Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Japonlara direk filmi yayınlasalardı
  • Japonlar için olan fragman neden bu kadar kötü sarışın bir kadın var sürekli onu gösteriyor bizim kahramanlardan çok gözüküyor. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Japonlara direk filmi yayınlasalardı

İzlerken aynısını dedim. Sonra da sizin yorumunuzu gördüm hocam Yazık ya O değil birde bi başından bi sonundan göstermişler sahneleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Birçok boşluğa bazı oldu bittilerine rağmen son dönemdeki en iyi CGI çalışmasının da yardımıyla yine sağlam bir film olmuş ekibide iyice benimsediğimizdenmidir nedir filme bağlanmak kolay oluyor.Fakat tüm MCU evrenini izlemek de yetmiyor illaki soru işareti kalıyor kafada.

Spoilersız sorulardan başlayayım;

Olabildiğince yanıtlayayım,

- Haziran / Temmuz arasında kontratlar hakkında yeni gelişmeler olacak takip ettiğim kadarıyla. Yeni yüzler, var olanların uzatılması bayağı hareketlenecek ortalık. Spider'ı oynayacak 15'lik velet açıklanacak, o rezillik gerçi. Güncelinihttp://screencrush.com/marvel-stars-contract-status/ siteden detaylıca incelersin.

- Avengers Marvel'ın AllStar'ıdır. Her karakterin ilk filmi yani Phase 1'de geçen, sonunda Fury'nin görünüp önlerine gizli belge koyduğu filmler aslında bu oluşumu çok iyi anlatıyor. Shield'ın öngörülerinden sonra başlıca amaçta olay ilk filmdeki gibi Dünya dışı tehditlere vardığında görev sistemiyle çalışıp, önce Shield'ın belirlediği, vizyonuna aldığı enleri bir araya getirip tehditlerin ortadan kaldırılması. Solo filmler bu karakterlerin gruptan bağımsız yaşantılarını, maceralarını anlatıyor. İlk New York savaşı sonrasında çıkan bütün solo filmleri etkilemiştir. Bu senin bahsettiğin karakter olayı Civil War ile rayına oturacak, Avengers'ın kadrosundan daha geniş geliyor o film ve direk Ultron'daki sürtüşmelerin alevlendiğini gösterecek. Winter Soldier gibi olacaksa solo film çekilsin bol bol. Daha çok para, film, izleyici de kazanıyorlar. Ultron'daki aceleyle çekilen, kırpılan sahnelere bakarsak onlara kalsa her hafta yenisi çıkmalı.

- Infinity War I - II kırılma noktası. Thanos'a, bilinmeyene karşı ağır kayıpların, mücadelelerin olacağı sonun başlangıcı denilen film. İlk filmden beri sololar'da dahil bunun alt yapısını hazırladılar. Ultron gibi önemli bir lore geçiş filmine dönüştürüldü sırf bu filmler için. IW bittiğinde tek bilinen toplanacak kadro biraz daha genç, sert ve unreal karakterlerden oluşacak. Popülasyona bakarlarsa bol bol mutant görürüz. Guardians of The Galaxy evreninde geçen Inhumans diye bir oluşum var mesela X-Men gibi unreal karakterleri var. Filmi çekilecek Doctor Strange var.

Yeni Avengers'a direk etki edeceğini tahmin ediyorum ben bunların, yolun sonu öyle görünüyor. Zaten Guardians 2'de ucundan işleyeceğiz diyorlar. SpiderMan'de önemli.

- Filmdeki Vision'ı, Ultron'dan daha moktan işlediler. Çok sövdüm o sahneler de.

Normal de Ultron, yaratılış amacının dışına çıkıp insanlığı yok etmeye karar verdikten sonra her seferinde kendine engel olan Avengers ekibini durdurmak için Avengers’la özel olarak ilgilenmek ve onları ilk fırsatta öldürmek üzere Vision'ı yaratıyor. Filmde buna biraz yaklaştılar da, Thor'un yaptığı falan bayağı zıçıp batırdılar sonra. Vision'ı tek bir amaç, ölüm makinesi olarak yetiştiriyor bu. İsim falan takmıyor önce. İsmi ise Inhuman, kin ve nefretin temsilicisi/yansımasına benzetildikten sonra kendisine takılıyor.

Bu elemanın yetenekleri arasında bir robot olmasının getirisi olarak insanüstü zekaya ve bir bilgisayar gibi tüm verileri toplayıp aynı anda hepsini işleyebilen bir beyne sahip olması, fiziksel bedeninin yoğunluğunu neredeyse yok olacak kadar azaltmak başta geliyor. Gözlerinden ve alnındaki noktadan, daha önce topladığı güneş ışınlarını yoğunlaştırıp yüksek sıcaklıklarda enerji saldırıları yapabiliyor. Güneşten yayılan doğal radyasyonu emip bir nevi fotosentez yaparak vücudu için gerekli enerjiyi toplayabiliyor. Duvarlardan geçip düşmanlarının fiziksel ya da enerji tabanlı saldırılarından zarar almadan kurtulabiliyor. Vücut yoğunluğunu, Thor’un şiddetli saldırılarını kaldırabilecek ölçüde arttırıp kendi elementini yaratacak kadar sert formlara bürünüyor falan. O filmde bunların %10'nu bile görmedik tabii. Görünümü çok çok iyiydi ama onun dışında oradan oraya zıplayan, laf sokan, doğuştan stand up yapabilen biri diye gösterildi. Komedi.

- Emeklilik olayında Evans kendi açıkladığından Captain America başta geliyor. İlk ona elveda diyoruz.

