Şimdi Ara

The Avengers (2012) (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CR7_35

$1,501,845,000 filmin şuan ki gişesi hiç şüphesiz büyük başarı yakaladı Potter'a bile 173 Milyon gibi büyük bir fark attı Batman'le bu sene yarışacaklarını söylemişleri şu haliyle Batman şuan 1 Milyarı açtı açıkçası daha daha başarılı bir tablo çizdi ve 3D olmama etkeniyle beraber ve saldırı gerçi bana göre bunlar ufak unsalar hatta Warner Bros saldırıdan dolayı etkilenmediği açıklaması yaptı ve 3D'nin etkileyeceği pekte bir şey yok açıkçası şuna getiriyorum gerek önce ki filmiylede rekor kıran batman süper kahraman filmi olarak şuan gişede en başarılı film yalnız Avengers'ın ilk filmi bu kadar hasılat yaptıysa 2'si kim bilir kaç yapar bakalım cidden büyük rakamlar gelecek mi ? ...

Kimileri haketmiyor demiş bu basarıyı ama kesinlikle hakediyor..
  • Yani sadece görsellige dayalı bir film bir The Dark knight Rises olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

$1,501,845,000 filmin şuan ki gişesi hiç şüphesiz büyük başarı yakaladı Potter'a bile 173 Milyon gibi büyük bir fark attı Batman'le bu sene yarışacaklarını söylemişleri şu haliyle Batman şuan 1 Milyarı açtı açıkçası daha daha başarılı bir tablo çizdi ve 3D olmama etkeniyle beraber ve saldırı gerçi bana göre bunlar ufak unsalar hatta Warner Bros saldırıdan dolayı etkilenmediği açıklaması yaptı ve 3D'nin etkileyeceği pekte bir şey yok açıkçası şuna getiriyorum gerek önce ki filmiylede rekor kıran batman süper kahraman filmi olarak şuan gişede en başarılı film yalnız Avengers'ın ilk filmi bu kadar hasılat yaptıysa 2'si kim bilir kaç yapar bakalım cidden büyük rakamlar gelecek mi ? ...

3D ile kafadan 200 milyon dolar daha eklersin o 1 milyara olur sana 1.2 milyar gişe. Ciddi bir katkısı oluyor 3D nin.
  • The Avengers filmi biter bitmez salonlardan dışarı çıkanlar büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak. Çünkü filmin sonunda 30 saniyelik kısa bir sahne bulunmaktaydı.

Bu sahnede kahramanlarımızın baş düşmanı Loki’ye Kader Asa’sını veren, Chitauri adlı ırkın liderinin, başka birine; kendisinden daha güçlü bir varlığa rapor verdiğini görüyoruz. Chitauri lideri insan ırkının köleleştirilemeyeceğini ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarını belirtiyor. Karşısındaki mor derili ve kafasında tacı olan varlık ise dönüyor ve gülümsüyor. Başta şüphelerim olsa da sonradan emin oldum.

The Avengers (2012)

Bu varlık çoğunuza yabancı gelecektir. İsmi Thanos. Marvel evreninde bizim Yunan Tanrıları olarak bildiğimiz bir ırkın üyesi. Tam bir tanrı mı? Hayır değil ancak ırkından gelen kozmik güçleri yıkıcı derecelerde kullanabilmekte.

Kısaca hayatından bahsetmek gerekirse; Thanos, Eternal adı verilen bir ırkın soylu bir üyesidir. Eternallar milyonlarca yıl önce Celestials adlı tanrısal varlıkların(çok ileri derecede teknolojiye sahip) bizim dünyamıza gelerek ilkel insanların üzerinde deney yapmaları ve onlara hem ölümsüzlük hem de kozmik güç kullanabilme yeteneği verdiği bir türdür. Görünüş olarak insanlardan farkları yoktur. Gene de güçleri dolayısıyla ilkel insanlar onları tanrılaştırmış ve günümüze Yunan Panteonu olarak çıkmışlardır ( tabi ki Marvel Evreninde). Eternallar arasında bir iç savaş çıkmış ve yenilen Eternal tarafı Saturn gezegeninin Titan adlı Ay’ına yerleşmişlerdir. Thanos’ta buraya yerleşen ilk Eternal Mentor’un oğludur.
  • Müthiş bir filmdi.

Efektler, diyaloglar, müzikler ve oyunculuk performansları çok iyiydi.

Filmin sonunda ise ikinci filmin gelecegi nara ata ata belirtildi şimdi isin yoksa bekle dur:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu arada dün Avengers i izlemiştim, bugün ise Thor u izledim. İkiside çok iyi filmlerdi.

Thor un sonundaki sahne Avengers ın başı. Aynı zamanda Iron Man 2 nin sonundaki sahne ise Thor dan bir sahne. Marvel in bu özelligini seviyorum

Ben de filmlerin bu özelliğini sevdim. Thor, Iron Man serisi, Incredible Hulk ve Captain America filmleri bu film için kahramanlarımızın geçmişine ışık tutuyordu. Tüm bu filmlerin sonunda bir sonraki film için fikir verici şeyler vardı. Örneğin Hulk'un sonunda Iron Man'e, Iron Man'nin sonunda Thor'a, Captain America ve Thor'un sonunda da Avengers'a göndermeler vardı. Bundan sonra gelecek olan Iron Man 3, Thor: Dark World, Captain America:Winter Soldier filmleri de kendi içlerinde tutarlı ve Avengers 2 ile bağlantılı olacak.(Paylaşılan Kurgusal Evren)

Gerçekten de senin söylediğin gibi Marvel ve Walt Disney iyi iş çıkarıyorlar. Karakterleri değiştirmeden birçok filmde kullanmaları ve konunun birkaç filme paylaştırılması gerçekten güzel. Kahramanları oynayan oyuncuların da değiştirilmemesi iyi. Yalnız Hulk hariç onu oynayan adamla stüdyo anlaşamamıştı. Ama bu filmde oynayan kişi de hiç fena oynamadı.

