Şimdi Ara

The Avengers (2012) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Owl City.

beyler filme gitmeden önce izlenmesi gereken film falan yok di mi

Thor ve captain america'yı izlerseniz iyi olur.
  • Captain america adam kendını feda edıyor halk ıçın dunya ıçın fılımını izleyen varsa bilir büyük bir uçakta gıderken dusmanları zar zor oldurup rehınelerı serbest bırakıp denize duştu niye pekı çunku new yorka duşseydi çok insan olcekdi bu filmdede çoğu kişinin hayatını kurtardı
    bır bolum vardı lokı konusuyo ben tanrıyım felan dıyo sonra hulk lafını bıtırmeden yerden yere vuruyo
  • Formda kalmak için Pilates yapıyoruz arkadaşlar
    Filmi çok beğendim bir kez daha gidicem sanırım.
    Korkum Mark Ruffalo'nun Hulk'ı kotarabilcek mi korkusuydu ama çok beğendim güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Thor'u izlese de yeter bence. Captain America filmi Cüneyt Arkın filmlerinin Hollywood şubesi olmuştu sadece.

Bu akşam gidiyorum filme. Bakalım. Beklentim yok. Salondan mutlu ayrılacağımı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

quote:

Thor'u izlese de yeter bence. Captain America filmi Cüneyt Arkın filmlerinin Hollywood şubesi olmuştu sadece.

Bu akşam gidiyorum filme. Bakalım. Beklentim yok. Salondan mutlu ayrılacağımı düşünüyorum.

Tabi yine arkadaşın tercihine kalmış, izlerse bazı noktalarda konuya yabancı kalmaz.

İyi seyirler hocam gidenler beğeniyor. Imdb puanı bile uçmuş.

• Dönerci sahnesi fena olmuş.
  • aklıma geldikçe yazıyorum.koskaca thor buzlar ülkesinde ortalığı dağıtırken dünyada her sahnede nefes nefese kalıyor.ayrıca maşallah karakterlerin hepsi birbirini tanıyor.hadi starkı anladımda diğerleri birbirini nerden tanıyor.captain ile tork bannerı sadece bilim adamı zannedecekti aslında.arada buna laf falan atacaklardı.starkta pis pis sırıtacaktı durumu bildiğinden.sonra hulka dönüştüğünde thor ve captainın yüzlerini gösterecektiler.bu tür sahneler izleyicilerin hoşuna gider bence.son olarak bu thanos karakteri hakkında bilgi verecek arkadaş varmı.ne kadar güçlü bir karakterdir...
  • beyler imax olarak izleyen var mı?
    sizce değer mi bilet 20 lira
  • Filmi dün izledim Tony Stark ın karizması bi başka gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@Mellkor Eldiven olan

Çizgi romanda da ilk Avengers takımı böyle daha sonrada Spider-Man ve Wolverine katılıyor ama çizgi romanlarda olan her şeyi beklememek lazım şu anda yeni yayınlanan A vs. X çizgi romanında Avengers takımı ile X-Men kapışıyor hatta hangi seri hatırlamıyorum bir başka seride Thor ve Captain ölüyor Wolverine X-Men'den ve Avengers'dan ayrılarak kendi takımını kuruyor falan yani çizgi romanlarda işler hep karışıyor

Tessekkur ederim bilgilendirme ve sohbet icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

aklıma geldikçe yazıyorum.koskaca thor buzlar ülkesinde ortalığı dağıtırken dünyada her sahnede nefes nefese kalıyor.ayrıca maşallah karakterlerin hepsi birbirini tanıyor.hadi starkı anladımda diğerleri birbirini nerden tanıyor.captain ile tork bannerı sadece bilim adamı zannedecekti aslında.arada buna laf falan atacaklardı.starkta pis pis sırıtacaktı durumu bildiğinden.sonra hulka dönüştüğünde thor ve captainın yüzlerini gösterecektiler.bu tür sahneler izleyicilerin hoşuna gider bence.son olarak bu thanos karakteri hakkında bilgi verecek arkadaş varmı.ne kadar güçlü bir karakterdir...

