Şimdi Ara

The Avengers (2012) (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Beyler filmi bugün izledim de bir sorum olacak.Bu Yenilmezler filmindeki kahramanların bazılarını tanımıyorum hangi filmden geliyorlar.Mesela Hulku biliyoruz , İron Man'i biliyoruz , Captan Amerikayıda izledim.Ama okçu adam ile Scarlett Johansen'in hangi filmden geliyor çözemedim.

Bende konu açtım demin merak ettim.

Scarlett Iron Man 2 de vardı onu da biliyoruz. Ama okcu daha önce hiç yoktu herhalde Hawkeye imiş ismi

Teşekkürler For @OtostopçuRıfkı
  • Aslinda Thor un (cizgi romanlarda) hulktan daha guclu oldugunu biliyosunuzdur umarim

bide thanos=galactus hemen hemen (galactus full power alir tabi orasi ayri)

hangi zihniyet thanosu koyupta hulk, ironman, thor gibi karakterle vs attirir. Nette bir resim olacakti pc den editlerim. Ayni onun gibi olur sonlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Aslinda Thor un (cizgi romanlarda) hulktan daha guclu oldugunu biliyosunuzdur umarim

hangi zihniyet thanosu koyupta hulk, ironman, thor gibi karakterle vs attirir. Nette bir resim olacakti pc den editlerim. Ayni onun gibi olur sonlari

Siz bilgili birine benziyorsunuz. Yaş baya var herhalde bizim çocuklugumuz çizgi roman okumakla geçmedi hiç

Yani diyosunuz Thanos alayını patates eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

quote:

Aslinda Thor un (cizgi romanlarda) hulktan daha guclu oldugunu biliyosunuzdur umarim

Siz bilgili birine benziyorsunuz. Yaş baya var herhalde bizim çocuklugumuz çizgi roman okumakla geçmedi hiç

Yani diyosunuz Thanos alayını patates eder

Estafurullah hocam

Bende cok okudum denemez aslindaAma ogrenebildigim tum kaynaklardan bakmaya calistim. Sirf bir gunumu bunlara ayirdigim bile oldu. Ama cok ayrintili bilemem hani. Mesela scarlett wich ti sanirim. Yazilisindan bile emin degilim. Onu bilemem ne gibi gucleri var ne yapar. Ama en gucluleri bilirim(isimlerini bildigim kadariyla olanlarin ki bilmedigim yuzlercesi var).

Bende arastira arastira ve bazi forumda hocalarimin yazdiklarini okuyarak genel bilgileri cabuk ogrendim Allah in izniyle.

Yani bu thanos konusu dahil olmak uzere bayag bi konudan konusmuslugum vardir. Cizgi romanlarin cogunada internet ten baktim. Sorunuz olursa bildigim kadariyla yardimci olmaya calisrim.

Thanosa donersek

Mobilden anca aldim resim acilir mi emin degilm fakat sonlari bu olur. Ugrasmaya gelmez thanosla

http://3.bp.blogspot.com/_Rz9f76JFsx8/ShADinViSqI/AAAAAAAAAJ0/akXOKPciOLQ/s1600-h/thanos.jpg

• Bende ayrıntıları ögrenmek isterim. Türkçe kaynaklar karikatürler vs. varsa olur ingilizcem yeterli degil o kadar.

SuperMan en güçlüsü diyosunuz ama bence film olarak hak ettigi yerde degil kaç tane filmi varki ?

Thanos patates etmiş gözlerim yaşardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Bende ayrıntıları ögrenmek isterim. Türkçe kaynaklar karikatürler vs. varsa olur ingilizcem yeterli degil o kadar.

SuperMan en güçlüsü diyosunuz ama bence film olarak hak ettigi yerde degil kaç tane filmi varki ?

Thanos patates etmiş gözlerim yaşardı

Cizgi roman bolumde konu acabilirsiniz. Bende ordayimdir genelde. Birkac hocamiza soylerim olmadi onlar size link verirler. Satin alcaksaniz mutlaka satan yerler vardir ama bulmasi zor.

Superman en guclu super kahramandir evet. Hic saymadim valla filmlerini ne filmlede ne cizgi filmlerde hak ettigi yerde degil dogrudur. cizgi roman bolmunde gene ana konusu var ordanda ne gibi gucleri oldugunu ogrebilirsiniz.

Zaten yeni bir film yapiliyo Man Of Steel diye. Bakalim nasil olacak.

