Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haha belkide usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 7 Haziran 2015; 2:02:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quiksilver döner geri bana göre marvelda ölen karakterlerin hep geri döndüğüne şahit oldum buda böyle olur gibi ama filmde ne olur bilemicem.

• Fine. I'll do it myself bitchezz

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • Film gerçekten kötüydü.
  • sen hayırdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanos

sen hayırdır?

• Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
  • Evet İg serisinde bizim en güçlü elemanın ölümü de böyle oluyordu

Bu güçte bi thanos görmeliyiz,görücez

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Ne açıdan Kötüydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Quiksilver döner geri bana göre marvelda ölen karakterlerin hep geri döndüğüne şahit oldum buda böyle olur gibi ama filmde ne olur bilemicem.

Hayata döneceğini düşünmüyorum ama belki ikizinin kafayı yediği anlarda yanına gelebilir

• turin---thesamet T kullanıcısına yanıt
    Flashbackler olarak bahsediyorsan olabilir ben eğer filmi çıkarsa diye düşünüyorum geri dönebilir artık avengersda olmaz ama bence Scarlett witch kafayı yemesi olayı visiondan sonra olur.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Buradan da gelecekte birinin Vision'ı gömeceğini çıkarabiliriz. Ben paramı Thanos'a yatırıyorum. Taşı alır Vision'dan kalanları bi köşede bırakır gider

• Asrın haksızlığını Yaptılar bu filme. İlk film bunun yanında Çer çöp kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • film1.3b'da kaldı.
  • Yakuda Y kullanıcısına yanıt
    Aynen bu filmi ilkinden daha çok beğenen bir tek benim sanıyordum.

• Mesaja cevap geldiğini görünce kesin biri karşı çıkmıştır let's the fight begin dedim ama tam tersiymiş. Bu filmi bitiren kötü çekilmiş olması değil hakkındaki çok abartılı beklentilerdi. Ben bilenler bilir Naruto'dan sonra bir prensip edindim kendime hiçbir şeyden çok bir şey bekleme diye ama benim beklememiş halimi bile Fazlasıyla aştı film. Aksiyon desen ilk filmden ayrı bir boyutta, villanın desen, hakeza öyle şimdi yapmayın lütfen Loki daha karizma olabilir ama teke tekte herhangibir Avengers üyesi tarafından(Hawkeye ve Black Widow Hariç tabi) alınabilecek bir villaindi. Ultronda Çr'den güçsüzde olsa Lokiye göre daha etkileyiciydi gücü açısından. Ayrıca Loki gibi klasik benim olacaksın dünya! Ha ha ha'dan daha derin bir felsefik yapısı vardı. Oyunculuklar desen ilk filmde figüran gibi duran Hawkeye'ye filminde Hakkını çok iyi vermişler ve gene ilk filminde pek işe yaramıyor gibi gözüken aniden liderliği alması yapmacık gibi duran Cap'ın Hakkını da çok iyi vermişler. Ayrıca Scarlet Witch'de çok iyi bir Artı film için. Genel kurguyu da daha çok sevdim diyebilirim

İlk filmde sırf loki yoktuki Kreelerden oluşan bir ordu vardı kısaca Inhumanslar vardı Loki yan karakter gibi durdu zaten hatta bir sahnede Hulk yerden yere vurmuştu en komik sahneydi orası. Bu filmde bana göre Ultronu iyi yansıtamadılar bana şaklaban gibi geldi ultron espri yapmalar hareketleri falan tamamen kötü olmuş.

Kısacası ben çok kötü bulmadım ama 1 üstünede koymamış bana göre bunun tamamı Ultronu saçma yansıtma eğer Çr'deki gibi yansıtsalardı şu anda 10 numara bir ultron izlerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

