Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hulk ile ilgili geçen filmde kafama takılan bişey var.

Hulk stark'ın üssündeyken ona buna herkese saldırdı natasha'ya thor'a falan, ama ikinci toplandıklarında bildiğin otur çay iç moduna girdi yani anşılabilindi hulk ile. bu kısımı açıklayabilir misiniz?

• Helicarrier dan dusunce karsilastigi kisi ona kendisini kontrol etmesini ogretiyordu. Ama nasil oluyor bende hatirlamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Hulk ile ilgili geçen filmde kafama takılan bişey var.

Hulk stark'ın üssündeyken ona buna herkese saldırdı natasha'ya thor'a falan, ama ikinci toplandıklarında bildiğin otur çay iç moduna girdi yani anşılabilindi hulk ile. bu kısımı açıklayabilir misiniz?

stark'ın üssü değildi orası shield'in helicarrier'ydi (uçan kale) orda herkese saldırmasının sebebi kendi isteği ile hulk'a dönüşmedi ondan biliçsizce herkese saldırdı. ikinci toplandıklarında kendi isteği ile hulk'a dönüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Helicarrier dan dusunce karsilastigi kisi ona kendisini kontrol etmesini ogretiyordu. Ama nasil oluyor bende hatirlamiyorum

Orada ufak bir konuşma geçiyor ki sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

quote:

Hulk ile ilgili geçen filmde kafama takılan bişey var.

stark'ın üssü değildi orası shield'in helicarrier'ydi (uçan kale) orda herkese saldırmasının sebebi kendi isteği ile hulk'a dönüşmedi ondan biliçsizce herkese saldırdı. ikinci toplandıklarında kendi isteği ile hulk'a dönüştü

2 ayrı hulk mu varmış, vay be. Stark dediğim shield işte, anla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Helicarrier dan dusunce karsilastigi kisi ona kendisini kontrol etmesini ogretiyordu. Ama nasil oluyor bende hatirlamiyorum

Orada ufak bir konuşma geçiyor ki sadece.

Bruce hulk olduktan sonra kendisini kontrol edemiyor zaten. O yuzden hep saga sola saldiriyor. Demekki o konusmada bir seyler olmus

• detaylı olarak anlatmak gerekirse; bizimkiler aralarında tartışırken hawkeye(loki'nin kontrolünde) helicarrier'a saldırıyor bruce(hulk) ile natasha aşağı düşüyor, bruce'da sinirlerine hakim olamıyor(natasha ayağı sıkışmıştı hani bizim hulk'u sakinleştirmeye çalışıyordu) hulk'a dönüşüyor eleman istemeden, isteksiz dönüştüğü içinde bilinçsizçe sağa sola saldırıyor(tamamen kontrolü dışında) ama ikinci buluşmalarında bu sefer bilinçli olarak hulk'a dönüşüyor (I'm always angry) ben her zaman öfkeliyim diyor kendi isteği ile dönüştüğü için bilinci yerinde kimin kim olduğunu ayırt edebiliyor. yani isteksiz dönüştüğü zaman atıyorum sen bruce banner'a bitane yumruk salladın ana bacı küfür ettin birden sinirlenip hulk'a dönüştü kimseyi tanımaz önüne geleni dağıtır ama kendi isteği ile hulk'a dönüştüğünde kontrolü sağlayabiliyor.

• quote:

detaylı olarak anlatmak gerekirse; bizimkiler aralarında tartışırken hawkeye(loki'nin kontrolünde) helicarrier'a saldırıyor bruce(hulk) ile natasha aşağı düşüyor, bruce'da sinirlerine hakim olamıyor(natasha ayağı sıkışmıştı hani bizim hulk'u sakinleştirmeye çalışıyordu) hulk'a dönüşüyor eleman istemeden, isteksiz dönüştüğü içinde bilinçsizçe sağa sola saldırıyor(tamamen kontrolü dışında) ama ikinci buluşmalarında bu sefer bilinçli olarak hulk'a dönüşüyor (I'm always angry) ben her zaman öfkeliyim diyor kendi isteği ile dönüştüğü için bilinci yerinde kimin kim olduğunu ayırt edebiliyor. yani isteksiz dönüştüğü zaman atıyorum sen bruce banner'a bitane yumruk salladın ana bacı küfür ettin birden sinirlenip hulk'a dönüştü kimseyi tanımaz önüne geleni dağıtır ama kendi isteği ile hulk'a dönüştüğünde kontrolü sağlayabiliyor.

