Şimdi Ara

The Avengers (2012) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben filmi beğendim ama Beklentimin altında kaldı Nedenleri
    => Imdb puanı
    => Senaryo çok yetersiz geldi
    => Her şey tahmin edilebilirdi
    =>
    Çok kolay kazandılar

=> Çok fazla soru işareti vardı belkide ben anlamadım
    >Mesela karadulun borç muhabbeti Bruce un uçakta Hulk ı kontrol edememesi yerde etmesi ( buna bir açıklamam var ama birlikte izlediğim arkadaşım saçma dedi ) ...

=>
    Her şey çok çabuk gelişti Hemen kavga ettiler hemen birleştiler

=> Zekice Vaaay iyi düşünmüşler diyebileceğin bir şey yoktu
    => Çizgi romanları okumadım ama
    Hawkeye>Captain America gibi algıladım

Hakkını yemeyelim
    =>
    Beklemediğim kadar güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtticusFinch -- 5 Mayıs 2012; 22:36:05 >
  • IMAX3D den yeni geldim eve. Film çok güzeldi, beklentilerimi tamamiyle karşıladı diyebilirim.

Aksiyon ve Komedi unsuru çok güzel harmanlanmış filmde. Joss Whedon abimiz Avengers 'la birlikte büyük bütceli filmlerin altından kalkabileceğini kanıtlamış oldu sanırım.

Filmin tek eksi yanı bana göre, IMAX3D bir Transformers 3 teki kadar iyi değildi açıkcası. Genel anlamda filme puanım 9/10

Gidin sinemada izleyin, vereceğiniz paraya kesinlikle değer.

Hulk 'ın Loki 'yi oyuncak gibi yerden yere vurması ve Loki 'nin yüzündeki ifade paha biçilemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessarTT -- 5 Mayıs 2012; 22:09:12 >
  • tony starkın ilk geliş sahnesinde ac dc shot the thrill caldı ya yeter o bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 5 Mayıs 2012; 22:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@wakara Civil War'ın geleceğini sanmam neredeyse tüm Marvel kahramanların hakkını bir şirketin satın alması lazım da öyle çekecek hem o kadar karakteri dengeli kullanmak bir filmde çok zor olur.

çekılemez dıye bısey yok. yıllar once avengers ıcınde oyle dıyorlardır emınım. marvelın zaten tum kahramanlar. hak da onun. denge meselesıne gelınce. cızgı romandakı gıbı kımın ne kadar rolu varsa o kadar cıkar soyler yapar. zaten hemen hepsı maskelı olacagı ıcın fazla unlu oynatmazlar. koyarlar kostumların ıcıne jımnastıkçılerı tamam. herseyı ben mı akıl edıcem. marvel tum kahramnalarını cıvıl war romanında var zaten. bu fılmı yaparlassrsa kıyamete kadar heralde kımse o fılmın rekorunu gecemez.

