Şimdi Ara

The Avengers (2012) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2K

Filmde secret scene'i izleyen arkadaşlar için bilgi :

Ben de ilk başta başka kişileri düşündüm ama daha sonra Thanos olduğuna emin oldum ben kaçırmıştım internetden baktım Thor filminde Infinity Gauntlet gözüküyor o alet alet denmez ama işte Thanos'a ait bu arada bilmeyenler için Thanos Hulk'ı yerden yere vuran Captain'ın kalkanı tek yumrukta parçalayan bir karakter.

Bu arada kimsenin dikkat etmediğini düşündüğüm :

Captain hayatımı kurtardı diyen sarı saçlı garson kız da Sharon Carter

Infinity Gauntlet Thorda nerede gozukuyor bir zahmet dk saniye paylasirmisin bende bakmak istedim simdi

Dedigimiz gibi nette de ayni sey yaziyor kendisi thanos ama gelmeseydi keske bizimkiler epey dayak yiyecek

Sharon Carter konusunda eminmisin en azindan credits de yazar ama ben bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: CoWBoy_12

Benim merak ettiğim bu yıl Oscar ödüllerinde En İyi Görsel Efekt ödülünü acaba hangi film alacak: The Avengers, The Dark Knight Rises, The Hobbit, Fetih 1453

Fetih ne alaka anlamadım bu dediklerin yanında çizgi film kalır bence. Türkiyede altın palmiye ağıç alır anca

• quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

quote:

Ben de ilk başta başka kişileri düşündüm ama daha sonra Thanos olduğuna emin oldum ben kaçırmıştım internetden baktım Thor filminde Infinity Gauntlet gözüküyor o alet alet denmez ama işte Thanos'a ait bu arada bilmeyenler için Thanos Hulk'ı yerden yere vuran Captain'ın kalkanı tek yumrukta parçalayan bir karakter.

Infinity Gauntlet Thorda nerede gozukuyor bir zahmet dk saniye paylasirmisin bende bakmak istedim simdi

Dedigimiz gibi nette de ayni sey yaziyor kendisi thanos ama gelmeseydi keske bizimkiler epey dayak yiyecek

Sharon Carter ise benim tahminim o kadını ayrı bir gösterdi sende dikkat etmişsindir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

quote:

Sharon Carter ise benim tahminim o kadını ayrı bir gösterdi sende dikkat etmişsindir.

Youtube verdigine baktimda hepsini gosteriyor da.. benim bildigim gemli bir eldiven degilmi bu Infinity Gauntlet yoksa bu robot tarzi makina mi onu mu soyledin alet derken.

Evet kiza dikkat ettimde oyle ezik bir tipi yapmazlar vede credits e eklerler gibime geliyor. Sonucta Sharon bu
  • The Amazing Spider-Man'da Nick Fury görülürse anlayın devam filminde Spider-Man olacak.

Bu arda Spider-Man'ın yeni trailerında Stark kulesi gözüküyor,işaret olabilir bence.
  • Battleshipte de olduğu gibi Aksiyon iyi ; fakat senaryo ve inandırıcılık zayıf özellikle konu bütünlüğünde ciddi sıkınıtılar var.. Espriler güzel ama hulk üzerinden yapılan espriler bariz sırıtmış, ama iron manle olanlar inandırıcıydı..

bu filme kusursuz diyen arkadaşlara donanımhaber olarak bedava çizgi roman ve meyveli kek hediye edilmesini tavsiye ediyorum..
  • Abowww !!
    Bu film beni neredeyse Michael Bay'den soğuttu.. Ki MB'nin aksiyonuna bayılırım.
    Bir daha izleyeceğim diyorum ama 3D olması yüzünden beklemeyi ve BR olarak çıktığında direk kapmayı planlıyorum. 2D ve sağlam bir sistem ile bu film çok daha güzel olur.
    Gelelim filme ; öncelikle çıta artık çok yükseldi..Bundan sonra kahramnaların devam filmleri basit gelebilir.İzlemeden önce en büyük endişem

