Şimdi Ara

The Avengers (2012) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17.45 te giricem bende. Kaç saat sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

17.45 te giricem bende. Kaç saat sürüyor ?

Süre: 142 Dakika imiş.
  • beyler şimdi afmler cinemaximum oldu, xpand leri reald ile değiştirmişler ki bu haber beni acaip sevindirdi o dandik xpand ile izlemek resmen işkenceydi benim için. yanlız şimdi şöyle birşey var reald izlemek için gözlük kiralanmıyor satılıyor galiba. sitede yazdığından anladığım kadarıyla reald gözlükleri ne kadar bilginiz var mı ?
  • Perşembeye kadar altyazılı seanslara bilet bulamadım. Umarım Cumartesiye alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

beyler şimdi afmler cinemaximum oldu, xpand leri reald ile değiştirmişler ki bu haber beni acaip sevindirdi o dandik xpand ile izlemek resmen işkenceydi benim için. yanlız şimdi şöyle birşey var reald izlemek için gözlük kiralanmıyor satılıyor galiba. sitede yazdığından anladığım kadarıyla reald gözlükleri ne kadar bilginiz var mı ?

Yani gözlüklerede mi para bayılcaz.
  • Ben normalde 3D olan herşeye karşıyım, lakin filmin altyazılısı 3D formatında vizyona giriyor. Kısacası hayatımda 2.kez 3D film izleyeceğim, şimdi sinemaya gittiğimde o gözlükleri parayla mı verecekler, anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

quote:

beyler şimdi afmler cinemaximum oldu, xpand leri reald ile değiştirmişler ki bu haber beni acaip sevindirdi o dandik xpand ile izlemek resmen işkenceydi benim için. yanlız şimdi şöyle birşey var reald izlemek için gözlük kiralanmıyor satılıyor galiba. sitede yazdığından anladığım kadarıyla reald gözlükleri ne kadar bilginiz var mı ?

Yani gözlüklerede mi para bayılcaz.

evet ama sürekli sende kalıyor. başka filme giderken yanında götürmek zorundasın yoksa yenisini alıcan 5lira falan galiba. 2 sene önce açılan konuda gördüm 5liraymış
  • quote:

Bir yanlışlık olmasın eğer doğruysa iyi haber.

Bizim buradaki sinemayı henüz değiştirmemişler hala XpanD'dı.
  • Gözlük işi herhalde kiralama usulü oluyor.Bundan bir sene önce gittiğimizde 4 liraya almıştık ama şimdi kiralama olmuş.İki lira veriyorsunuz film bitene kadar gözlük sizin.Ama başka salonlarda belki satın alınıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Bir yanlışlık olmasın eğer doğruysa iyi haber.

Bizim buradaki sinemayı henüz değiştirmemişler hala XpanD'dı.

geçen gün avengers için mybilette bakınırken bursa carrefourda xpand kategorisinde görünmüyordu,afm iken star wars konusunda sıkıntı olmuştu mesela xpand yazmamasına rağmen xpanddi. neyse facebook sayfasından mesaj attım cinemaximuma dedim xpand yazmıyor 3d yazıyor sadece mybilette acaba reald ye mi geçtiniz yoksa hala xpand olmasına rağmen mybiletin hatasımı. bugün cevap yazmışlar reald ye geçiyor tüm xpand salonlarımız diye. büyük ihtimal bizim burdaki geçmiştir büyük şehirdekilerin hepsi geçmiştir diye düşünüyorum. çok güzel oldu bu olay valla. gözlük olayıda cinemaximumun sitesinde yazıyor filmin bilet ekranında. sitenin yalancısıyım
  • şimdi çıktım seanstan ilk yorumu yapayım.açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.senaryo vasat karakterlerin işlenişi zayıf.aksiyon var ama beni kesmedi.özellikle captain america karakteri çok zayıf kalmış.thorda biraz zayıf yansılıtılmış.baktığımızda hulk en güçlü karakter gibi duruyor.zaten onun ve ironmanin sahneleri filmi kurtarıyor.sanırım en iyi yapılan karakter ironman.o olmasa film sıkardı insanı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

şimdi çıktım seanstan ilk yorumu yapayım.açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.senaryo vasat karakterlerin işlenişi zayıf.aksiyon var ama beni kesmedi.özellikle captain america karakteri çok zayıf kalmış.thorda biraz zayıf yansılıtılmış.baktığımızda hulk en güçlü karakter gibi duruyor.zaten onun ve ironmanin sahneleri filmi kurtarıyor.sanırım en iyi yapılan karakter ironman.o olmasa film sıkardı insanı...

• Akşam 19.15 'e aldık 3 bilet hadi bakalım
  • Bu arada film kaç dakika ordaki bayan yaklaşık iki buçuk saat demişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Bu arada film kaç dakika ordaki bayan yaklaşık iki buçuk saat demişti ?

142 dakika
  • Bende arkadaşımla yarın gideceğim.Türkçe dublaj,3D olarak gelmiş.3D olmasa Türkçe alt yazı tercihim olurdu ama 3D'de alt yazı okumuyor gerçekten.O yüzden Türkçe dublaj izleyeceğiz.Gerçi fragmanlarda Türçe dublaj iyi yapılmış gibi duruyordu.
  • quote:

şimdi çıktım seanstan ilk yorumu yapayım.açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.senaryo vasat karakterlerin işlenişi zayıf.aksiyon var ama beni kesmedi.özellikle captain america karakteri çok zayıf kalmış.thorda biraz zayıf yansılıtılmış.baktığımızda hulk en güçlü karakter gibi duruyor.zaten onun ve ironmanin sahneleri filmi kurtarıyor.sanırım en iyi yapılan karakter ironman.o olmasa film sıkardı insanı...

Hulk'un en güçlü olması normal ama thoru zayıf yaptılarsa bu yanlış olmuş.Sonuçta tanrının oğlu ve ölümsüz bir karakter.Ben zaten 6 karakter olunca bi hayal kırıklığı yaşadım sonuçta hepsini tam anlamıyla yansıtamayacaklarını biliyordum.Neyse bakalım yarın görecez umarım beklediğimi bulurum.
  • Filmi geçen arkadaşlarla konuşurken yorumladık. Müsait bir zamanda gideriz umarım.
  • Hulk nasıl kontrol edilebiliyor bunu anlayamıyorum, artık izleyip göreceğiz. Bir de çok sevimsiz olmuş lan tipi aynı adanalı gibi.
    hayatta dublaj film izlemem. Dublaj film çekildiği dilin kendi kültürünü yada jargonunu tam yansıtamıyor.
  • quote:

Captain Amerika kim ki normal bi insan tabii ki güçlü gösterilmeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.