Civil War'da atıyorum ama 50 karakter falan vardır bir karakterin isim haklarını almanın bedeli aşağı yukarı 100 Milyon Dolar olduğu için böyle bir işe girmezler diye düşünüyorum.
  • İstinye park imax de izledim filmi genel olarak guzeldi 10/8 verebilirim en hosuma giden sahneler hulk un oldugu sahnelerdi.3D olarak guzel diyebilirim imax de izlemek superdi.Tavsiye ederim.
  • Avengers üçlemesınden sonra avengers Xmen e karşı fılmı cekılır mı bılmem ama CİVİL warın cekılecegı kesın. Hala bılmeyenler ıcın Cıvıl Warı acıklayalım...
    “The New Warriors” adlı süper grubun bir tv şovunu seri olarak çekmesiyle başlar. Süper kötülerle canlı yayında kapışmaları sırasında Nitro isimli süper kötü, gerçekleştirdiği patlamayla yerel bir ilkokulun havaya uçmasına neden olur. Trajedinin şokunun geçmesiyle Birleşik Devletle hükümeti süperlerin sicil kayıt yasasını tasarlar.
    Bu yasaya göre artık süperkahramanlar bir gizli kimliğe sahip olamayacaklardır ve bir nevi devlet için çalışan personel sayılacaklardır. Amerikan Hükümeti her eyalete bir süperkahraman atayacaktır. Beri yandan olaylar toplum içerisinde süper kahramanlara olan temkinli bakışı hızla olumsuz yöne çevirmektedir. Olaylar kalabalık bir grubun “Human Torch”a saldırmasıyla başlar. S.H.I.E.L.D başkanı Maria Hill, Kaptan Amerika’ya yasanın yaptırımlarının uygulayıcısı olması direktifini verir. Bunun özel haklara yapılan bir tecavüz olduğunu söyleyen Kaptan Amerika Görevi reddeder ve kendisi gibi düşünen süper kahramanlarla birlikte yeraltına iner.
    Süperler durum değerlendirmesi için bir araya geldiklerinde Gözcü Uatu belirir. Bunun tarihteki ciddi bir kırılma olduğunun açık bir göstergesidir. Gizli bir toplantıyla bir araya gelen Devlet Başkanı’na Demir Adam, Kaptan Amerika’ya gün ışığına çıkarana kadar kararlılıkla uygulamasını tavsiye eder. Yasa tasarısı senatodan geçer ve yasalaşır.
    Bu arada ülkedeki süper kahramanlarda taraflarını belirlerler. Captain Amerika, Luke Cage, Falcon, Danny Rand gibi tasarıya karşı olan karakterler yerlatına inip "Secret Avengers" adlı yeraltı örgütünü kurarlar. Öte yandan Fantastik Dörtlü, Dişi Hulk (She-Hulk) ve Henry Pym tasarıyı destekleyen tarafa geçerler. Dr. Strange, tasarıya karşı olduğunu şiddetle belirttikten sonra Demir Adam'a ve Reed Richards'a (Bay Fantastik) bir daha kendisini asla aramamalarını söyler.
    Başkent Washington’daki bir basın açıklamasında geçmişini değerlendiren Örümcek Adam, basın mensuplarının karşısında maskesini çıkarır ve gizli kimliğini açıklar. X-Men savaşta tarafsız kalacaklarını ilan ederler. Emma Frost ile görüşen Iron Man, Frost’tan olumlu bir yanıt alamaz fakat Frost, yasanın X-Men’a uygulanmaması koşuluyla Kaptan Amerika’nın da yanına katılmayacaklarını söyler. Ancak Demir Adam, Bishop’tan bağlılık yemini alır.
    Olaylar Thor’un Demir Adam’ın yanında yer alıp Kaptan Amerika’ya saldırmasıyla bir savaşa dönüşür. Daha ilk çatışma sırasında gerçek olmadığı aslında Bay Fantastik tarafından yapılan bir robot olduğu belli olan Thor, Kaptan Amerika'nın tarafındakilerden Bill Foster'ı (Goliath) öldürür. Şaşkına dönen Kaptan ve arkadaşları savaş alanını terkederler. Kocasının ne tür bir canavar yarattığını görüp, Kaptan'ın mücadelesinin daha onurlu olduğuna karar veren Sue Richards (Görünmez Kadın) ve Human Torch (Johnny Storm) Kaptan'ın tarafına geçerler.
    Demir Adam, Kaptan ve ekibini yakalamak için eski süper kötüleri de işe almaya başlar.
    Bu arada Demir Adam ve Bay Fantastik, yakaladıkları tasarı karşıtı süper kahramanları "42" adı verilen Negatif Bölge'de bulunan bir boyutlar arası hapishaneye göndermektedirler. Örümcek Adam, bu hapishaneyi (bazılarının deyişi ile "Marvel'in Guantanamo'su") görünce yanlış tarafta olduğunu anlar ve Kaptan'ın tarafına geçmek ister ama Demir Adam tarafından farkedilir. Örümcek Adam, fikrini değiştirmeyince Demir Adam'ın işe aldığı eski suçlulardan Jester ve Jack O'lantern tarafından yakalanır ve öldüresiye dövülür. Punisher son anda ortaya çıkıp iki kötüyü öldürdükten sonra Örümcek Adam'ı Secret Avengers'ın gizli üssüne götürür. Kaptan Amerika istemedende olsa Punisher'ın katılma isteğini kabul eder.
    Punisher, "42"nin planlarını ele geçirmek için Baxter Binasına (Fantastik Dörtlünün New York'taki karargahı) sızarken, Sue Richards'ta Namor'dan yardım istemek üzere Atlantis'e gider. Namor savaşa katılmayı reddederken, Kaptan'ın tarafına geçmek isteyen eski suçlular Goldbug ve Plunderer Secret Avengers üssüne gelirler. Punisherda aynı anda üsse döner ve ikisini saldırmaya geldiklerini sandığı için öldürür. Öfkeden deliye dönen Kaptan Amerika, Punisher'a yumruk atarak ("You murderous piece of Trash!!!")onu katillikle suçlar ve gruptan atar.
    Son çarpışma New York'ta gerçekleşir. Namor'un önderliğindeki Atlantisliler Secret Avengers'ın tarafına geçerken, Kaptan Marvel, The Order (diğer adlarıyla "The Champions") ve Thor'un kopyası olan robot Demir Adam'ın tarafına geçerler.
    Demir Adam ile Kaptan Amerika teketek bir düelloya girişirler. Kaptan Amerika, Demir Adam'dan ardı ardına darbe alır ve tam Demir Adam bitirici darbeyi indirecekken bir EMP (Elektro Manyetik Dalga) cihazı Demir Adam'ın zırhının tüm gücünü kapatır. Kaptan büyük bir öfkeyle Demir Adama saldırır ve tam öldürmek üzereyken, birkaç polis memuru, itfaiyeci ve sağlık teknisyeni onu engellerler. Kaptan Amerika, kendi kişisel haklarını ve özgürlüklerini korurken bilmeden korumaya yemin ettikleri insanlara zarar verdiklerini söyleyerek teslim olur ve arkadaşlarına savaşı bırakmalarını emreder. Luke Cage ve diğerlerinin ısrarlarına rağmen, Kaptan maskesini çıkarır ve Steve Rogers olarak teslim olur.
  • Seyirciyi güldüreceğiz diye
    Loki'yi yerden yere çarpmak ve maymun etmek
    bence gereksizdi. Hadi bunu geçtim ama filmin en çok saçmaladığı yer ise;
    Black Widow'un Loki'nin ağzından laf çalmasıydı. Loki yutar mı arkadaşım bu basit hareketleri? Loki gibi hilekarlığın, kurnazlığın kitabını yazmış, üçüncü baskısını yapmış bir adam; sana ne yapacağını, niyetini sezdirir mi?

