İkinci film özellikle Thanos'unda eklenmesi ile çok daha aksiyonu bol olacaktır. Thanos çok sağlam bir düşman, Loki'yi mumla aratir
Zaten thanos ölüm ve korku hayranı. İnşallah doğru düzgün bir şekilde filme aktarılır.
Bence müthiş bir şekilde aktarılacak. Müthiş bir devam filmi bizleri bekliyor
Ne thonoşu ya. Thonos guard of galaksia da düşman olacak. Hala thonos diyenler var. Ben ıkinci film de tek değil de çok düşman bekliyorum.
Avengers'i dun izledim film iyi guzel ama Scarlet Johansson patates gibi olmus ya hayal kırıklıgna ugradım Iron man 2 'deki halinden eser yok.. Kilo mu almıs yoksa sacı mı suratını oyle gostermis anlayamadım.
[size=3]Avengers
[size=3]Iron Man 2
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchman
Avengers'i dun izledim film iyi guzel ama Scarlet Johansson patates gibi olmus ya hayal kırıklıgna ugradım Iron man 2 'deki halinden eser yok.. Kilo mu almıs yoksa sacı mı suratını oyle gostermis anlayamadım.
[size=3]Avengers
[size=3]Iron Man 2
Bence sana öyle gelmiş :)
aksiyonu böyle sağlam bir filme hasret kalmıştık.bu arada hulk a hala gülüyorum
azönce izledim gibi ama hiçbişey anlayamadım kalabalıktı bidaha izlemem gerekicek
sağlam film tavsiye ederim
essahlı film yapmışlar yaw..gayet üst düzey zevk aldım..harkulade..möthiş sahneler vardı gülmekten yerlere yattım yaw...
tüm yazılar akıp gittikten sonra en son sahnede çok iyi ya..dönerciye gitmişler sesiz sakin ohh mis..
bu sahnede gülmekten sandalyeden düşüyorum her seferinde
quote:
Orijinalden alıntı: .Sinan.
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Orijinalden alıntı: .Sinan.
Nihat Doğan videosunu hemen arkadaşlarla paylaşıyorum.
Arkadaki itfayeciler bana oyun karakteri gibi gözüktü.
Nihat Doğan.
bu sahneyi yeni gördüm..
Lütfen acil yardım...
3D.BluRay.HSBS.1080p.x264 public hd uzantılı filmim var...film hsbs 3d..normal altyazı malum bozuk çıkıyor...3d altyazı nette yok...3d subtitler ile srt altyazıyı hem xml hem idx yaptım alet hiç bir şekilde göstermedi...Ben bu filmi 3d altyazı ile bu cihazda nasıl izlerim..
himedia q5 alet..
Beyler filmi bugün izledim de bir sorum olacak.Bu Yenilmezler filmindeki kahramanların bazılarını tanımıyorum hangi filmden geliyorlar.Mesela Hulku biliyoruz , İron Man'i biliyoruz , Captan Amerikayıda izledim.Ama okçu adam ile Scarlett Johansen'in hangi filmden geliyor çözemedim.