Thor hariç hepsine dosya verildi Nick Fury tarafından,Avengers olayını ilk bilen de Tony Stark zaten

Tony Stark'ın Türk olma olasılığı nedir?
    Banner'a yaptığı hamnskim hareketi ve dönerci diyaloğu çok yükseltti olasılığı
  • neyse filmi izlemedim ama hulkun az çıkacağından hatta sadece sonlara doğru çıkacağından korkmuştum. Korktuğum gibi olmadı. Şu thoru keşke ünlü birisi oynasaydi. Avengers grubu değişiyor yeni avengers oluyor. Hatta bu grubun en son kaptanı fantastik dörtlü de ki uzayan adam dı. Neyse ınşallah ikincisinde örümcek adam da oynar yarim saat misafirlik yapsa yeter.
  • benimde beklentilerimin altında kaldı diyebilirim hatta çok çok altında

1. avengers takımını toplamaları birbirlerini tanımalara yer verilmemiş sanki okul yıllarını bile beraber okumuş gibiler
    thor bile nasıl geldi nereden geldi bilemiyosun lap diye birden çıkıveriyor ,
    küpün geçmişe dönük hikayesi nedir sadece boyutlar arası geçişemi yarıyor vs bilemiyosun yani filimin anlatımı sıfır hikaye sıfır
    2. koskoca thor şamar oğlanına dönmüş captain america 'dan bahsetmiyorum bile , filimdeki loki tarafına geçen ajan bile daha sağlam bir imaj verilmiş insan bari grubun liderlik görevini verir o bile verilmemiş , bu arada thor 'un ironman 'le kapışması garip çünkü thor filimini izleyen bilirki karanlık buz ülkesini bile tek başına hallaç pamuğuna çevirmişti sonuçta tanrı bu ama ironman'la kapışıp başa çıkamamasını garip karşıladım elindeki alet yeter zaten .. nese
    3. hulk tamam güçlü yansıtılması lazım ama bu kadarda değil takımı geri çekin sadece hulk'u bıraksalar o orduyu tek başına yerdi zaten yedide elemana ateş manyağı yaptılar o bile etki etmedi o derece yani ..

kısacası berbattı ...
  • Daha gidemedim maalesef ki Fethiye'ye cok gec geliyor zaten. Ama bu tarz yapitlar genelde pek saglam olmuyor , umarim bu oyle degildir.
  • Filmi az önce izledim ve eve geldim bana göre gayet güzeldi Thor ve Kaptan Amerikayı daha önce izlediğim için yabancı gelmediler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

quote:

Bende Thor ve Captain America'yı izlemedim ama Thor'u az sonra izlicem yarında filme giderim. Captain America illa izlenmesi gerekiyor diyosanız izleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

Flimgece çıktı güzel bi flim ama thor ironman şavaşırken yıldırım vurduğun ironman hiç bişey olmadı şaçma yarıtanrı olan thor güçü çok az göstermişler aralarında en güçlü hulk gözüküyo flim hulk herkez bekliyo ironman bile

Adam yarım falan değil İskandinav Yıldırım Tanrısı, güçsüz diyenlere yanılmıyorsam Thor Midgard(Dünya) ya indiğinde güçlerinde bir kısım düşüşler yaşıyor diye biliyorum yanlışım olabilir bu konuda birde spolier butonu kullanmaya özen gösterelim...
  • imax izleyenler ne kadar fark var ? imax ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Yorumum kalsın gidicem filme . Burada thor'u abartmışsınız okadar güçlü biri değil thor normalde

Thor gayet güçlü, asıl sen abartmışsın.

Bu arada, ikinci sahneyi gören var mı? Film bittikten sonra akan yazılardan sonra gelen:

Tony, Steve, Banner, Thor, Natasha ve Barton, bir masada oturmuş döner yiyorlar.

Bu arada filmi izlediğim salondaki herkesin hık demeye gülüp, Stan Lee çıktığında birinin bile tepki vermemesi ve salonda "X-Men Marvel'ın mıydı lan?" gibi diyaloglara şahit olmam beni derinden üzdü.

Thanos geliyor, bu kesin. Bu filmde olabilir deniyordu çekimler öncesi ama ikincide villain o olacak artık. Hazır Thanos da geliyorken, ikinci filme bir Cap vs Thanos sahnesi koyup kalkanını kırdırtsalar ya? Çizgi romana güzel bir gönderme olur. Thanos Infinity Gauntler'i kullanarak tek darbede kırmıştı kalkanı hayvan herif. Tabii kalkanın tek kırılışı değil bu.

Benim bir diğer merak ettiğim, acaba üç Avengers filminde de aşağı yukarı aynı karakterle mi devam edecekleri. Gerçi Chris Hemsworth, Thor rolü için toplam 6 filmlik kontrat (3 tane Thor filmi, üç tane de Avengers için.) imzaladığını söylemişti. Thor'un üç filmde de kalacağı kesin..

dostum son sahnede görünen skrull degilmiydi ya ben tam göremedim ama ona beznettim
  • Yarın gideceğim filme gidenlerden yorum bekliyorum Robert Downey JR favori oyuncumdur bu filmde nasıldı ve film genel olarak nasıldı ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.