Bu arada yukarıda bahsettiğim bu Marvel'in Paylaşılan Kurgusal Evren (ben böyle çeviriyorum yanlış anlaşılmasın) filmleri, vizyona girecek olan yeni filmler hakkında wikipedia'da şöyle bir bilgi var;

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universality -- 8 Eylül 2012; 10:41:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Filmi izlemedim çok şey mi kaybettim?

Hayır kaybetmedin, hala mükemmel bir filmi izleme şansıa sahip olduğun için çok şanslısın.

İzliyorum ozaman

Thor, Iron Man 1-2 ve Captain America filmlerini izledikten sonra izlersen daha cok keyif alirsin

Ben hepsini izledim hemen indiriyorum o zaman.Hemde bluray
  •  The Avengers (2012)
    Bu bayan da neyin nesi ?
    yabancı forumlarda avengers 2 de sürpriz süper kahraman yada önemli bir kişi olacak diyorlar.
    O bayanın olduğu tüm sahnelerde ona odaklanmış kameralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

The Avengers (2012)
    Bu bayan da neyin nesi ?
    yabancı forumlarda avengers 2 de sürpriz süper kahraman yada önemli bir kişi olacak diyorlar.

Sharon Carter falandır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

quote:

The Avengers (2012)
    Bu bayan da neyin nesi ?

Olabilir. Gizli Shield ajanı. ve Wikia bilgileri :
    Team affiliations
    S.H.I.E.L.D.
    Secret Avengers
  • quote:

quote:

The Avengers (2012)
    Bu bayan da neyin nesi ?

Bayan bu

http://www.imdb.com/name/nm0424534/
  • quote:

quote:

quote:

The Avengers (2012)
    Bu bayan da neyin nesi ?

Olabilir. Gizli Shield ajanı. ve Wikia bilgileri :
    Team affiliations
    S.H.I.E.L.D.
    Secret Avengers

Araştırmaya üşendim ama muhtemelen diğer yerlerde de böyle düşünüyorlardır. Ayrıca geçen haftalarda kesilmiş bir sahne izledim Captain America ya da Avengers'a aitti. Orada da Captain kafede otururken gelip bir şeyler diyordu sonra Steve anlamayınca da Stan lee "ask for her number you moron" diyordu. Yani demek istediğim, gelecek filmde bir rolü olacağını düşünüyorum bende. Muhtemelen de Sharon Carter olur
  • Filmin 720p sini çıktıgı gün indirdim bi kaç gün önce arkadaşlarla beraber izledik.

Film güzeldi ama beni doyurmadı..

Sadece kahramanları seyrettik. Uzaylılar dünyayı yıkıyor havada bi tane f16 yok be Ayrıca istila çok saçmaydı. geliyolar önüne çıkan herşeyi deviriyolar amaç bu sadece. Ama sistemli bi şekilde gelseler dünyadaki tüm ülkelerde birleşse havada binlerce f16 uçuşsa bu sırada kahramanların otobüsteki binalardaki çocukları kurtarmasını seyretmesekde sadece deliği kapatmak için uğraşlarını seyretsek daha güzel olurdu

sağlam bi savaş filmine hasret kaldım. Galiba o yüzden bu tarz filmlerde böyle şeyler istiyorum
  • Film fena değil ama abartılacak bir tarafı yok. Hatta çok fazla saçma sahnesi vardı.
    Loki'nin Hulk'a "diz çök" dediği yerdeki ciddiyetsizlik neydi öyle ya peh. Yine Hulk'ın o koca ejderha gibi uçan şeyi durdurma sahnesi fizik kurallarını yıktı geçti. Hani tamam güçlüsün ama ne bileyim en azından biraz sürüklensin yerdeki asfalt parçalansın zınk diye durdu şerefsizim. Kaptan Amerika ile yapılan bir kapışmada kaptanın diz attığı adam kaptanın onu diziyle uçurduğunda daha hızlı uçuyor fizik terk. Ironman ise ona hiç değinmiyorum bile.
    Gerçi çerezlik bir filmde bunlara takılmak ne kadar doğru bilmiyorum. 7/10 benden çalışır. Ama bu fizik kurallarına daha ciddi baksalar çok çok sağlam bir film çıkabilirdi. Aksi halde insan izleyince pek ciddiye alamıyor çizgi film gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Morty

Bu bayan da neyin nesi ?
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Aralık 2020; 19:29:20 >
  • spider man yok batman yok bir kaç karakterin yerine olsaymış iyi olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

spider man yok batman yok bir kaç karakterin yerine olsaymış iyi olurmuş
     The Avengers (2012)

The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

Batman DC'de, JLA'nın üyesi o.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

spider man yok batman yok bir kaç karakterin yerine olsaymış iyi olurmuş
     The Avengers (2012)

The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

Batman DC'de, JLA'nın üyesi o.

• Marvel in thor, avengers ve iron man 2 filmini izledim birtek iron man 2 filmini pek begenmedim ama fena degildi birinci film nasil acaba birde captain americayi da izlesem mi herkes iron man, im2, captain america ve thor olarak izle diyor ama ben zatem iki filmi izledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Marvel in thor, avengers ve iron man 2 filmini izledim birtek iron man 2 filmini pek begenmedim ama fena degildi birinci film nasil acaba birde captain americayi da izlesem mi herkes iron man, im2, captain america ve thor olarak izle diyor ama ben zatem iki filmi izledim :)

Sıralamanın bence pek bir önemi yok, bu arada Captain America filmini de izle tabi ki, bir de HULK'u.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.