Şimdi Ara

The Avengers (2012) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

İkinci film özellikle Thanos'unda eklenmesi ile çok daha aksiyonu bol olacaktır. Thanos çok sağlam bir düşman, Loki'yi mumla aratir

Zaten thanos ölüm ve korku hayranı. İnşallah doğru düzgün bir şekilde filme aktarılır.

Bence müthiş bir şekilde aktarılacak. Müthiş bir devam filmi bizleri bekliyor
  • Ne thonoşu ya. Thonos guard of galaksia da düşman olacak. Hala thonos diyenler var. Ben ıkinci film de tek değil de çok düşman bekliyorum.
  • Avengers'i dun izledim film iyi guzel ama Scarlet Johansson patates gibi olmus ya hayal kırıklıgna ugradım Iron man 2 'deki halinden eser yok.. Kilo mu almıs yoksa sacı mı suratını oyle gostermis anlayamadım.

[size=3]Avengers

The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)

[size=3]Iron Man 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Avengers'i dun izledim film iyi guzel ama Scarlet Johansson patates gibi olmus ya hayal kırıklıgna ugradım Iron man 2 'deki halinden eser yok.. Kilo mu almıs yoksa sacı mı suratını oyle gostermis anlayamadım.

[size=3]Avengers

The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)

[size=3]Iron Man 2

Bence sana öyle gelmiş :)
  • aksiyonu böyle sağlam bir filme hasret kalmıştık.bu arada hulk a hala gülüyorum
  • azönce izledim gibi ama hiçbişey anlayamadım kalabalıktı bidaha izlemem gerekicek
  • sağlam film tavsiye ederim
  • essahlı film yapmışlar yaw..gayet üst düzey zevk aldım..harkulade..möthiş sahneler vardı gülmekten yerlere yattım yaw...

tüm yazılar akıp gittikten sonra en son sahnede çok iyi ya..dönerciye gitmişler sesiz sakin ohh mis..

• Scarlet'e patates diyenide gördü ya bu gözler
  • Scarlet'a laf yok, çarpılırsınız.
  • Görsel efektlerle ilgili izlenesi bir video paylaşmışlar. Kaçırmayın.
    http://cineshoot.net/avengersdaki-gorsel-efektler.html
  • bu sahnede gülmekten sandalyeden düşüyorum her seferinde

• quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

bu sahnede gülmekten sandalyeden düşüyorum her seferinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

bu sahnede gülmekten sandalyeden düşüyorum her seferinde

• Nihat Doğan videosunu hemen arkadaşlarla paylaşıyorum.
  •  The Avengers (2012)

Arkadaki itfayeciler bana oyun karakteri gibi gözüktü.
  • Nihat Doğan.

• bu sahneyi yeni gördüm..
  • Lütfen acil yardım...

3D.BluRay.HSBS.1080p.x264 public hd uzantılı filmim var...film hsbs 3d..normal altyazı malum bozuk çıkıyor...3d altyazı nette yok...3d subtitler ile srt altyazıyı hem xml hem idx yaptım alet hiç bir şekilde göstermedi...Ben bu filmi 3d altyazı ile bu cihazda nasıl izlerim..

himedia q5 alet..
  • Beyler filmi bugün izledim de bir sorum olacak.Bu Yenilmezler filmindeki kahramanların bazılarını tanımıyorum hangi filmden geliyorlar.Mesela Hulku biliyoruz , İron Man'i biliyoruz , Captan Amerikayıda izledim.Ama okçu adam ile Scarlett Johansen'in hangi filmden geliyor çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.