Şimdi Ara

The Avengers (2012) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taarruzZ

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

quote:

Son sahne üzerine,

Arkadaşlar dönerci sahnesini gören olmadı mı filimin en sonunda bunlar perişan halde dönerciye gitmişler orayı kimse görmemiş anlaşılan,

Orası güzeldi yemek molasında çekmişler herhalde

Ben gitmezler sandım öyle geçer knu biter sandım ulan bi baktım gitmişler, tipler oturmalar filan nasıldı ya,

The Avengers (2012)

• Şehir merkezindeki katliam sahnesinde sarışın bir kadın gözüktü hatta sonradan haberlere çıkardılar falan..Devam filmlerinde Marvel karakterlerinden biri olacağı konuşuldu.Filme süpriz olarak konulmuş falan..Hangi karakter olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son sahne üzerine,

Arkadaşlar dönerci sahnesini gören olmadı mı filimin en sonunda bunlar perişan halde dönerciye gitmişler orayı kimse görmemiş anlaşılan,

Ben gitmezler sandım öyle geçer knu biter sandım ulan bi baktım gitmişler, tipler oturmalar filan nasıldı ya,

The Avengers (2012)

Thor dikkat edin brad pitt'e çok benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son sahne üzerine,

The Avengers (2012)

Thor dikkat edin brad pitt'e çok benziyor

OHA !

Bildiğin TROY Brad Pitt! i ,yuh bu kadar olur !
  • Evet aşırı benziyor.
  • nete düşer düşmez indirdim fullhd olarak... sinemada da izlemiştim ama.. şimdi tekrar izledim.. filmin son 25 dk lık kısmı çok süperdi ve filmin mizah yönü genel olarak çok iyiydi...
    en sondaki dürüm yeme sahnelerine güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 26 Ağustos 2012; 10:51:03 >
  • İron Man süperdi bence
  • Adamim Thor asla degismez, Filmdede dokturdu yine. Haricinde hepsi cok iyiydi ne yalan soyliyim. Gozumun icine sokularak on plana cikan bir karakter olmamis. Hepside fazla fazla suresini bulmus. Avengers 2 bekleki gelsin simdi. Döner muhabbeti harika bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi daha yeni izleme fırsatım oldu. Dolu dolu2 buçuk saat yaşattı bana film. İnnılm güel ve beklentimi flsıl karşılayan bir filmdi. Hayranlıkla izledim. Keşke hiç bitmeseydi de yarına kadar sıkılmadan izlerdim.

Kesinlikle ama kesinlikle bu filmi izleyin.

9/10

• Hulk ile Loki sahnesine herkes gibi ben de çok gülmüştüm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Son sahne üzerine,

The Avengers (2012)

"Creditlerin sonundaki döner yeme sahnesinin yazılması Robert Downey Jr. tarafından teşvik edilmiş. Senaryoda Thor, Stark’ın maskesini çıkardıktan sonra Stark “bundan sonra ne var?” diyor ancak Downey Jr. bu sahnenin daha ilginç olabiliceğini düşünüyor ve döner yeme sahnesi ortaya çıkıyor. Bu sahne Hollywood prömiyerinden 2 gün sonra filme ekleniyor."

"Filme sonradan eklenen credit sonu sahneleri için Chris Evans’ın yüzüne sakallarını örtmesi amacıyla protez yapılmış. Yüzünün aynı filmdeki haliyle aynı görünmesi için ayrıca eliyle de yüzünü kapatmış."
  • Edit gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 28 Ağustos 2012; 0:15:58 >
  • Bu kadar süper kahramana göre bence çok dengeli bir film olmuş. Ancak filmde komedi unsuruda iyi işlenmiş. Son dönem aksiyon komedi filmlerinin üst sıralarında yer edecek bir film olmuş.
  • Ya beyler elimde 3D var ama split-screen gibi gösteriyor. 2 tane görüntü var. Bunu teke düşürüp normal izleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Bu abi kim arkadaşlar ? Böyle faka bastınız gibisinden bakıyor. Ayağınızı denk alın diyor.

The Avengers (2012)

Thanos,Avengers 2'de bizim hiroları doğduklarına bin pişman edecek karaker.

The Avengers (2012)

burada kaptan ve thor ölüyordu yada kaptan ve hulk ölüyordu.
    resimde infinite gauntlet yok ama kalkanı gauntlet ile kırıyordu.
  • quote:

Son sahne üzerine,

Ben gordum hocam bi kahkaha attim Komedi filmlerinin cogundan dahaa komik bir filmdi.ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemadan sonra bir kez daha izledim, yine aynı keyfi aldım. Böyle bir filmde komedi unsuru harika işlenmiş. Öyle anlar da öyle çıkışlar var ki gülmekten öldürüyor.
  • Sırf gülmek için bir daha izleyesim geldi filmi.
  • Tekrar izledim de aksiyon sahnelerini birbirine çok iyi bağlamışlar.
  • 10 GB lık 1080p versiyonunu indiriyorum umarım doğrudur.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.