Mitlerden de gelen ve bu iki filmde Tom Hiddleston'un katladığı Loki sempatimi mazur görün ama ikinci spoiler'da yazdığım harbiden çok abuktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 5 Mayıs 2012; 22:24:31 >
  • quote:

quote:

quote:

@wakara Civil War'ın geleceğini sanmam neredeyse tüm Marvel kahramanların hakkını bir şirketin satın alması lazım da öyle çekecek hem o kadar karakteri dengeli kullanmak bir filmde çok zor olur.

çekılemez dıye bısey yok. yıllar once avengers ıcınde oyle dıyorlardır emınım. marvelın zaten tum kahramanlar. hak da onun. denge meselesıne gelınce. cızgı romandakı gıbı kımın ne kadar rolu varsa o kadar cıkar soyler yapar. zaten hemen hepsı maskelı olacagı ıcın fazla unlu oynatmazlar. koyarlar kostumların ıcıne jımnastıkçılerı tamam. herseyı ben mı akıl edıcem. marvel tum kahramnalarını cıvıl war romanında var zaten. bu fılmı yaparlassrsa kıyamete kadar heralde kımse o fılmın rekorunu gecemez.

Civil War'da atıyorum ama 50 karakter falan vardır bir karakterin isim haklarını almanın bedeli aşağı yukarı 100 Milyon Dolar olduğu için böyle bir işe girmezler diye düşünüyorum.