Teşekkürler detaylı anlatım için.

• quote:

detaylı olarak anlatmak gerekirse; bizimkiler aralarında tartışırken hawkeye(loki'nin kontrolünde) helicarrier'a saldırıyor bruce(hulk) ile natasha aşağı düşüyor, bruce'da sinirlerine hakim olamıyor(natasha ayağı sıkışmıştı hani bizim hulk'u sakinleştirmeye çalışıyordu) hulk'a dönüşüyor eleman istemeden, isteksiz dönüştüğü içinde bilinçsizçe sağa sola saldırıyor(tamamen kontrolü dışında) ama ikinci buluşmalarında bu sefer bilinçli olarak hulk'a dönüşüyor (I'm always angry) ben her zaman öfkeliyim diyor kendi isteği ile dönüştüğü için bilinci yerinde kimin kim olduğunu ayırt edebiliyor. yani isteksiz dönüştüğü zaman atıyorum sen bruce banner'a bitane yumruk salladın ana bacı küfür ettin birden sinirlenip hulk'a dönüştü kimseyi tanımaz önüne geleni dağıtır ama kendi isteği ile hulk'a dönüştüğünde kontrolü sağlayabiliyor.

Ben oyle oldugunu sanmiyorum

• evet tam olmasa da artık içindeki canavarı kontrol edebiliyor ancak kendisiyle olan savaş devam ediyor.
  • Hocam sanırım 2. filmde Iron Man ile kapışacak senin dediğin gibi olsaydı o sahneden sonra kendini kontrol edebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMARVEL

Hocam sanırım 2. filmde Iron Man ile kapışacak senin dediğin gibi olsaydı o sahneden sonra kendini kontrol edebilirdi.

Hulk ikinci filmde durup dururken savaşmaz
  • İlk filmi gibi güzel olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew Garfield ve Hugh Jackman, Avengers filmlerinde oynamak istiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Andrew Garfield ve Hugh Jackman, Avengers filmlerinde oynamak istiyormuş.

olmaz o iş seriyi bozarlar yav
  • quote:

O filmde oynamayı ben de isterim normaldir
  • quote:

Örümcek gelse yeter

• sony ve fox belli bi fiyata disney ile anlaşssa filmden ufak komisyonda alır hemde kendi karakterlerininde daha fazla reklamı olur. avengers çıkmadan önce kaptan amerika'nın gişesine bakın birde avengers'dan sonra gişesine bakın hepsi için geçerli bu
  • quote:

Bu ikisinin de girmesini en çok ben istiyorum ama şöyle bi durum var.Bu iki karakter (Spider-Man ve Wolverine) girse Avengers'a bunların ait olduğu dünyanın da bi şekilde katılması gerekir.O zaman biraz karışır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Bu ikisinin de girmesini en çok ben istiyorum ama şöyle bi durum var.Bu iki karakter (Spider-Man ve Wolverine) girse Avengers'a bunların ait olduğu dünyanın da bi şekilde katılması gerekir.O zaman biraz karışır bence.

Koskoca Wolverine'in Japonyada filmini çektiler, onu ayarlarlar. Spider-Man'ı da ergenlik triplerine sokup gidiyom ben yea modunda bir yere gönderirler bir bakmışsın Avengers, sonra ben amcası aklına gelir büyük güç Wolverine zaten serseri onun da insanlık damarı basar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.