Mesaja cevap geldiğini görünce kesin biri karşı çıkmıştır let's the fight begin dedim ama tam tersiymiş. Bu filmi bitiren kötü çekilmiş olması değil hakkındaki çok abartılı beklentilerdi. Ben bilenler bilir Naruto'dan sonra bir prensip edindim kendime hiçbir şeyden çok bir şey bekleme diye ama benim beklememiş halimi bile Fazlasıyla aştı film. Aksiyon desen ilk filmden ayrı bir boyutta, villanın desen, hakeza öyle şimdi yapmayın lütfen Loki daha karizma olabilir ama teke tekte herhangibir Avengers üyesi tarafından(Hawkeye ve Black Widow Hariç tabi) alınabilecek bir villaindi. Ultronda Çr'den güçsüzde olsa Lokiye göre daha etkileyiciydi gücü açısından. Ayrıca Loki gibi klasik benim olacaksın dünya! Ha ha ha'dan daha derin bir felsefik yapısı vardı. Oyunculuklar desen ilk filmde figüran gibi duran Hawkeye'ye filminde Hakkını çok iyi vermişler ve gene ilk filminde pek işe yaramıyor gibi gözüken aniden liderliği alması yapmacık gibi duran Cap'ın Hakkını da çok iyi vermişler. Ayrıca Scarlet Witch'de çok iyi bir Artı film için. Genel kurguyu da daha çok sevdim diyebilirim

Yazmayım diyorum gidecekler izleyecekler beklentisini düşürmesin diye de, vurucam yere söyleyim şimdiden.

Film hakkında bir sürü kötü şey var belli başlı olanları yazıyorum.

Film aşırı derecede kesilmiş, izlerken kopukluk olduğunu vs anlıyorsunuz.

Hiçbir olaya yeteri kadar süre ayırılmamış. Oldu bittiye geliyor. Hawkeye'ın özel hayatı, Ultron'un gelişimi (Zaten direk silmişler galiba sahneleri ya da hiç çekmemişler, yoktu), Hulk'la Black Widow arasındaki ilişki (?) (Filmde öylesine yer kaplıyor burası gereksiz bi aşk meşk), İkizler (Bunda ben şahsen bi derinlemesine girmelerini bekliyordum deney sonucunda hayatta kalanlar diye kestirip atmışlar niye hayatta kaldıkları da açıklanmadı)...
    daha var.

Villain'in dandikliği. Böyle bir villain olamaz. Avengers 1'i bu filmden iyi yapabilecek özellik en azından izlediğimizde Global tehdit vardı. Loki ortalığı yakıp yıkıyordu. Ultron napsın, espri yapsın vibranyum toplasın Steve Rogers'la kapışsın teke tekte. Filmde hiçbir çaresizlik yoktu ve karşıdaki Villain de Ultron. Yok edilemeyen sürekli gelişen öğrenen bi robot.

Boş boş konuşmalar ve komik olmayan espriler. İlk yorumumda da yazmıştım, bu benle alakalı olabilir. Herkes bi espri peşinde. Komik falan da değil ki gülmüyorsun tüm filmi vıcık vıcık yapıyor.

Küçük yaştakilere hitap eden bir film.

DC Fanboy'u falan değilim. Marvel'i DC'den daha iyi buluyorum sinematik evren olarak. Ama Batman v Superman'a gidecek bir adam Avengers'a gitmez böyle çocuk filmi yapmaya devam ederse Marvel.

Filmleri sıralarsam: Captain America: TWS > Guardians of The Galaxy > Avengers > Iron Man > Avengers: Age of Ultron

böyle bir şey çıkar heralde

Hocam Kree'lerden değil o ordu. Chitauri'den, Thanos veriyordu Loki'ye. @ICromwelleI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 10 Haziran 2015; 23:13:33 >

Kesilen sahnelerde vardı,ayrıca villian iyi işlenmedi ondan beğenen çok olmadı.

Edit:Ayrıca Ultron'a yapılan şeyin Thanos'a da yapılacağını düşünüyorum onun için çok beklentiye girmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricky Gervais -- 11 Haziran 2015; 10:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFlash42

Kesilen sahnelerde vardı,ayrıca villian iyi işlenmedi ondan beğenen çok olmadı.

Edit:Ayrıca Ultron'a yapılan şeyin Thanos'a da yapılacağını düşünüyorum onun için çok beklentiye girmemek gerek.

captan amerika onuda oyalar tek başına kalkansız üstüne de bi espiri patlatır puhahah
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.