Black Widow ve Hawkeye'nin öyle boş boş dolanması ve Hulk'un ancak ! savaşın sonunda arenaya gelmesi idi."Hulk gelecek ortalığı dağıtacak kazanılacak durumu yani".Ama hiç de öyle olmadı

Şimdi ne olacak ? artık devam filmi gelecek düşman kim olacak nasıl daha iyi yapacaklar..Devam filmlerinin sonlarındaki süpriz sahneler nasıl devam edecek ? Falan filan.."Robert Downey eğer Iron Man olmayı bırakırsa gelmesi muhtemel IR 4 ve Avangers 2 için kötü olacaktır.Ekip bozulmamalı..Filmin sonunda çıkmayın...Çok önemli birşey göstermiyor ama izlenmeli.Tıpkı Iron Man ilk filmdeki gibi sonradan önemi anlaşılacak bir olay sanırım ..
    Hee bir de 3D izlemeyin
  • Burda bazı arkadaşlar sanki bir Kieslowski filmi yorumlar gibi yazmışlar. Yahu eğlencelik bir film. Sinemasal açıdan değerlendirmeye gerek yok.

Benim gibi eski fosil marvelcilerdenseniz kesinlikle eğleneceksiniz. Özellikle espirileri harika, bol bol güldürüyor.

Bilmiyorum ama burda Marvel evrenini sadece sinemada öğrenen insanların yaptığı bir kaç saçma yorum yüzünden gitmemezlik etmeyin.

Özellikle film bittikten sonra gelen secret ending. Sinemada çığlık atmama neden oldu.

Herkes ne oldu diye baktı. Bilmeyenler zaten ne ki bu arakadaş diyecektır.

Ama izleyince marvel evrenine hakim olanlar da çığlık atacaktır eminim.

Secret son hakkında:

Kral çok fena geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 5 Mayıs 2012; 1:27:42 >
  • Film eğlenmeyi sağlıyor hatta bu kadar eğlendiğim filmi hatırlamıyorum. Fakat nolan ın batman i kadar kurgusal bi şey yok senaryo tahmin edebilecğiniz gibi ilerliyor. Imax tavsiye edilir, ses efektleri güzel olmuş. 3-D zaman zaman rahatsız etse de bi yerden sonra alışılıyor.
  • @Mellkor Eldiven olan

Çizgi romanda da ilk Avengers takımı böyle daha sonrada Spider-Man ve Wolverine katılıyor ama çizgi romanlarda olan her şeyi beklememek lazım şu anda yeni yayınlanan A vs. X çizgi romanında Avengers takımı ile X-Men kapışıyor hatta hangi seri hatırlamıyorum bir başka seride Thor ve Captain ölüyor Wolverine X-Men'den ve Avengers'dan ayrılarak kendi takımını kuruyor falan yani çizgi romanlarda işler hep karışıyor
  • Arkadaşların yorumlarını okudum ve şok oldum resmen!!!
    Yahu biraz insaflı olun böyle aksiyonu bol müthiş eğlenceli bir filme nasıl kotu diyebiliyorsunuz anlamadım; siz gidin en iyisi çok beğendiğiniz kurgusu düzgün,oyunculukların gosterilebilecegi duygusal sahneleri vs. olan filmleri izleyin,sanata doyun.
    Neyse filme değinecek olursak çok büyük beklentilerim vardı ama film beklentilerimin de üstene çıktı.Acikcasi filmden sıkıldığım bir an olmadı,hersey çok akiciydi.Tamam kurgusu,senaryosu biraz eksikti ama koskoca çizgi romanı olay örgüsünü koparmadanda sinemaya uyarlaman zaten imkansız mutlaka kesintileri olacağı belliydi ki bence çok da iyi ayarlamışlar herseyi
    Özellikle filmdeki aksiyon bence tavan seviyedeydi bütün karakterlerin bir artısı vardı bence Thor geri planda falan kalmadı aksine zaten Thor'suz bir Avengers düşünülemez Stark'in one çıkmış gibi olmasının tek sebebi ukala ve esprili kareterinin olması,zaten Hulk ön planda olmayı en çok hak eden isim...
    Kısacası ben filmden çıktıktan sonra yüzümde müthiş bir mutluluk ve espirilerden kaynaklanan bir tebessüm vardı
    10 üzerinden 10 luk bir film olmuş imdb de 30. lugu değil ilk 5 i hakediyor
    Gidin beklentilerinizi karşılamasa bile pişman olmassiniz!!!!!
  • Senaryo pek iyi değildi ama efekler olağanüstü idi.Oyuncular olarak Thor cidden tabiri caiz ise sönük kalmış.Herkesten dayak yiyor resmen.Bunun yanında Hulku oynayan eleman çok iyiydi.Zaten filmin en kral elemanı Hulk idi.Gülmekten öldürdü bizi salonda.İlk defa aksiyon filminde Hulk sayesinde sinemada bastık topluca kahkahayı.
  • Filmden şimdi çıktım.
    IMAX ile müthiş bir deneyimdi gerçekten.Ve bu filme hayalkırıklığı diyen arkadaşlar hangi filme müthiş diyor anlamıyorum pazar günü kısmetse bir daha gideceğim imax ile hatta sıkılana kadar ne kadar gidebilirsem gitmeyi planlıyorum.Beklentilerim çok yüksekti ve kesinlikle her zerresini karşıladı film.
  • Pazartesi günü gitmeyi planlıyorum, genel itibariyle beğenilmiş gibi gözüküyor. Zaten imdb puanı ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: CoWBoy_12