YA KARDESIM MARVELIN KENDI KAHRAMANI ZATEN HEPSI. dc MI ZATIN ALIYOR SANKI. sacmalıyorsun. zaten goruneceklerı 20-30 sanıye bısey. .. bu arada dc şırketı avengersa yakından takıp edıyor. cunku onlarda Adelet lıgı fılmını devreye sokacaklar. marvelın ne kadar kazandıgına bakacak. sonra onlarda adalet lıgının cekımlerıne baslayacak. yanı superman batman yesıl yuzuk harıka kadını ve dıgerlerını yanyana gorecegız.
  • Filmin 3D'si berbattı. Sonradan çevrilmiş, anlaşılan. Keşke 3D hiç olmasaydı. Filmi beğenmedim. Müzikler, Sound Editing ve bazı görsel efektleri beğenmedim. Film, her özellikten biraz eksik bir şey gibiydi. Bunu yapım ekibinin tecrübesiz olmasına bağlayabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

YA KARDESIM MARVELIN KENDI KAHRAMANI ZATEN HEPSI. dc MI ZATIN ALIYOR SANKI. sacmalıyorsun. zaten goruneceklerı 20-30 sanıye bısey. .. bu arada dc şırketı avengersa yakından takıp edıyor. cunku onlarda Adelet lıgı fılmını devreye sokacaklar. marvelın ne kadar kazandıgına bakacak. sonra onlarda adalet lıgının cekımlerıne baslayacak. yanı superman batman yesıl yuzuk harıka kadını ve dıgerlerını yanyana gorecegız.

Marvel para vermiyor parayı Marvel'a veriyor film stüdyoları Marvel karakterlerinin filmini çekmek ya da onları filmde göstermek için filmleri Marvel'ın çektiğini sanmıyorsun herhalde bunu anlamayıp 'saçmalama' gibi şeyler kullanmaktan da geri kalmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Mayıs 2012; 22:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler imax olarak izleyen var mı?
    sizce değer mi bilet 20 lira

real 3dde bile 18 lira, 20 lira imaxa göre iyi bence
  • Türkçe dublaj secenegiyle sinamalara gelirse izlenme rekoru kırar :)
  • bizim sinemada 18 45 seansına kadar turkçe 18:45 seansı ve sonrası altyazı yapmışlar saolsunlar. ben ben 16 15 turkçe seansa gıtcem.
  • Filmi imax 3d izledim şunu öncelikle belirtiyim 3dsi çok iyi olmasada iyiydi ayrıca görüntü kalitesi renkler vs normal sinema salonuna oranla rahatlıkla farkedilecek seviyede daha iyiydi dolayısıyla tavsiye ediyorum. Filme gelirsek özellikle bazı karakterlerin güç dağılımından şikayet ediliyor. Şunu söyleyebilirim çizgi-romana ve daha önceki animasyon filmlerine burada sadık kalınmış karakterlerin güçleri bence iyi dağıtılmış bunun haricinde genel bir yorum yapmak gerekirsek senaroysuna yalnızca efektler gözümde 10 üzerinden 9.5 iken genel olarakda filme 9 veririm. Tabi bunda bu karakterlere çocukluktan beri hasta olmamın büyü payı var. Birde şu nokta var eleştirilecek noktalar yokmu? elbette var ve herkes kendince pek çok eleştiri bulabilir ancak kendi açımdan dikkatimi çeken 1-2 şey var ancak onlar özellikle filmin son 40 dksına kendimi kaptırınca benim için önemini yitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 5 Mayıs 2012; 23:41:12 >
  • çoluğunuzu çocuğunuzu satın filme gidinnn film bomba olmuş :)
  • Filmden yeni geldim. Öncelikle şunu belirtmeliyim, beklediğimden çok daha iyi çıktı film..
    En az komedi filmi kadar komik, aksiyon filmi kadar da aksiyon doluydu. Çizgiroman beklentisi ağır, oturaklı, tedirgin edici vs. olanlara yönelik bir film sayılmaz.
    Marvel karakterlerini kırpıp izleyiciyi eğlendirmek, güldürmek ve heyecanlandırmak asıl amaç olmuş ki bunu da fazlasıyla belli ettiler filmde. Zaten bu kahramanların tek olarak işlendiği gibi senaryo ayrıntılı olamıyor. Zaten herkes biliyor kimin ne olup, geçmişinde neler yaşadığını.
    Ekolündeki uyarlamaların yani; Eski Batman'ler, X-Men'ler, Spider Man'ler, Hulk serisi, Iron Man'ler, Thor, Captain America vs. bana göre hepsinden iyi..
    Bu boyutta yapımdan beklenildiği gibi görseller şahane. Evet kan yok, seks, küfür yok ama hitap ettiği yaş aralığında buna şaşırılmaması gerekir. Ki artık yarı tanrılaşmış olağanüstü adamlardan da kan akması pek beklenemez. Bazı arkadaşlar Thor ordan oraya savruluyordu, bu adam o filmde öyle değildi tarzı söylemler var. O filmlerde o süperkahraman tek işleniyor ve herkesten üstün oluyor, aksi beklenemez ki. Zaten The Avengers gibi tüm karakterlerin harmanlandığım yapımda güç farkını çok iyi görüyoruz, bence Marvel buna da çok iyi el atmış. Güç konusunda Hulk, Iron Man, Thor, Captain America ve Black Window sırasıyla gidiyor. Zaten Hulk ezip geçiyor bambaşka.. Benim en beğendiğim karakter ise sanırım Robert Downey Jr. olmasından kaynaklı 'Iron Man'..

