Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Bundan sonra bir tane daha avengers filmi var mı?

Evet 3.filmde Thanos düşman olacak.

avengers 7 film olacak. 3 den sonra basrol oyunculari degistirecekler sadece.
    thonas çıkacak olan guards Galactica nin düşmanı olacak. herkes duydu bi sen duymadin.

guards of galactica

Guardians of The Galaxy demeye çalışmış arkadaş ama bilmiyor ki Avengers ile Guardians of The Galaxy bağlantılı olacak ve Avengers'ın 3.filminde Thanos olacak.

Marvel da çalışan amcası eksik bilgi vermiş kusuruna bakmayın.

Amca muhabbetini anlatabilecek var mı?

ne tuvaletcisi ya temuzlikci. bilduginiz supurme işi. alay mi ediyonus ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu bunu alınn burdan bak bunu burdan alın
  • CAP. AMERICA FİLM SONU SAHNELER HAKKINDA!

İlk sahnede ilk defa marvel evreninde mutant gördük.Süperdi.QUICKSILVER ve SCARLET WITCH.Hydra nın eline düşmüş ikiler olarak tanıtıldı.
    İkinci sahnede Bucky olduğunu anladı

---HAIL HYDRA---
  • peggy carter görünüyor yine kadroda 1.filmde o kadın gitti dedik 2.filmde harcadılar güzelim hatunu bari şu filmde gençleştirseler captain onun gazıyla yıkar ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

imdb'de filmin kadrosunda Hayley Atwell'de gözüküyor (Peggy Carter yani Cap'in ilk filmdeki manitası) onun ne işi var anlamadım yanlışlıkla koymuşlar heralde

Nick Fury onu da gençleştirmiştir. Agent Coulson'a neler yaptığı ortada reyisin.

Peggy unutun artık Cap'in yeni manitası Peggy'nin yiğeni.

filmi izlemedim.Yegeni black widow mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

quote:

quote:

imdb'de filmin kadrosunda Hayley Atwell'de gözüküyor (Peggy Carter yani Cap'in ilk filmdeki manitası) onun ne işi var anlamadım yanlışlıkla koymuşlar heralde

Nick Fury onu da gençleştirmiştir. Agent Coulson'a neler yaptığı ortada reyisin.

Black Widow, Hawkeye ile birlikte olacak diyorlardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sarışın var Agent 13 diye geçiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sarışın var Agent 13 diye geçiyor.

Sharon Carter. Rogers evine geldiğinde onu karşılayan komşusu yani.

• Bence Thanos falan boş iş... Eğer olurda Marvel dünyasindan Thanos gelip bizim çocuklarla savaşirsa Film çok saçma bi hal alir.. Sebebi belli beyler Thanosu Yenemezler Yenmemeleri gerekir... Thanos aşmiş bi karakter yani bizim Avengers'lerin Thanosla savaşi, Koca bir Savaş gemisiyle ufak sandalin karşilikla savaşmasi gibi saçma absürt bişiy olur... Hee şöyle olacak Thanos diyecek ki Ultron'a git şunlari bi patakla gel Ultron gelecek yakacak yikacak yenilip '' bu sefer gidiyorum ama bi sonraki dönüşümde Daha iyi vaziyette geleceğim '' der film biter.. Eğer Tanrilar veya yari tanrilar bu işin içine girerse ipin ucu çok yere gider, Thanos kapi önüne serilen paspas uşak olur yani.. Bence iş oralara kadar gitmez.... Götürmez yapimcilar.. Götürmemeliler.. 3 5 çitirindan güçlü düşmanla film yapmaya devam edecekler.. Hee ne olur Thanos Bizimkilere saldirmaya çalişir Thanos kadar güçlü bi Marvel karakteri de bizimkilerin tarafini tutar Al sana Evren Savaşi... Ama dediğim gibi işi o raddeye Götüremezler.. Adamlar Sonraki yapacaklari filmide düşünerek hareket ediyolar öyle Thanos gelsin Dünyayi hüpletsin falan boş iş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Nisan 2014; 0:23:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bence Thanos falan boş iş... Eğer olurda Marvel dünyasindan Thanos gelip bizim çocuklarla savaşirsa Film çok saçma bi hal alir.. Sebebi belli beyler Thanosu Yenemezler Yenmemeleri gerekir... Thanos aşmiş bi karakter yani bizim Avengers'lerin Thanosla savaşi, Koca bir Savaş gemisiyle ufak sandalin karşilikla savaşmasi gibi saçma absürt bişiy olur... Hee şöyle olacak Thanos diyecek ki Ultron'a git şunlari bi patakla gel Ultron gelecek yakacak yikacak yenilip '' bu sefer gidiyorum ama bi sonraki dönüşümde Daha iyi vaziyette geleceğim '' der film biter.. Eğer Tanrilar veya yari tanrilar bu işin içine girerse ipin ucu çok yere gider.. Thanos kapidaki uşak olur yani.. Bence iş oralara kadar gitmez.... Götürmez yapimcilar..

thanosun bizimkileri yok etmesi ve dünyayı ele geçirmesi gibi efsane bir son bekliyorum.

• Öyle bi sonu hiç bi şekilde yapmazlar.. Adamlar ellerinde ki malzemeyi Neden bi çirpida çöpe atsinlar ?