Dedigim gibi thanosla ugrasilmax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 7 Haziran 2013; 23:04:24 >
  • Tamamdır bu konuya yazmayalım çizgi roman bölümünde tekrar buluşmak dilegiyle
  • Klasik bir film olucağını düşünüyorum ben. Thanos çok güçlü ama bunu filmde o şekilde göreceğimizi düşünmüyorum aksine bizim arkadaşlar onu ezicektir sonunda bir şekilde ve thanosun gücünüde tam anlamıyla göstermeyeceklerdir bize hemen malup edebilirler. Bunun yığınla örnekleri var spider man 3 de
    venomu ne hale getirmişlerdi
    , İron man 3 de o
    büyücüyü ne hale
    getirdiler vs vs

Ben bu 2.filmin sonunun kötü bitmesini isterim şahsen umarım dediğiniz gibi olur thanos alayını ezer ve o çaresizlik hissini bize yansıtabilirler. 3.Filmede kaldığı yerden devam etsin

Umarım bizi yanıltır ve iyi bir film izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Klasik bir film olucağını düşünüyorum ben. Thanos çok güçlü ama bunu filmde o şekilde göreceğimizi düşünmüyorum aksine bizim arkadaşlar onu ezicektir sonunda bir şekilde ve thanosun gücünüde tam anlamıyla göstermeyeceklerdir bize hemen malup edebilirler. Bunun yığınla örnekleri var spider man 3 de
    venomu ne hale getirmişlerdi
    , İron man 3 de o
    büyücüyü ne hale
    getirdiler vs vs

Ben bu 2.filmin sonunun kötü bitmesini isterim şahsen umarım dediğiniz gibi olur thanos alayını ezer ve o çaresizlik hissini bize yansıtabilirler. 3.Filmede kaldığı yerden devam etsin

Umarım bizi yanıltır ve iyi bir film izleriz

Fantastik 4 luyu unutmussunz hocam. Galactusu ne hale getirdiler ole.

bendecsizin dediginiz gibi bitmesini istiyorum. O caresiz halleei super olur hemde avengers 3 te iyi hasilat cikartirlar

• Soruma cevap alamadım.Scarlett Johansen'in oynadığı karakter hangi filmden?Ve diğer okçunun oynadığı karakter hangi filmden?
    Thanos kim onu hiç anlamadım.
  • quote:

Soruma cevap alamadım.Scarlett Johansen'in oynadığı karakter hangi filmden?Ve diğer okçunun oynadığı karakter hangi filmden?

Scarlett = Black Widow, ironman de
    okcu = hawkeye, baska filmde oynamadi die biliyorum

Thanos, infinity(sonsuzluk) gauntlets i kullanan 2 kisiden biridir. Digeri evrenlerin en guclu 2. Kisisi olan Living Tribunal dir. Thanos ta bu gucu kullanarak en guclu kisilerden biri olur. Ellerindeki eldivenlerin ustundeki taslardir ona gucunu veren. Full power Galactus karsisinda olmadikca onu bile yener bu sayede. (galactus full power ken evreni yok edecek guce sahiptir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Haziran 2013; 11:57:06 >
  • quote:

Soruma cevap alamadım.Scarlett Johansen'in oynadığı karakter hangi filmden?Ve diğer okçunun oynadığı karakter hangi filmden?

Google amcada yaziyor sordugun bilgiler dostum scarlet iron man 2de gorundu ilk
    Hawkeyr ise ilk defa avengersta

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Google gibi adamim ne gerek var ona

• quote:

quote:

quote:

İyi o zaman sana bir sorum var scarlett johansson niye bu marvel filmlerinde filmler ilerledikce tipini kotu yapiyor
    İron man 2 de ne guzelde sac falan avengerste sac tipini degistirmis saclar kesilmis captain america filminde de o oynucak galiba 2.sinde.orda gene sac tipi farkli.neden neden?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi o zaman sana bir sorum var scarlett johansson niye bu marvel filmlerinde filmler ilerledikce tipini kotu yapiyor
    İron man 2 de ne guzelde sac falan avengerste sac tipini degistirmis saclar kesilmis captain america filminde de o oynucak galiba 2.sinde.orda gene sac tipi farkli.neden neden?

Zaten google yaziyodu bu amma abattiniz hocam

yonetmene sormak lazim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yonetmene sormak lazim

Google amcaDicem artik sana dostum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yonetmene sormak lazim

Google amcaDicem artik sana dostum

problem yok benim icin

• Ben hiç beğenmedim tam bir çizgi roman senaryosunu hiç sinemaya uyarlamadan film yapmak diye buna derim derinliği olmayan bir senaryo mükemmel efektler filmde başka kayda değer bir şeyler görenler varmı?Milyon dolarlık oyuncuların bir arada olması dışında.Şu filmle The Expendables dışındaki tek fark filmde süper kahramanların olmasıydı.Filmin bir ağırlığı yok başlıyor New York yıkılıyor bla bla ve bitiyor şimdi hayranlar bana kızabilir bende çok sıkı çizgi roman takip ederim DC evreni her zaman daha cazip gelmiştir bana ama sinemada Marvel'i tek geçerdim ta ki Disney marvel'i alana kadar filmlerinde çocuklara hitap eden esprilerin abartılması benim filmden soğumama neden oluyor Marvel acilen Disney çatısı altından kurtulma ve Xmen:First Class gibi kaliteli senaryoya sahip filmler yapmalı.
  • filmi ilk çıktığında izledim,yorumları hala takip ediyorum ve çoğu arkadaşa katılıyorum.Benim görüşüm filmde thor un gücü bayağı perdelenmiş .(Nick-mesaj demeyin şimdi)Yani iron man i hulk ı havada karada alır thor
  • Arkadaşlar filmi yeni izledim baya güzelmiş keşke daha önce izleseymişim
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.