- Whedon zaten çok başarılı kötü adam (Spike, Angelus, Dr. Horrible vs.) yazan bir insan. Loki'nin şahane olacağına emindim. Nitekim öyleydi.

- Scarlett Johansson'ın poposu..

- Mark Ruffalo'nun Hulk performansı şu ana kadarkiler arasında kuşkusuz favorimdi. Ayrıca karakteri de mükemmel yazılmış.. Ama zaten hepsinin replikleri iyiydi.

- Her önemli karakter işe yarıyor. Figüran gibi dolanan yok. Filmlerde olayını doğru düzgün bilmediklerimizin bile attitudeu var, süs değiller. Yalnız Thor biraz geride kalmış gibi.. Düellolarda kötüydü, savaşta da etliğe sütlüğe karışmadı. Ancak senaryo itibari ile kilit adamdı..

Hulk'un Loki'yi yerden yere savurup, Lori'nin attığı ifade ve sonrasında Hulk'un 'çelimsiz tanrı!' betimlemesi yardırdı..

@Maximum_Carnage Hocam,
    Loki'yi yere atma sahnesi süperdi gerçekten ki Hulk öfeki bir karakter olduğundan 'ben tanrıyım, siz şusunuz ulan!' gibi telkinlerde bulunursan o adam seni yerden yere vurur. Saçma olan Black Widow'un Loki'nin ağzından laf çalması değildi bence.. Black Window Loki gibi kurnaz bir karakterin aklını ve oynayacağı oyunu sezemedi, bu taktiği çoğu kişide yaradığı için olacağını düşündü. Asıl saçma olan Thor'un Loki'nin kopyalanma ve içinden geçirme numarası tekrardan yemesiydi. Bu da klişeye sürükledi o bölümde zaten.. Çünkü Thor kardeşi, artık çözmesi gerek.. Ama galiba biraz Loki bağımlısı olduğundan bunları sevemedin saygı duyuyorum. Bende Iron Man'e birşey olmasın diye dua ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 5 Mayıs 2012; 23:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood
    @Maximum_Carnage Hocam,
    Loki'yi yere atma sahnesi süperdi gerçekten ki Hulk öfeki bir karakter olduğundan 'ben tanrıyım, siz şusunuz ulan!' gibi telkinlerde bulunursan o adam seni yerden yere vurur. Saçma olan Black Widow'un Loki'nin ağzından laf çalması değildi bence.. Black Window Loki gibi kurnaz bir karakterin aklını ve oynayacağı oyunu sezemedi, bu taktiği çoğu kişide yaradığı için olacağını düşündü. Asıl saçma olan Thor'un Loki'nin kopyalanma ve içinden geçirme numarası tekrardan yemesiydi. Bu da klişeye sürükledi o bölümde zaten.. Çünkü Thor kardeşi, artık çözmesi gerek.. Ama galiba biraz Loki bağımlısı olduğundan bunları sevemedin saygı duyuyorum. Bende Iron Man'e birşey olmasın diye dua ettim..

