Şimdi Ara

The Avengers (2012) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film sonradan 3D'ye çevrildiği için 3D baş ağrısı yapıyor diyorlar doğru mu arkadaşlar?Giden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Film sonradan 3D'ye çevrildiği için 3D baş ağrısı yapıyor diyorlar doğru mu arkadaşlar?Giden var mı?

3D'nin kendisi baş ağrısı yapıyor (Çoğu kişi de desem daha doğru olur)
  • Film sadece 3D olarak mı gösterimde arkadaşlar? 2D izleyemiyor muyuz? Ben açıkçası 3D izlemekten hazzetmiyorum artık adam gibi bir 3D teknolojisi gelmeden. Gittiğim her 3D filmden sonra aşırı bir başağrısı çekiyorum. O yüzden gerek görmüyorum. Konya'da bir kaç salona baktım 3d vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Film sadece 3D olarak mı gösterimde arkadaşlar? 2D izleyemiyor muyuz? Ben açıkçası 3D izlemekten hazzetmiyorum artık adam gibi bir 3D teknolojisi gelmeden. Gittiğim her 3D filmden sonra aşırı bir başağrısı çekiyorum. O yüzden gerek görmüyorum. Konya'da bir kaç salona baktım 3d vardı.

Hayır normali de var. Hatta bulunduğum yerde 3d yok
  • Bende yarın gidiyorum. Film Türkçe dublaj mı, altyazılı mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Film sadece 3D olarak mı gösterimde arkadaşlar? 2D izleyemiyor muyuz? Ben açıkçası 3D izlemekten hazzetmiyorum artık adam gibi bir 3D teknolojisi gelmeden. Gittiğim her 3D filmden sonra aşırı bir başağrısı çekiyorum. O yüzden gerek görmüyorum. Konya'da bir kaç salona baktım 3d vardı.

Hayır normali de var. Hatta bulunduğum yerde 3d yok

1 salona bakamadım netten. Umarım orada vardır 2D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bende yarın gidiyorum. Film Türkçe dublaj mı, altyazılı mı arkadaşlar?

İki seçenek de mevcut , gideceğiniz sinemayı önceden arayarak bilgi edinmeniz sizin yararınıza olur.
  • çoğu filmi fazla beğenmemiş.ama bence hoş bir filmdi.siz ne bekliyordunuz filmden merak ediyorum.senaryo az çok belliydi zaten.hulk iron man thor kaptan amerika toplanıpta okey çeviricek halleri yok.sadece olucakları heyecanlı bir şekilde aktarmaları yeterliydi ve bunuda oldukça güzel yaptılar.arada oldukça fazla güldüren espiriler oldu.özellikle hulkın davranışları çok komik.film oldukça uzun.bence beklentileri karşıladı.daha fazlası nasıl olabilirki?bide şu thor vs hulk konuşmalarını bırakalım?sıktı artıkben onların ikisinide alırımlokinin film sonundaki hali zaten ayrı bir komik.mutlaka izleyin.puan olarakta 10 üzerinden 8.5 hakediyor bencehepinize iyi akşamlar.
  • İzledim iyi denilebilirdi ama fazla ümit edenlerin hayalları suya düşebilir(mesela ben).
  • şimdi daha detaylı yorum yapayım.bana kalırsa senaryo çok kötüydü.karakterlerin avengers oluşumuna katılımı çok basit bir şekilde ele alınmış.arkadaş thoru dünyaya getirmenin yollarını arasana asgarddan.git asgarda biraz ordan yayın yap.captain americayı zaten harcamışsın.hiçbir derinliği inandırıcılığı yok.lider karakterini daha vurgulayarak göstersene.bruce bannera gelince.aslında en büyük hatayı bu karakterde yapmışlar.onun psikolojik durumunu, oluşuma katılımını daha farklı yapabilirlerdi.hulk karakteri çok önemli bu seri için.hatta ironman ve hulk bu filmi götüren karakterler.bir tek stark doğru yansıtılmış.zaten o teknolojik yeniliklerin starkın zekasıyla ortaya sunulması ironman serilerinde insanı büyülüyor.neyse hulka dönersek.filmin sonunda çıkaracaktın arkadaş o yaratığı.ortalığı dağıtacak hatta diğerleri en son onunla uğraşacaktı.bak o zaman nasıl oluyordu.oldu bittiye getirilmiş bir film.oyuncuların performansıda pek iyi değil.yönetmen effektlere güvenip filmi hiç etmiş...

