var karakteri sadece filmlerden bilenler bilmez ama çizgi roman dünyasında onların on katı uçuk karakterler var ama yazalar onları bir şekilde bir gerçekçiliğe oturtuyor ne kadar uçuk olsa da onu destekleyecek bir alt yapısı oluyor.Örneğin Hulk Gamma ışınlarına maruz kalarak öyle oluyor ve gamma ışınları evrende bulunan ve patladığı zaman etkiledikleri alan ışık yılı ile ölçülüyor yani o kadar güçlü bir enerji.Kaldı ki kimse ben bunlara gerçekten inanıyorum gerçekçi olduğu için seviyorum demedi adı üstünde çizgi roman.

Filmler sayesinde çizgi roman karakterlerinin adını duymayan kalmadı ve hayatında hiç çizgi roman okumamış birinin 'bunlar çocuk çoluk işi' demesi beni gerçekten üzüyor.SLaYeR KiNG seninde çizgi romanlar ile hiç ilgin olmadığı Maximum_Carnage adlı üyenin avatarına Venom demenden belli oluyor.Daha çok bilgi sahibi olduğun konular hakkında tartışmaya girersen sevinirim.
  • Film cok guzeldi, kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Cizgi romanlarini okumadim hic, ama takip edebilecegim birsey varsa bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

Black widow nasil super kahraman anlayamadim. Siradan insan gibiydi filmde, herhangi bir ozel gucu filan varmi bu karakterin? Ayrica borc mevzusu gecti orasi havada kaldi, kime ne borcu var gecmiste ne yasamis bahsetmediler. 3-4 dk buna bi ayirsalardi keske.birde stan lee neden bu kadar onemli onu anlayamadim? (cizgi romanlari cidden okumak istiyorum bu konuda yardim edin)
  • quote:

Kendimi bildim bileli çizgi roman okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim bende gerçekçiliğe bakarım ve gerçekten çok uçuk karakterler var karakteri sadece filmlerden bilenler bilmez ama çizgi roman dünyasında onların on katı uçuk karakterler var ama yazalar onları bir şekilde bir gerçekçiliğe oturtuyor ne kadar uçuk olsa da onu destekleyecek bir alt yapısı oluyor.Örneğin Hulk Gamma ışınlarına maruz kalarak öyle oluyor ve gamma ışınları evrende bulunan ve patladığı zaman etkiledikleri alan ışık yılı ile ölçülüyor yani o kadar güçlü bir enerji.Kaldı ki kimse ben bunlara gerçekten inanıyorum gerçekçi olduğu için seviyorum demedi adı üstünde çizgi roman.

Filmler sayesinde çizgi roman karakterlerinin adını duymayan kalmadı ve hayatında hiç çizgi roman okumamış birinin 'bunlar çocuk çoluk işi' demesi beni gerçekten üzüyor.SLaYeR KiNG seninde çizgi romanlar ile hiç ilgin olmadığı Maximum_Carnage adlı üyenin avatarına Venom demenden belli oluyor.Daha çok bilgi sahibi olduğun konular hakkında tartışmaya girersen sevinirim.

Hobilerinize saygı duyarım fakat kendinizi bildiniz bileli çizgi roman okumuşsanız vaktinizi heba yetmişsiniz demektir ki benim ilgi alanımın dışında bir konu.. Çizgi roman belki değil ama her çocuk gibi marvel'in kahramanlarının çizgi filmleri ile büyüdük; dolayısıyla illa çizgi romanları ezberlercesine takip etmek mi lazım eleştirmek için..? ben gerçekçiliğini eleştriyorum belli temellere oturması gerekir örneğin superman'in filmlerinde uçuş şekilde ahmakça dizayn edilmiş ve günümüz teknolojisinde bile olsa sırıtıyor.. ne yani bunu eleştiremez miyim? evet eleştiririm sırf bunu eleştirdim diye git çizgi roman oku bilmediğin konuda yorum yapma demek hangi akla hizmettir?