Benim merak ettiğim bu yıl Oscar ödüllerinde En İyi Görsel Efekt ödülünü acaba hangi film alacak: The Avengers, The Dark Knight Rises, The Hobbit, Fetih 1453

Fetih ne alaka anlamadım bu dediklerin yanında çizgi film kalır bence. Türkiyede altın palmiye ağıç alır anca

harbi la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

The Amazing Spider-Man'da Nick Fury görülürse anlayın devam filminde Spider-Man olacak.

Bu arda Spider-Man'ın yeni trailerında Stark kulesi gözüküyor,işaret olabilir bence.

• Yorumum kalsın gidicem filme . Burada thor'u abartmışsınız okadar güçlü biri değil thor normalde
  • beyler filme gitmeden önce izlenmesi gereken film falan yok di mi
  • Flimgece çıktı güzel bi flim ama thor ironman şavaşırken yıldırım vurduğun ironman hiç bişey olmadı şaçma yarıtanrı olan thor güçü çok az göstermişler aralarında en güçlü hulk gözüküyo flim hulk herkez bekliyo ironman bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Yorumum kalsın gidicem filme . Burada thor'u abartmışsınız okadar güçlü biri değil thor normalde

Thor gayet güçlü, asıl sen abartmışsın.

Bu arada, ikinci sahneyi gören var mı? Film bittikten sonra akan yazılardan sonra gelen:

Tony, Steve, Banner, Thor, Natasha ve Barton, bir masada oturmuş döner yiyorlar.

Bu arada filmi izlediğim salondaki herkesin hık demeye gülüp, Stan Lee çıktığında birinin bile tepki vermemesi ve salonda "X-Men Marvel'ın mıydı lan?" gibi diyaloglara şahit olmam beni derinden üzdü.

Thanos geliyor, bu kesin. Bu filmde olabilir deniyordu çekimler öncesi ama ikincide villain o olacak artık. Hazır Thanos da geliyorken, ikinci filme bir Cap vs Thanos sahnesi koyup kalkanını kırdırtsalar ya? Çizgi romana güzel bir gönderme olur. Thanos Infinity Gauntler'i kullanarak tek darbede kırmıştı kalkanı hayvan herif. Tabii kalkanın tek kırılışı değil bu.

Benim bir diğer merak ettiğim, acaba üç Avengers filminde de aşağı yukarı aynı karakterle mi devam edecekleri. Gerçi Chris Hemsworth, Thor rolü için toplam 6 filmlik kontrat (3 tane Thor filmi, üç tane de Avengers için.) imzaladığını söylemişti. Thor'un üç filmde de kalacağı kesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.