• Isin ucunda para ve gişe savaşları olduktan sonra 10 tane thanos gelse yinede yenerler bi şekilde kılıfına uydururlar

• quote:

Bence Thanos falan boş iş... Eğer olurda Marvel dünyasindan Thanos gelip bizim çocuklarla savaşirsa Film çok saçma bi hal alir.. Sebebi belli beyler Thanosu Yenemezler Yenmemeleri gerekir... Thanos aşmiş bi karakter yani bizim Avengers'lerin Thanosla savaşi, Koca bir Savaş gemisiyle ufak sandalin karşilikla savaşmasi gibi saçma absürt bişiy olur... Hee şöyle olacak Thanos diyecek ki Ultron'a git şunlari bi patakla gel Ultron gelecek yakacak yikacak yenilip '' bu sefer gidiyorum ama bi sonraki dönüşümde Daha iyi vaziyette geleceğim '' der film biter.. Eğer Tanrilar veya yari tanrilar bu işin içine girerse ipin ucu çok yere gider, Thanos kapi önüne serilen paspas uşak olur yani.. Bence iş oralara kadar gitmez.... Götürmez yapimcilar.. Götürmemeliler.. 3 5 çitirindan güçlü düşmanla film yapmaya devam edecekler.. Hee ne olur Thanos Bizimkilere saldirmaya çalişir Thanos kadar güçlü bi Marvel karakteri de bizimkilerin tarafini tutar Al sana Evren Savaşi... Ama dediğim gibi işi o raddeye Götüremezler.. Adamlar Sonraki yapacaklari filmide düşünerek hareket ediyolar öyle Thanos gelsin Dünyayi hüpletsin falan boş iş..

Tanrilarin ve yari tanrilarin Thanosu paspas edecek kadar guclu oldugunu mu saniyorsunuz?

İG sahibi Thanos tek bir dusuncesi ile tum kozmik tanrilari kendisine pas pas etmis, yine tek bir dusuncesiyle de evrendeki yasayan nufusun yarisini oldurmustur. Umarim İG li hali getiripte rezil etmezler, gerci İG siz bile oldukca guclu bir halde. Eger filmde (İG siz) gucunu oldugu gibi verirlerse daha bu zamana kadar cekilmis filmlerin bir tanesinde Thanos a tehdit olusturabilecek bir karakter gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Nisan 2014; 1:59:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Bence Thanos falan boş iş... Eğer olurda Marvel dünyasindan Thanos gelip bizim çocuklarla savaşirsa Film çok saçma bi hal alir.. Sebebi belli beyler Thanosu Yenemezler Yenmemeleri gerekir... Thanos aşmiş bi karakter yani bizim Avengers'lerin Thanosla savaşi, Koca bir Savaş gemisiyle ufak sandalin karşilikla savaşmasi gibi saçma absürt bişiy olur... Hee şöyle olacak Thanos diyecek ki Ultron'a git şunlari bi patakla gel Ultron gelecek yakacak yikacak yenilip '' bu sefer gidiyorum ama bi sonraki dönüşümde Daha iyi vaziyette geleceğim '' der film biter.. Eğer Tanrilar veya yari tanrilar bu işin içine girerse ipin ucu çok yere gider, Thanos kapi önüne serilen paspas uşak olur yani.. Bence iş oralara kadar gitmez.... Götürmez yapimcilar.. Götürmemeliler.. 3 5 çitirindan güçlü düşmanla film yapmaya devam edecekler.. Hee ne olur Thanos Bizimkilere saldirmaya çalişir Thanos kadar güçlü bi Marvel karakteri de bizimkilerin tarafini tutar Al sana Evren Savaşi... Ama dediğim gibi işi o raddeye Götüremezler.. Adamlar Sonraki yapacaklari filmide düşünerek hareket ediyolar öyle Thanos gelsin Dünyayi hüpletsin falan boş iş..

Tanrilarin ve yari tanrilarin Thanosu paspas edecek kadar guclu oldugunu mu saniyorsunuz?

İG sahibi Thanos tek bir dusuncesi ile tum kozmik tanrilari kendisine pas pas etmis, yine tek bir dusuncesiyle de evrendeki yasayan nufusun yarisini oldurmustur. Umarim İG li hali getiripte rezil etmezler, gerci İG siz bile oldukca guclu bir halde. Eger filmde (İG siz) gucunu oldugu gibi verirlerse daha bu zamana kadar cekilmis filmlerin bir tanesinde Thanos a tehdit olusturabilecek bir karakter gormedim.

merak ettiğim thor bu elemana kafa tutamaz mı?Hani zorlama gibi bi şansı hadi onu geçtim gider odini çağırırlar o da yetmiyorsa kılıfa uydururlar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

merak ettiğim thor bu elemana kafa tutamaz mı?Hani zorlama gibi bi şansı hadi onu geçtim gider odini çağırırlar o da yetmiyorsa kılıfa uydururlar artık

Çizgi romanda tüm kozmik tanrıları IG ye sahipken tek bir hareketiyle yeniyor O Tanrıların hepside en az bir evreni yok edebilecek güçte.

Thanos IG siz iken ancak biriyle kapışabilir o tanrıların ama kötü bir yenilgiye uğrar, eğer filmde ıg ye sahip olmadan Odin le vs atarlarsa güzel bir kapışma görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Nisan 2014; 12:28:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dünyayı Kurtarırkene

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • Bu filmde göreceğimizi düşündüğüm şeyi biri çizime dökmüş.. Hayirlisi bakalim, Bayadir İçimden geçiyor filmde böyle bişiy olacaği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Mayıs 2014; 22:38:22 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Bence 3.filmde görürüz. Thanos kalkanı falan da dağıtır.
  • 2 de olmaz çünkü üçüncü film çekilecek. Captain America'sız Avengers nerde görülmüş.
  • quote:

Dünyayı Kurtarırkene

Su robert downey jr abimiz cok iyi ya. Karizmalar filan
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.