Bence çocukluktan beri takip edilmesinden ötürü avatarlarınıza nicknamelerinizi yazıyorsunuz yakınlık duyuyorsunuz ve aslında tüm bunlar ne kadar saçma olduğunu görmenizi engelliyor.. Amma da büyüttüm, Ya da şöyle bir düşünce olabilir mantığını boşver oralara takılma anı yaşa esprilere gül denilebilir.. Siz de haklısınız kendinizce.. Neyse konu sapmasın..
  • quote:

quote:

Kendimi bildim bileli çizgi roman okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim bende gerçekçiliğe bakarım ve gerçekten çok uçuk karakterler var karakteri sadece filmlerden bilenler bilmez ama çizgi roman dünyasında onların on katı uçuk karakterler var ama yazalar onları bir şekilde bir gerçekçiliğe oturtuyor ne kadar uçuk olsa da onu destekleyecek bir alt yapısı oluyor.Örneğin Hulk Gamma ışınlarına maruz kalarak öyle oluyor ve gamma ışınları evrende bulunan ve patladığı zaman etkiledikleri alan ışık yılı ile ölçülüyor yani o kadar güçlü bir enerji.Kaldı ki kimse ben bunlara gerçekten inanıyorum gerçekçi olduğu için seviyorum demedi adı üstünde çizgi roman.

Hobilerinize saygı duyarım fakat kendinizi bildiniz bileli çizgi roman okumuşsanız vaktinizi heba yetmişsiniz demektir ki benim ilgi alanımın dışında bir konu.. Çizgi roman belki değil ama her çocuk gibi marvel'in kahramanlarının çizgi filmleri ile büyüdük; dolayısıyla illa çizgi romanları ezberlercesine takip etmek mi lazım eleştirmek için..? ben gerçekçiliğini eleştriyorum belli temellere oturması gerekir örneğin superman'in filmlerinde uçuş şekilde ahmakça dizayn edilmiş ve günümüz teknolojisinde bile olsa sırıtıyor.. ne yani bunu eleştiremez miyim? evet eleştiririm sırf bunu eleştirdim diye git çizgi roman oku bilmediğin konuda yorum yapma demek hangi akla hizmettir?

Bence çocukluktan beri takip edilmesinden ötürü avatarlarınıza nicknamelerinizi yazıyorsunuz yakınlık duyuyorsunuz ve aslında tüm bunlar ne kadar saçma olduğunu görmenizi engelliyor.. Amma da büyüttüm, Ya da şöyle bir düşünce olabilir mantığını boşver oralara takılma anı yaşa esprilere gül denilebilir.. Siz de haklısınız kendinizce.. Neyse konu sapmasın..

Benimde demek istediğim karakter ne kadar uçuk olursa olsun belli bir temele oturturmuştur hep çizgi romanlarda.Onu geçtim ne kadar gerçekçi olmasa bile hepsinin sayfalarca hikayesi , olayları vardır.Thor size saçma gelmiş mesela ama Thor çizgi romandan öte mitlerden gelmektedir mitleri de bunlar gerçekçi değil demek ne kadar doğru bir yorum olur biliyorsunuz fantastik edebiyat denen bir şey de var.

Çizgi roman okumama zamanınızı boşa harcamışsınız demek de yanlış bana kalırsa herkesin farklı ilgi alanlara farklı zevkleri var sizi forumun PS-Xbox oyunları bölümünden tanıyorum oyunlarla ilgili birisiniz oyunlara da saçma , çocukça diyen bir sürü kişi var.Ama bu sizi ne kadar ilgilendirir ve ne kadar ciddiye alıyorsunuz çünkü öyle diyenler hiç oyun oynamamış ya da bir iki tane oyun oynamış bu konu hakkında bilgisiz kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 7 Mayıs 2012; 1:24:04 >
  • Hafta sonu gidemedik.Bu gün gideceğiz ama.Genelde gidenlerin yorumları olumlu.Herkes film espirilerine gülmüş.Yorumları okudukça merakım artıyor.
  • ikinci ek sahneyi kaçıranlar için

http://www.youtube.com/watch?v=mEqCyku_SLw

• Altyazılı versiyonunu izledim filmin. Herşey çok güzeldi görüntü ses ilk defa bu kalitede imax izledim diyebilirim. Fakat filmde canımı sıkan nokta yine basitleştirmiş olmaları. Hulk hatunu yani scarlett'i yerden yere vuruyo. Savaş sahnesinde de uslu köpek moduna bürünüyo. Ayrıca stark'ın da portal kapanırken ucu ucuna kurtarması çok demode bi hareket olmuş ya. Son olarakta o kadar marvel karakteri varken bu kadarı az kaçmış bence bir film için. Thor ve Hulk asıl kurtarıcılardı resmen. Iron Man her zaman ki havasıyla gezindi(ki o adama yakışır yani). Captain America yanlarında baya fos kaldı. Açıkçası daha bomba bir film bekliyordum.

edit: spoiler şeysini ekleyebilmeyi yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EAE99B3D -- 10 Mayıs 2012; 0:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calaquessir

Filmi izlemeyen arkadaşlar yorumumu okumasın lütfen.

