Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avengers'ın devam filminde hangi karakterlerin olacağı kesinleşti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Avengers'ın devam filminde hangi karakterlerin olacağı kesinleşti mi?

İlk filmdeki avengers kadrosu aynen var. Ayriyetten ;

Quciksilver, Scarlet Witch, The falccon ve Ultron karakterleri eklendi.

Oyuncu kadrosunu ; Buradan öğrenebilirsiniz.
  • Çok büyük ihtimalle Paul Bettany, Vision olarak filmde yer alacakmış. Acaba Jarvis ve Vision ayrı mı olacak, yoksa Jarvis, Vision'a mı dönüşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Çok büyük ihtimalle Paul Bettany, Vision olarak filmde yer alacakmış. Acaba Jarvis ve Vision ayrı mı olacak, yoksa Jarvis, Vision'a mı dönüşecek

Farklı olabilir ama Tony'nin fikrine bağlı, ben farklı olacak diye biliyorum.
  • Ohh yeah James Spader Ultron'muş.
  • Çekimlere ne zaman başlanacak yav film seneye mayıs ayında çıkacak sonuçta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 10 Şubat 2014; 22:50:18 >
  • Yukarıdaki arkadaş filmleri karıştırmış Sam Raimi'in Spider Man serisi 7 filmlik bir seri olarak düşünülüyordu hatta çizgi roman yada hiç olmazsa çizgi film izleyen arkadaşlar bilir Spider Man gerçek anlamda bir örümceğe dönüşüyordu filmde bu da olacaktı hatta ikinci filmde bunun sinyalleri verilmişti zaten ama gerek Sony'in seriyi bitirmesi gerek oyuncuların 7 film kadar oynamak istememesi nedeniyle gerçekleşmedi. Bu arada Spider Man'in yada X-Men'lerin aynı filmde birleşmesi için Disney'in Marvel'ı satın aldığı gibi o stüdyoları da satın alması lazım ve alacak yeterli parası var ama satacaklarını satmıyorum. Sadece bildiğim kadarıyla X-Men'in Fox'a ait sözleşmesi 2015 yada 2017 gibi (sallıyorum şu an bu tarihlerden birinde) bitiyor o zaman Disney alırsa birleşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: mbkk

EN GEÇ 2014 ÜN BAŞI DUYUM ALDIM

No way.
    C.America 2
    Thor 2
    İron man 3
    Nick Fury

Bütün bu filmleri 1.5 yılda çekip yayınlayamazlar.

biraz garip olacakta vay anasını daha bu mesajı okuduğum zamanı hatırlıyorum zaman çok hızlı geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PaperMo0n

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: mbkk

EN GEÇ 2014 ÜN BAŞI DUYUM ALDIM

No way.
    C.America 2
    Thor 2
    İron man 3
    Nick Fury

Bütün bu filmleri 1.5 yılda çekip yayınlayamazlar.

biraz garip olacakta vay anasını daha bu mesajı okuduğum zamanı hatırlıyorum zaman çok hızlı geçiyor

Ben de fail olmuşum Nick Fury hariç hepsi 2014'ün ilk çeyreğine yetişti.

Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor.

• 1 i fazla beğenmemiştim. özellikle hulk çok dandik duruyor. son dönem süper kahraman filmlerinde iron man dışındakileri çok beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Captain America ve İron Man birbirlerine ölümüne düşman olacaklar diye duydum.Çizgi romana göre mı ne oyleymis. Bir bilgisi olan var mı yoksa balon mü?

Böyle bir durum var ama bunun olması için konunun biraz Ciwil War'a gelmesi lazım. Ve bence de Ciwil War'ı, o kadar kahramanı bir arada beyaz perdede görmemiz insanların genel fantezisi olsa da, bu ihtimal düşük gibi geliyor. Sinemada konuyu oralara çekeceklerini çok zannetmiyorum.

Silver Surfer gibi bir süperkahraman için film çekmeyen Marvel, Civil War için bir planlama yapamaz...

• İlk set fotoğrafları geldi

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

İlk set fotoğrafları geldi

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Kaynak?

• quote:

İlk set fotoğrafları geldi

Ciddi mi bu öyleyse süper haber :) çekimlere ne zaman başlandı ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 16 Şubat 2014; 1:14:55 >

• @The Silver Surfer

Link vermek olur mu bilmiyorum o yüzden vk marvel diye aratıp, çıkan sayfada azıcık aşağıya inerseniz görünüyor fotoğraflar orada.

@luganoguz

Birkaç gün önce başladılar sanırım.
  • Şimdi de video geldi http://instagram.com/p/kgjQ4vSaf2/
  • Ya bir filmlik anlaşamıyorlarmı sony ile niye ki ? avengers spiderman kadar ünlü bir marka geçen sene görmüştük ne kadar feci tuttu avengers 1. milleti gaza getirdi hem spidermanın reklamıda yapılır belli bir fiyatta anlşasalar bu film için kullandırabilirler feci reklam olur 2 taraf içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Ya bir filmlik anlaşamıyorlarmı sony ile niye ki ? avengers spiderman kadar ünlü bir marka geçen sene görmüştük ne kadar feci tuttu avengers 1. milleti gaza getirdi hem spidermanın reklamıda yapılır belli bir fiyatta anlşasalar bu film için kullandırabilirler feci reklam olur 2 taraf içinde

Spiderman sayesinde kazanlilan para sony'ye verilcek para kadar cok olmayacagi icin sanmam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

quote:

Ya bir filmlik anlaşamıyorlarmı sony ile niye ki ? avengers spiderman kadar ünlü bir marka geçen sene görmüştük ne kadar feci tuttu avengers 1. milleti gaza getirdi hem spidermanın reklamıda yapılır belli bir fiyatta anlşasalar bu film için kullandırabilirler feci reklam olur 2 taraf içinde

Spiderman sayesinde kazanlilan para sony'ye verilcek para kadar cok olmayacagi icin sanmam..

Spider Man yahu bu . Avengers'in gelmişinden geçmişinden daha ünlü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

quote:

Spider Man yahu bu . Avengers'in gelmişinden geçmişinden daha ünlü

Oylede spidermani izleyenlerin cogu zaten avengersida izliyodur..Sony parasiyla satmadigi surece zor bence..ama insallah olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.