• sonunda döner diyor stark bahsettiği döner bizim döner mi
  • Filmin sonundaki yazılardan sonraki sahnenin netde videosu varmıdır?
  • Imdb de simdiden top 250ye girdi

Guzel bir filmde hatta beni baya bir guldurdu. Cok fazla derinlik aramak bu tip filmlerde bana biraz sacma geliyor. Macera aksiyon efekt hersey yerinde. Hatta dedigim gibi komedi bile var

Bu arada filmin sonunu mutlaka izleyin secret scenes var.
    Bircok insanin ilk gordugunde redskull zannediyor ama kendisi tam emin olmamak birlikte Thanos olmasi lazim
    izleyen ve bilen biride teyit ederse bu bilgiyi iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 4 Mayıs 2012; 22:53:43 >
  • Filmde secret scene'i izleyen arkadaşlar için bilgi :

Ben de ilk başta başka kişileri düşündüm ama daha sonra Thanos olduğuna emin oldum ben kaçırmıştım internetden baktım Thor filminde Infinity Gauntlet gözüküyor o alet alet denmez ama işte Thanos'a ait bu arada bilmeyenler için Thanos Hulk'ı yerden yere vuran Captain'ın kalkanı tek yumrukta parçalayan bir karakter.

Bu arada kimsenin dikkat etmediğini düşündüğüm :

Captain hayatımı kurtardı diyen sarı saçlı garson kız da Sharon Carter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 4 Mayıs 2012; 23:20:33 >
  • Başlayalım bakalım.

Şimdi film öyle söyledikleri kadar kötü değildi. Ama bir şey var ki. Belki benim çizgi romanlarını pek bilmediğimdendir ama hawkeye çok abartılmış. Sizce de öyle değil mi? Koskoca captain america bile yere seriliyor ama bu adama bir şey olmuyor. Filmin son savaş sahnesinden bahsediyorum. Belki çizgi romanda öyledir. Öyleyse diyecek bir şey yok. Onun dışında filmi götüren tony starktır. Bir de filmde çok klişe vardı. Hangi birinden bahsetsem bilmiyorum. Belki de en basiti, onca yıkımın olduğu yerde bir sürü insan olmasına rağmen, birinin kılına bile zarar gelmemesi.. İşte bu en sevmediğim klişelerden. Bir şeyler olsun abi. Ölsün oradaki yaşlı teyze. Bir ayağı çukurda zaten. Yok ama yine de koskocaman robot ona denk gelmiyor hemen yanına düşüyor. Aynı şekilde bir çok yerde, biri düşüyor, diğeri kurtarıyor. Bir kahramanımız tam ölecek, kötü adamımız lafı uzatıyor ve başka kahramanımız onu kurtarıyor. Film böyle klişelerle dolu işte.

Tüm bu dediklerime rağmen, sinemada izlenebilir bir film. Efektler iyi, kahramanlar iyi, dublaj vasat, kurgu vasat. İyi seyirler..
  • Kurgu; 7/10
    Oyunculuk; 7/10
    Görsel efekt;8/10

Sonuç ; 7,3/10

IMDB puanına bakarak ve abiminde zorlaması ile sinemada film izlemeyi sevmememe rağmen gittim.Beklentilerimin altında kaldı film.Sinema yerine bluray beklemek daha mantıklı.

Tetris oynayan eleman ve stan lee esprileri iyiydi.

@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightdrive -- 7 Mayıs 2012; 0:10:02 >
  • Benim merak ettiğim bu yıl Oscar ödüllerinde En İyi Görsel Efekt ödülünü acaba hangi film alacak: The Avengers, The Dark Knight Rises, The Hobbit, Fetih 1453

• Ben yeterince memnun kaldım, standart klişelerin varlığı kesin olacağı için bıraktım kendimi filme ve çok da memnun kaldım. Hatta filmdeki bazı espirili yaklaşımlar yüzünden çıktıktan sonra bile hala gülüyordum. Filmin sonunda yazılardan sonra sahne var, kaçırmayın. Ayrıca kesinlikle imax 3d de izlenmeli imkan varsa...
  • Film bence her açıdan on numara olmuş.

Ayrıca son sahne dediğiniz film hemen bittikten sonra "Onları yenmek ölümle flört etmek gibi" diyen adam mı?.Son sahnede gülen?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoWBoy_12

Benim merak ettiğim bu yıl Oscar ödüllerinde En İyi Görsel Efekt ödülünü acaba hangi film alacak: The Avengers, The Dark Knight Rises, The Hobbit, Fetih 1453

Fetih ne alaka anlamadım bu dediklerin yanında çizgi film kalır bence. Türkiyede altın palmiye ağıç alır anca
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.