Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine dünyayı kurtaracakları bir film olacak. zaten başka türlüsüde olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Hocam senden başka foto paylaşan yok yav :D
    Oyuncu kadrosu tamamlandımı bu arada kesin olarak ?

• Hayır, tamamlandı demek zor biraz. Captain America: The Winter Soldier'da The Falcon'ı oynayan Anthony Mackie geçenlerde, Avengers 2'de oynamak istediğini söylemişti. Demek ki kadroya hala ekleme olma ihtimali var ki böyle bir şey söyleyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Hayır, tamamlandı demek zor biraz. Captain America: The Winter Soldier'da The Falcon'ı oynayan Anthony Mackie geçenlerde, Avengers 2'de oynamak istediğini söylemişti. Demek ki kadroya hala ekleme olma ihtimali var ki böyle bir şey söyleyebiliyor.

Sağol bilgi için.
    Peki niye şimdi başladılar çekimlere ?
    Sanırım tam olarak başlamadan ufak şeyleri çekiyolar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 22 Şubat 2014; 0:14:13 >
  • Kadro muhtemelen bellidir, belki de hepsiyle anlaşmışlardır ama açıklamıyorlardır. Paul Rudd'la da çoktan anlaşmış oldukları halde adam hepsi dedikodu diyordu sorulduğunda Yeni gelecek oyuncular varsa onların sahnelerini daha sonraki tarihlere koymuşlardır.
  • Hulk ın saçına ak düşmüş. Zaten Iron Man 3 ün sonunda Banner daha yaşlıydı Avengers taki haline göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 23 Şubat 2014; 19:33:09 >
  • ılk avengers cok eglencelıydı ıkıncısının cekılmesıne sevındım :)
  • Umarım Filmlerdeki yaşyan tüm karakterleri görürüz vede umarım dizideki karakterlerde 3-5 dk olsada gözükür.
  • İlk film güzeldi.Aksiyon açısından muhteşemdi.
    Iron-man'ın uzaya nükleer bombayı götürüp dünyaya düşüp uyanınca kimse beni öpmedi değil mi dediğinde bitmiştim.
    İkinci filmini de sabırsızlıkla bekliyorum.Sinemada gidilecek film
  • Beni heyecanlandıran bi şehir efsaneside Ghost Rider'in Avengers 2 de ortaya çıkacağı sahne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assona

Beni heyecanlandıran bi şehir efsaneside Ghost Rider'in Avengers 2 de ortaya çıkacağı sahne olur.

Çizgi romanda hangi sayı hatırlamıyorum Galactus tüm Avengers ekibini dağıtıyordu Ghost Rider gelip "curse" gücü ile Galactus'u mahvedip gidiyordu bu arada bazı çizgi roman sevenlere göre potansiyel olarak Hulk kadar güçlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Beni heyecanlandıran bi şehir efsaneside Ghost Rider'in Avengers 2 de ortaya çıkacağı sahne olur.

Çizgi romanda hangi sayı hatırlamıyorum Galactus tüm Avengers ekibini dağıtıyordu Ghost Rider gelip "curse" gücü ile Galactus'u mahvedip gidiyordu bu arada bazı çizgi roman sevenlere göre potansiyel olarak Hulk kadar güçlüdür.

Hatırladığın sahne Fantastik 4 lüdeki sahne olabilirmi. F4 Galactus'u alt edemiyorlar. İlk olarak Thor geliyor yardıma. Sonradan Ghost Rider gelip kefaret bakışıyla(günahları olanları öldürme gücü) alt ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assona -- 4 Mart 2014; 15:07:07 >

• quote:

quote:

Cizgi filmde oluyordu o diye hatirliyorum ve bir o kadarda sacmaydi o sahne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hatırladığın sahne Fantastik 4 lüdeki sahne olabilirmi. F4 Galactus'u alt edemiyorlar. İlk olarak Thor geliyor yardıma. Sonradan Ghost Rider gelip kefaret bakışıyla(günahları olanları öldürme gücü) alt ediyordu.

Anca cizgi filmde olur zaten. Galactus a o guc zerre zarar veremez hatta ghost rider gibi birisi de onun karsisinda duramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

Anca cizgi filmde olur zaten. Galactus a o guc zerre zarar veremez hatta ghost rider gibi birisi de onun karsisinda duramaz.

