Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 12 Haziran 2014; 12:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman bakın bakın eğlenin.. böyle bir Iron-Man kostümü nasıl olurdu (: Fan yapımı posterler

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

http://www.ibtimes.co.uk/avengers-age-ultron-best-fan-made-posters-put-ultron-limelight-1449027

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 13 Haziran 2014; 19:16:09 >

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 13 Haziran 2014; 22:26:55 >

• Beyler filmin kadrosunu görün şaşıracaksınız

Ayrıca marvel filmlerinde mutlaka Galactus gözükecekmiş öyle duyum aldım
  • Agents of S.H.I.E.L.D dan Ajan Triplett çekim alanında görülmüş.Hadi hayırlsı, darısı skye in basına!

#SCREEN RANT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 14 Haziran 2014; 12:51:53 >
  •  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 15 Haziran 2014; 14:39:39 >

• Setten görüntüler.

• Bi sitede Fox ile Marvel'ın 2018'de bi proje yapacaklarını okudum.Ne kadar doğrudur?

• Bu resmi Avengers filminin çıktığı zamanlarda bulmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bi sitede Fox ile Marvel'ın 2018'de bi proje yapacaklarını okudum.Ne kadar doğrudur?

Ben senden duyuyorum açıkçası ama oyuncuların sözleşmesi bitiyor. Öyle bir şey yapsalar bile mantıklı olan aynı oyuncularla devam etmek olurdu. Hangi site hatırlıyor musun?
  • Andy Serkis filmin kadrosuna katılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMARVEL

Andy Serkis filmin kadrosuna katılmış.

Kesin eciş bücüş bi karakteri canlandırır.
  • Ooo Thor'a bak yine dağıtacak ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bi sitede Fox ile Marvel'ın 2018'de bi proje yapacaklarını okudum.Ne kadar doğrudur?

Ben senden duyuyorum açıkçası ama oyuncuların sözleşmesi bitiyor. Öyle bir şey yapsalar bile mantıklı olan aynı oyuncularla devam etmek olurdu. Hangi site hatırlıyor musun?

Bende görmüştüm bir sitede ortak bir film yapacaklarını ama bu filmin x-men/avengers olacağını sanmam.Tabi keşke olsa.
  • X-men avengers olsa kafadan x-men alır zaten. Magneto, iron man ile thor u halleder birde kalkaniyla cap i alır. Bi Hulk kalıyor Profesor X de Hulk un zihnine girer. X men Wins

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

X-men avengers olsa kafadan x-men alır zaten. Magneto, iron man ile thor u halleder birde kalkaniyla cap i alır. Bi Hulk kalıyor Profesor X de Hulk un zihnine girer. X men Wins

• http://www.cinemablend.com/new/16-Minute-Avengers-2-Set-Video-Shows-Scarlet-Witch-Action-Terror-Ultron-43699.html

Spoiler'i açmayın ağır spoiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

http://www.cinemablend.com/new/16-Minute-Avengers-2-Set-Video-Shows-Scarlet-Witch-Action-Terror-Ultron-43699.html

Spoiler'i açmayın ağır spoiler.

Açtım ama okumadım.

• CONCEPT ART

*Ultron'un tasarımı ilk kez görücüye çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 16 Temmuz 2014; 20:02:04 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.