Yok, komikti, ona bir şey demiyorum da ben biraz da Loki'ye yaptığı için gereksiz buldum işte, bir de Hulk'u sevmemem gibi bir faktör daha bunun yanına eklenince... Black Widow'un onu tahmin edememesini Loki'yi tanımıyor olmasına bağlayabiliriz bence. Çünkü bir yerde BW bile lafını etti film sırasında, "Normal insanlara değil tanrılara, uzaylılara karşı savaşıyoruz, bu her zaman yaptığımız bir şey gibisinden değil." tarzı bir laftı diye hatırlıyorum.

Filmin çok bahsedilmeyen ama matrak olan yerleri bence;

-Loki'nin "I'm listening.." dediği yer.
    -Stark ile konuştuğu ve sonrasında asasının reaktöre denk gelmesi, akabindekiler.
    -Hulk'un bağırmasıyla Tony'nin kendine gelmesi.

Üste ekleyebileceğim birkaç şey daha vardı ama şu an hatırlayamadım tam.

Bir de gereksiz statüsüne ekleyebileceğim şu vardı;

Thor vs Iron Man vs Cap kavgası. Cap'i daha fazla olmak üzere üç karakteri de sevsem de, Thor o ikisini üst üste koyar, öyle harcar yani.

Edit: Captain America diyecekken başta üç karakterden de bahsedince kafa karışmış, yerine Iron Man yazmışım yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 4 Kasım 2013; 21:09:11 >

• Durduk yere tesisi uçurmalarına ne gerek vardı? Yani tahmin etmesi çok mu zor. En ufak bir sıkıntıda o koca üssün yere düşeceği... Hele birde yanı başınıza hulu almışınız, olacak iş mi o. Neyse çok sorgulamamak lazım fantazi filmlerini.
  • 4 gözle beklediğim film beklentilerimi fazlasıyla karşıladı , hani 3D olmasa çok şey kaybetmezdik , gidin ve tadını çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood
    @Maximum_Carnage Hocam,

Yok, komikti, ona bir şey demiyorum da ben biraz da Loki'ye yaptığı için gereksiz buldum işte, bir de Hulk'u sevmemem gibi bir faktör daha bunun yanına eklenince... Black Widow'un onu tahmin edememesini Loki'yi tanımıyor olmasına bağlayabiliriz bence. Çünkü bir yerde BW bile lafını etti film sırasında, "Normal insanlara değil tanrılara, uzaylılara karşı savaşıyoruz, bu her zaman yaptığımız bir şey gibisinden değil." tarzı bir laftı diye hatırlıyorum.

Filmin çok bahsedilmeyen ama matrak olan yerleri bence;

-Loki'nin "I'm listening.." dediği yer.
    -Stark ile konuştuğu ve sonrasında asasının reaktöre denk gelmesi, akabindekiler.
    -Hulk'un bağırmasıyla Tony'nin kendine gelmesi.

Üste ekleyebileceğim birkaç şey daha vardı ama şu an hatırlayamadım tam.

Bir de gereksiz statüsüne ekleyebileceğim şu vardı;

Thor vs Iron Man vs Cap kavgası. Iron Man'i daha fazla olmak üzere üç karakteri de sevsem de, Thor o ikisini üst üste koyar, öyle harcar yani.

Matrak taraflarda hem fikiriz.. Ayrıca,

- Tony'nin döner yemeye gidelim demesi de ayrı komikti..

Gereksiz demeyelimde çocukçaydı.. Hani ne gerek vardı Thor'un Loki'yi alıp aşağı uçmasına. Bence üç kahramanın düellosunda ki tek amaç, film içi seyirci ısıtma olarak nitelendirilebilir. Çünkü kimse böyle görmediği için ilgi çekmek istemişler.

Aman hocam sakın her görüşüme zıt vs.. deme ha Sadece ince eleyip sık dokuyalım istiyorum ve kafa yormak hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 6 Mayıs 2012; 0:21:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.