Şimdi Ara

The Avengers (2012) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9 yaşındaki oğlumla gitmeyi planlıyoruz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

avengersin ıkinci filminin ismi new avengers üçüncü filminin ismi de secret avengers olacakmış.

Onlar daha belli değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 6 Mayıs 2012; 9:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar yaş sınırı var mı ..

9 yaşındaki oğlumla gitmeyi planlıyoruz ??

Rahat rahat gidebilirsiniz. Ne bir küfür ne bir açık sahne ne de kan var.. Oğlunuz da çok sevecektir filmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 6 Mayıs 2012; 10:21:26 >
  • flim izledim bana kalırsa 2. fliminde karekterleri değiştirip wolverin örümçekadam fantastik4lü karekterleri gibi karekterler olurması şart
  • Film 7,5/10
    Kısaca eğlenceli
    Ama filmi Robert Downey Jr goturuyor o olmasa izlenmez
    Döner sahnesini kaçırdım
    O adamın Stan Lee oldugunu bilmiyodum
    Mark Rufalo Hulk karakterini güzel oynamış fakat bir sonraki hulk filminde düşmanı oynayacaktı. Ne yapıcaklar bilmiyorum en sevmediğim şey bu film serilerinde isim değişikliği.
    Artık Kingpini görmek istiyorum.
  • İYİ FLİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

flim izledim bana kalırsa 2. fliminde karekterleri değiştirip wolverin örümçekadam fantastik4lü karekterleri gibi karekterler olurması şart

İlk Avengers bu hocam nasıl böyle birşey isteyebiliyorsunuz,
  • Dün gece izledim.Hiç bir kahraman sahne olarak ezilmemiş.3D başarılıydı.10/8
  • Spider-Man Avengers grubunun üyesi zaten.Bu filme koymamaları bence Spider-Man'ın baştan başlaması ve başka birinin canlandıracak olmasıdır.Yeni Spider-Man filminin son trailerında Stark kulesi gözüküyor son sahneden Nick Fury çıkarsa kesinlikle Avengers'ın ikinci filminde Spider-Man olur.
  • Film mükemmeldi.10 üzerinden 8.5 .Süre olarak tatmin edici,aksiyon desen kralı var.Espriler de mükemmeldi.Salon 3 defa koptu resmen aynı zamanda ben de.

Yalnız tek sıkıntı 3D olması.Keşke 3D olmasaydı hiçbir şey kaybetmezdi.Zaten filmin 2. yarısında kız arkadaşımla başbaşa seyredemediğimizden gözlükleri de çıkarttık.(Esasen gözlükler tam da bu noktada işe yarıyor) Xpand 3D direk çöp zaten de filmin sanırım IMEX versiyonu da var.İmkanım olsa kesin giderdim IMEX'e.

Bu film kıtlığında iyi geldi valla.

EDIT:
    Thor her türlü alırdı IronMan ve Cap'i.O kısmı biraz saçmaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 6 Mayıs 2012; 14:23:39 >
  • Spider-man ilk filimde gelmedi cunku; yapilan ilk seri filmler spider man i sadece ucube olarak gosterdi gercek spider aglarini kendi yapan iman gucu ve akliyla dovusen bir kahramandi en azindan marvel dunyasinda. Filmde ise super kahraman. O karakteri avengers a koymak istemediler ki zaten erkendi spider sonradan avengersin basina gecen genc karakter
  • 8,5/10

Film cidden iyiydi...kurgu,senaryo gibi şeylere takılmadığınız sürece gerçekten mükemmel bir film çıkıyor ortaya...tam bir görsel şölen...
    Filmin sunduğu espriler ve tabii ki Tony Stark karakteri olağanüstüydü...herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

8,5/10

Film cidden iyiydi...kurgu,senaryo gibi şeylere takılmadığınız sürece gerçekten mükemmel bir film çıkıyor ortaya...tam bir görsel şölen...
    Filmin sunduğu espriler ve tabii ki Tony Stark karakteri olağanüstüydü...herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum...

hocam nerede izledin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gureci93

Captain America --> Liderlikte iyisin.
    Thor --> Tanrı olmaktan da ötesin.
    Hulk --> Hayvanın tekisin.
    Iron Man --> Adamın dibisin.
    The Avengers/Yenilmezler --> Sen nası bi filmsin!
    Benden 10 üzerinden 10 alarak ''Hayatımda izlediğim en iyi film'' ödülünü kazanan The Avengers/Yenilmezler filmi 2. kez izlenilmeye hak kazanmıştır. Teşekkürler...

Hayatinda kac film izledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: gureci93

Captain America --> Liderlikte iyisin.
    Thor --> Tanrı olmaktan da ötesin.
    Hulk --> Hayvanın tekisin.
    Iron Man --> Adamın dibisin.
    The Avengers/Yenilmezler --> Sen nası bi filmsin!
    Benden 10 üzerinden 10 alarak ''Hayatımda izlediğim en iyi film'' ödülünü kazanan The Avengers/Yenilmezler filmi 2. kez izlenilmeye hak kazanmıştır. Teşekkürler...

Hayatinda kac film izledin?

Zevk meselesidir, saygı duymak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

8,5/10

hocam nerede izledin.

Malesef Balıkesir'de 3d olarak izledim...kesinlikle tercih yapabiliyorsanız 2d izleyin bence çünkü expand 3d filmin görüntü kalitesini ciddi düşürüyor.....
    buna rağmen mükemmel bir filmdi...
  • Filmi izledim Robert Downey klasik oldu artık ama mükemmel oyunculuk yapmış gene. Filme gelirsek bence Thor biraz hafif kalmış sanki diğer kahramanlara karşı (çizgi romanda nasıl bilmiyorum) benden 7.5/10 aldı mükemmel değil ama gidip izlenilir.

Birde
    Loki nin yenildiği sahneyi çok komik buldum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Mayıs 2012; 17:19:45 >
  • Az önce 3D izledim filmi, Çok beğendim Hulk ve İron Man sinemayı kahkahalara boğdu kesinlikle kaçırmayın izleyin izlettirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Spider-Man Avengers grubunun üyesi zaten.Bu filme koymamaları bence Spider-Man'ın baştan başlaması ve başka birinin canlandıracak olmasıdır.Yeni Spider-Man filminin son trailerında Stark kulesi gözüküyor son sahneden Nick Fury çıkarsa kesinlikle Avengers'ın ikinci filminde Spider-Man olur.

İlk Avengers'da Spider-Man yok daha sonradan katılıyor.
  • dün akşam 3d izledik filmi , kısacası, harika efektler vardı. bazı gereksiz sahneler olsada. güzeldi..
    adamlar yapıyor be kardeşim..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.