İki filmlik kontratı var, takvime bakarsak Civil War ve Infinity son filmleri. Part I'de çeksinler ipini de ikincisi daha şiddetli olur ne güzel.

Capt'e ne olur diye merak ediyorsan
    Romanında Winter Soldier kendi yerine geçip kalkanın sahibi oluyor. Sinematik evrene de aynısı aktarırlarsa çok çok iyi olur. Bayılıyorum ben WS'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Mayıs 2015; 21:09:55 >

• filmin en sevdiğim sahnelerinden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Film fena değildi. Bulunduğumuz yerde 3D vardı mecbur izledim. 3D namına gram birşey yok. Eğer 3D teknolojisi ile çekilmiyorsa film niye filmi çevirip 3D vizyona sokuyorlar ya anlamak mümkün değil..

Filmde çok kopukluklar vardı. Ultron gibi bir düşmanı yenmek bu kadar kılay olmamalıydı diye düşünüyorum. Birde ordusu ile beraber. Saçma yanları çok ama geçiş filmi havasında olduğu için fazla eleştirmemek lazım.

Vision on numaraydı. Hulk da süperdi ama yeşil devken. Gereksiz Black Widow ile yakınlaşması ayrı bi gereksiz olmuş.

Herşeye rağmen 10 üzerinden 6
  • Quicksilver'ın çekici yakalamaya çalışması daha iyidi
  • beyler loki ne alemde bir arkadaş anlatırsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Tony Stark önsezilerinde Kaptan Amerika Tony Stark'ın boğazına sarılıyor ve ''Bizi kurtarabilirdin, neden daha fazlasını yapmadın'' diye sitem ediyor. Bu sahne Infinity War'la mı alakalı

Bence öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Tony Stark önsezilerinde Kaptan Amerika Tony Stark'ın boğazına sarılıyor ve ''Bizi kurtarabilirdin, neden daha fazlasını yapmadın'' diye sitem ediyor. Bu sahne Infinity War'la mı alakalı

Bence öyle.

Bana en başından beri öyle geliyor. Diğer karakterlerin sezilerini bilmem ama Tony Stark‘ınki Infinity War‘la alakalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi bu vision nereden çıktı tüm takımı tek başına yenebilir gibi geldi bana, bildiğin tanrı olmuş karşısında nasıl durabilirler ki?
    (marvel dünyası hakkında pek bilgisi olmayan kendi halimde bir insanım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

beyler loki ne alemde bir arkadaş anlatırsa sevinirim

Hocam Loki filmde aslında varmış hatta yanlış hatırlamıyorsam imdb'de gözüküyordu cast listesinde ama sahneleri kesilmiş.Thor'un 3. filmi Ragnarok'ta kesin ortaya çıkar

• http://www.beyazperde.com/filmler/film-198488/elestiriler-beyazperde/

Beyazperde eleştirisi.okuduğum en doğru eleştiri.

• Buradan Tamer Karadağlı ve iron man i tamer karadağlı seslendirecek diyen adama selamlarımı iletiyorum. Yaratıcı belanızı versin gibibler.
  • kafama takılan bir şey var
    Romanoff Hulk'a birkaç kere sakin ol güneş batıyor filan diyor. Güneş batınca Hulk normale mi dönüyor acaba?
  • Haydaaaaaa
  • Büyük beklentilerle gittim,aksiyon sahneleri dışında pek tatmin olamadım, bekledigimi tam olarak veremedi film.

Winter soldier havası yoktu,ama benim icin şu an en iyisi days of future past. Dofp nin yanında daha yavan kalıyor.

Hulk abartıldıkça abartılıyor fan kitlesinden dolayı.

Thor sönük kalmış biraz,avengers ın en güçlü kahramanını neden bu kadar sönük gösteriyorlar anlamıyorum,çizgi romandaki thorla arasında dağlar kadar güç farkı var.Hadi fiziksel gücünü göstermiyorsunuz da mjolnir niye bu kadar güçsüz arkadaş. Adam tek koluyla hulk ı ve thing i yeniyor istese ama yok işte

Espriler yerindeydi bence gayet Iyiydi.Vision çekici kaldırınca herkesin surat ifadesi

Hulk vs hulkbuster kavgası gayrt iyiydi.Ben yine Hulk'u öne cıkarırlar demiştim, kafa kafaya idi ve sonunda stark aldı diyebiliriz.

Elizabeth Olsen'i çok başarılı buldum,Wanda'nin hakkını verdi.

Dofp deki quicksilver biraz daha iyi geldi bana.
    Şunlar efsaneydi;

-'Cadı zihnimle oynamaya calıştı,neyse ki çok kudretliyim'

-Pietro nun mjolniri tutmaya calışması

-'Asansör layık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 9 Mayıs 2015; 20:58:39 >

• Ultron karakteri beklentilerin altında kaldı, şu çizgi roman kapağının hakkını veremedi. Avengers'ı perişan etmesi gerekirken yapımcılar herhalde bunu 3.filme ve Thanos'a saklama kararı almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kallavi-

kafama takılan bir şey var
    Romanoff Hulk'a birkaç kere sakin ol güneş batıyor filan diyor. Güneş batınca Hulk normale mi dönüyor acaba?

O dediği ninni dedikleri şey kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Ultron karakteri beklentilerin altında kaldı, şu çizgi roman kapağının hakkını veremedi. Avengers'ı perişan etmesi gerekirken yapımcılar herhalde bunu 3.filme ve Thanos'a saklama kararı almış.

İyide konu olarak o işlenmedi ki sadece eventin adını uygun görüp almışlar

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.