Galactus aslına bakılırsa Marvel dünyasının en güçlü baş karakterlerinden biridir. Thor, Magneto, Apocalypse, Dr Strange gibi aşmış karakterler bile onun gücüne yaklaşamazlar. Galactus'un baş düşmanı ve kendisini durdurabilecek yegane kişi Thor'un babası olan Asgard'ın en büyük tanrısı Odin'dir biliyorum. Gücü ve kudreti tartışılmaz olan Odin bile Galactus ile yaptığı bir savaşın ardından yenilmekten son anda kurtulmuş ancak yıllar boyu sürecek bir rüyaya dalmıştır. Özetlemek gerekirse Galactus Marvel Dünyası'nın en güçlüsüdür bence, Fantastic 4 gidip de Galactus'ü durdurabiliyorsa bilin ki tamamen hikayenin yazarı öyle istediği için öyle oluyor normal sonuçta bunu yazan insan:)
    Çizgi filmde Ghost Rider Galactus'u nasıl durduruyor mantıksız, ama Ghost Rider'ın karşısındaki rakibi ne kadar çok masum insanın canını aldıysa rakibini kurbanlarının ruhuyla cezalandırabildiğini anlayabiliyorsunuz. Sonuçta Galactus'ün de milyarlarca canlıyı yok ettiğini düşünürsek, Ghost Rider'ın Galactus'u nasıl durdurduğu biraz daha mantık kazanabilir haksızmıyım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

Galactus aslına bakılırsa Marvel dünyasının en güçlü baş karakterlerinden biridir. Thor, Magneto, Apocalypse, Dr Strange gibi aşmış karakterler bile onun gücüne yaklaşamazlar. Galactus'un baş düşmanı ve kendisini durdurabilecek yegane kişi Thor'un babası olan Asgard'ın en büyük tanrısı Odin'dir biliyorum. Gücü ve kudreti tartışılmaz olan Odin bile Galactus ile yaptığı bir savaşın ardından yenilmekten son anda kurtulmuş ancak yıllar boyu sürecek bir rüyaya dalmıştır. Özetlemek gerekirse Galactus Marvel Dünyası'nın en güçlüsüdür bence, Fantastic 4 gidip de Galactus'ü durdurabiliyorsa bilin ki tamamen hikayenin yazarı öyle istediği için öyle oluyor normal sonuçta bunu yazan insan:)
    Çizgi filmde Ghost Rider Galactus'u nasıl durduruyor mantıksız, ama Ghost Rider'ın karşısındaki rakibi ne kadar çok masum insanın canını aldıysa rakibini kurbanlarının ruhuyla cezalandırabildiğini anlayabiliyorsunuz. Sonuçta Galactus'ün de milyarlarca canlıyı yok ettiğini düşünürsek, Ghost Rider'ın Galactus'u nasıl durdurduğu biraz daha mantık kazanabilir haksızmıyım ?

Galactus en guclusu degil en guclulerdendir.

Galactus isteyerek canlilari oldurmuyor, eger karnini doyurmazsa oldugunde butun evren yok olacak. Sizce butun evren mi.yoksa birkac milyon canli mi? Galactus bir denge unsurudur, dunyamizda nasil aslan cceylani yemezse dogal sistem bozulursa galactus ta gezegenlerle karnini doyurmazsa evrenin duzeni bozulacaktir. Yani aslan nasil gunah islemis olmuyorsa galactus ta islemis olmuyor.

Galactus icin iyi veya kotu kavramlarida bir ifade etmiyor, o bunlari asmistir

Bir diger kisimsa ghost rider in olumsuzlugu ve gucu. Bu adamin asil benligi Zarathos tur ve bu bile galactus tan gucsuzken ghost rider in yapacagi hicbirsey galactus gibi varliklari etkileyemez. Ancak gucunun yettigi kisilerin ruhunu alabilir. Galactus onun canini dahi alabilir diye dusunuyorum cunku aralarinda ciddi derecede bir guc farki var. Ghost rider max kendisi kadar gucsuz olan adamlar icin olumsuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 4 Mart 2014; 16:42:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

avengers 7 ye kadar olacak spider da girecek. sony ile Warner bros 2 film için anlasacaklar. hatta ben fantastik fourun da ziyaret edecegini dusunuyom bu seriye. amerikadaki amcam bu işlerin içinde ondan biliyorum. hatta spider icin gizli görüşme yapmışlar ama kabul etmemisler. bi daha ki sefere anlasacaklar ini dusunuyo amcam. .

7 mi

O arkadaşa görünüyorlar arada hocam çok şey yapmayın.

• Heyecanla bekliyoruz
  • Kim Soo Hyun kadroya katılmış ama rolü belli değil şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.