Şimdi Ara

The Avengers (2012) (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kckfrk

10 GB lık 1080p versiyonunu indiriyorum umarım doğrudur.

Çok keyifli olacak dostum izlemesi senin için. Ben de keşke o kadar kaliteli bir şekilde izleseydim ancak gerek pc gerekse ekran olarak öyle bir avantajım yok. Sen nasıl bir ekranda izlemeyi düşünüyosun bu boyuttaki bir filmi?
  • az önce izledim. kimileri begenmemiş ama bence 10 numara film olmuş. Hele zaten film bittikten sonra etrafıma şöyle baktım cok monoton yasadıgımı birkez daha anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

10 GB lık 1080p versiyonunu indiriyorum umarım doğrudur.

Çok keyifli olacak dostum izlemesi senin için. Ben de keşke o kadar kaliteli bir şekilde izleseydim ancak gerek pc gerekse ekran olarak öyle bir avantajım yok. Sen nasıl bir ekranda izlemeyi düşünüyosun bu boyuttaki bir filmi?

Samsung 40D6500 3D Led Tv var onda izliyorum dostum. O nedenle indirdigim filmler 720p veya 1080p lotr serisini 1080 olarak izledim muthisti batman ve tdk yi 720p olarak izledim oda muthisti ama titanic 720p sanki yagli boya resmi gibiydi begenmemistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben filmi beğenmedim çok sıradan olmuş bu kadar süper kahraman bir araya gelmiş ama sağlam bi atraksyon yoktu ortada

Ayrıca Thor nasıl birden bire dünyaya geldi ona şaşırdım . Thor filminde köprü kırılmıştı . hadi onuda geçtim insan hiçmi manitasının yanına uğramaz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Ben filmi beğenmedim çok sıradan olmuş bu kadar süper kahraman bir araya gelmiş ama sağlam bi atraksyon yoktu ortada

Ayrıca Thor nasıl birden bire dünyaya geldi ona şaşırdım . Thor filminde köprü kırılmıştı . hadi onuda geçtim insan hiçmi manitasının yanına uğramaz arkadaş

Odin karanlık madde toplayarak köprüyü yeniden inşa etmiş,belki Asgarda'da daha güzel manita yapmıştır
  • Nete düşer düşmez tekrar izledim. Sonra da anime dizisine sardım. 2. sezondayım. Avengers 2'den bahsetmişsiniz. Öyle bir film mi çıkıyor imdb'de projeler arasında bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutniyaz

Nete düşer düşmez tekrar izledim. Sonra da anime dizisine sardım. 2. sezondayım. Avengers 2'den bahsetmişsiniz. Öyle bir film mi çıkıyor imdb'de projeler arasında bulamadım.

http://www.imdb.com/title/tt2395427/
  • thonas karakteri avenger 2 de değil sanırım güards of galaksı filminin kötüsü olacak. O yüzden o filme gönderme yaptılar. Avengers 2 de düşmanlar 4 tane olacakmış benım bildiğim.
  • Bu arada dün Avengers i izlemiştim, bugün ise Thor u izledim. İkiside çok iyi filmlerdi.

Thor un sonundaki sahne Avengers ın başı. Aynı zamanda Iron Man 2 nin sonundaki sahne ise Thor dan bir sahne. Marvel in bu özelligini seviyorum
  • Filmi izlemedim çok şey mi kaybettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Filmi izlemedim çok şey mi kaybettim?

+1 bende izlemedim.

• Bazı yerler the avangers 2 araştırıken bu konu karşıma çıktı http://www.comicbookmovie.com/fansites/theavengersmovie/news/?a=66339

En dikkatimi çeken the The Incredible Hulk (TV Series) oldu Doğrumudur Bu Çok Merak ettim
     The Avengers (2012)
  • quote:

Hayır kaybetmedin, hala mükemmel bir filmi izleme şansıa sahip olduğun için çok şanslısın.
  • quote:

quote:

Hayır kaybetmedin, hala mükemmel bir filmi izleme şansıa sahip olduğun için çok şanslısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Ağustos 2012; 0:59:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

İzliyorum ozaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İzliyorum ozaman

Thor, Iron Man 1-2 ve Captain America filmlerini izledikten sonra izlersen daha cok keyif alirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İzliyorum ozaman

Thor, Iron Man 1-2 ve Captain America filmlerini izledikten sonra izlersen daha cok keyif alirsin

Thor'u 2 kere izledim gayet güzel bir film. Diğerlerini de listeye aldım. 3 gün içinde izlerim. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İzliyorum ozaman

Thor'u 2 kere izledim gayet güzel bir film. Diğerlerini de listeye aldım. 3 gün içinde izlerim. Teşekkürler.

tamam kardes. neden izleyeyim dersen hepsi birbiriyle bagli. mesela thor daki küp captain america daki kilit noktalardan biri.
    thor u izlediysen ilk once iron man 1-2 yap sonra captain america. en sonda avengers yaparsin.
    birde her marvel filminin en sonunda kisa bir video olur, onlari da izle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İzliyorum ozaman

tamam kardes. neden izleyeyim dersen hepsi birbiriyle bagli. mesela thor daki küp captain america daki kilit noktalardan biri.
    thor u izlediysen ilk once iron man 1-2 yap sonra captain america. en sonda avengers yaparsin.
    birde her marvel filminin en sonunda kisa bir video olur, onlari da izle

Hocam başka bir konuda bu yazdığınızı görmüştüm. Tekrar teşekkür ediyorum dediğiniz gibi izleyeceğim.
  •  The Avengers (2012)

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.