Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myronides

X-men avengers olsa kafadan x-men alır zaten. Magneto, iron man ile thor u halleder birde kalkaniyla cap i alır. Bi Hulk kalıyor Profesor X de Hulk un zihnine girer. X men Wins

bunun üzerine bi uzun seri yazıldı.oku baya iyidir
  •  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  •  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Comic-Con'da bi trailer gösterirler artık
  • İnşallah.
  • Fotoğraflar fenaa yalniz scarlett'in saçına bi düzenleme şart bana göre avengers da çok güzeldi burda havuç kafa olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fotoğraflar yayınlamışlar...
  • Scarlettin saçları captain america winter soldierde çok hoştu, keşke o şekilde olsaydı yine. Ama salla ya scarlet olsun çamurdan olsun
  • Çok heyecanlanıyorum ya. Fotoğraflar çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Son fotoğraf Avengers Tower oluyor herhalde. :)

• Falcon olacak mi ? Bi de kis askeri ?

• Okuyalı epey bir vakit oluyor, pek de hatırlamıyorum olan biteni aslında ama Age of Ultron'da Wolverine kilit rol oynamıyor muydu? Marvel'i öyle yakından takip eden biri değilimdir, filmin castına bakınırken Wolverine'i görmeyince ilgimi çekti de sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Okuyalı epey bir vakit oluyor, pek de hatırlamıyorum olan biteni aslında ama Age of Ultron'da Wolverine kilit rol oynamıyor muydu? Marvel'i öyle yakından takip eden biri değilimdir, filmin castına bakınırken Wolverine'i görmeyince ilgimi çekti de sormak istedim.

Çizgi roman için söylenmiştir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Okuyalı epey bir vakit oluyor, pek de hatırlamıyorum olan biteni aslında ama Age of Ultron'da Wolverine kilit rol oynamıyor muydu? Marvel'i öyle yakından takip eden biri değilimdir, filmin castına bakınırken Wolverine'i görmeyince ilgimi çekti de sormak istedim.

Haklısınız, önemli bir rolü vardı fakat yayın hakları farklı şirkette olduğu için kullanamıyorlar filmde. Zaten senaryo olarak çizgi romandakinden baya farklı olacak gibi. Hank Pym'in hakları ellerinde olduğu halde onu bile kullanmıyorlar filmde. Wolverine de ellerinde olsa muhtemelen onu da çizgi romandaki gibi bir rolde kullanmazlardı.

• beyler 2 milyar hasılat yapar mı sizce
  • bence 1.5 milyarı kesin geçecek fragmana bağlı olarak 2 milyarıda görebilir ki ben 2 milyarı geçeceğini tahmin ediyorum. Son filmdede avatar'ı geçerler artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

bence 1.5 milyarı kesin geçecek fragmana bağlı olarak 2 milyarıda görebilir ki ben 2 milyarı geçeceğini tahmin ediyorum. Son filmdede avatar'ı geçerler artık :)

ben de onu istiyorum zaten avatarı geçmelerini istiyorum ama 2.filmde olmaz orası kesin
  • büyük vurgun yapacak bu film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Avengers 90'larda çekilseydi

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Harika olurmus aslinda

Stallone yakiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

beyler 2 milyar hasılat yapar mı sizce

2. filmde Titanic' i 3. filmde Avatar' ı geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.