Altyazılı versiyonunu izledim filmin. Herşey çok güzeldi görüntü ses ilk defa bu kalitede imax izledim diyebilirim. Fakat filmde canımı sıkan nokta yine basitleştirmiş olmaları. Hulk hatunu yani scarlett'i yerden yere vuruyo. Savaş sahnesinde de uslu köpek moduna bürünüyo. Ayrıca stark'ın da portal kapanırken ucu ucuna kurtarması çok demode bi hareket olmuş ya. Son olarakta o kadar marvel karakteri varken bu kadarı az kaçmış bence bir film için. Thor ve Hulk asıl kurtarıcılardı resmen. Iron Man her zaman ki havasıyla gezindi(ki o adama yakışır yani). Captain America yanlarında baya fos kaldı. Açıkçası daha bomba bir film bekliyordum.

Hocam zaten bruce hulki kontrol etmeyi ogrenmis. Hatta toplandiklarinda size birsey gosterecegim diyor, tam o sirada yerini buluyorlar adamin neyse sonra gosteririm diyor. Sanirim bundan kasti hulka donusmesiydi. Bwyi kovalamasi sirasindada ofkesi yuzunden oldugu icin kontrol edemedi diye tahmin ediyorum. Yani istedigi zaman hulka donusup istedigi zaman insan olabiliyor. Ama bu ofke ile olrsa engel olamiyor diye bir cikarim yaptim.benim anlamadigim kisim, bw nin gecmisinde ne oldugu. İnsanlari meraklandirdilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu film olmuş hacılar
    son zamanlarda izlediğim en güzel film diyebilirim..
  • Budur, eğlendim, güldüm, aksiyonu bol, efektleri ve oyunculukları gerçekten güzel hoşça vakit geçirebileceğiniz bir film. 8.5/10

Hala kahramanlar az diyenler için tekrar ediyorum, çizgiromanın konusu 4-5 kişi üzerine kurulu bu seriden fazlasını beklemeyin...

Thor'un çekici balta olmuş, Zagor gel duy bunları Ahyakkkkk!!!! :)

Özellikle
    Hulk'un Loki'yi yerden yere vurduğu sahne olağanüstüydü :D
  • Bu cinemaximum real 3d değil galiba. Nasıl acaba izlenilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Anlamadığım, kafama takılan bir kaç şey var, bilenler yanıtlarsa sevinirim.

O Chitauri midir nedir tam olarak kimdir nedir? Marvel evreninde var mı bunlar? Loki neden bunların liderinden yardım hatta emir alıyordu?
    Ve jenerikten sonraki sahede tam olarak ne oldu? İzledim ama pek bi şey anlamadım "insanlara ve dünyaya bi daha bulaşmayalım vs" diyen elemanla başta Loki'nin konuştuğu o vatandaş aynı mıydı? Son sahnede millet ayaklandığı için tam da göremedim.

Yok mu bir cevap?
  • quote:

quote:

Anlamadığım, kafama takılan bir kaç şey var, bilenler yanıtlarsa sevinirim.

O Chitauri midir nedir tam olarak kimdir nedir? Marvel evreninde var mı bunlar? Loki neden bunların liderinden yardım hatta emir alıyordu?
    Ve jenerikten sonraki sahede tam olarak ne oldu? İzledim ama pek bi şey anlamadım "insanlara ve dünyaya bi daha bulaşmayalım vs" diyen elemanla başta Loki'nin konuştuğu o vatandaş aynı mıydı? Son sahnede millet ayaklandığı için tam da göremedim.

Yok mu bir cevap?

Thanos un yardimci daha dogrusu ayakcisi diyelim. Ordu da thanosa ait. Marveldeki en azgin dusmandir thanos hatta thorun ve kaptan amerikanin olumune sebep olmus hulk ile oyuncak gibi oyanamistir
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.