Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveCaptan

http://forum.donanimhaber.com/m_91885060/tm.htm

bu konuda cevap bulabilirsiniz

Bu doğrultuda, her iki şirket de bu karakterleri haklı olarak kullanabiliyor, çünkü X-Men ailesi Fox’a, Avengers ailesi Marvel Studios’a ait. Ama, X-Men filmlerini yapan Fox’un, Quicksilver ve Scarlet Witch’in Avengers üyeliği ile ilgili herhangi bir şey söylemesi yasak olduğu gibi, Marvel da onların Magneto’nun çocukları olduğu konusunda, veya mutant oldukları konusunda, herhangi bir şey söyleme hakkına sahip değil - yani tamamen farklı bir köken hikayesi yaratması gerekiyor.

Teşekkürler..İşte tam aradığım cevap.

Bu bilgiye göre film de Inhumans tercih edilmeli.Mutant denilince bu yüzden tepki olmuş demek ?

• CA'nın kalkanı nasıl yansıtmamış ona uygulanan kuvveti hayret.
  • Yazık bu başlığa yav.

Filmde Marvel'in bütün büyük topları var, doğru dürüst ilgi yok.

Diğer taraftan DC'ye bakıyorsun çıkmasına 2 sene olan filmde 2 tane ağır topları bir tane de orta sayılabilecek karakterleri var konu 106 sayfa olmuş.
  • Konuşacak bir şey yok ondan. Marvel'in en iyi hikayesi ne, Civil War mı? O bile baydı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Yazık bu başlığa yav.

Filmde Marvel'in bütün büyük topları var, doğru dürüst ilgi yok.

Diğer taraftan DC'ye bakıyorsun çıkmasına 2 sene olan filmde 2 tane ağır topları bir tane de orta sayılabilecek karakterleri var konu 106 sayfa olmuş.

Sen bi de Justice League konusunu düşün.
  • Josh Brolin mesajı vermiş.

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Hikaye demişsin de Nolansız DC'nin ilk filminin hikayesinide gördük :) 2.sinide 2 sene sonra görücez bakalım...
    Nolan dışında bir hiç DC. Marvel Nolansız da güzel işler yapıyor ama DC ???? Aynen böyle soru işareti :D
    Bu dediklerimi zaten yapılan gişe ve verilen puanlar kanıtlıyor.

Allah askina Superman Return ve Green Lantern disinda son 10-15 yilda Nolan'siz kac DC filmi vardi da bu yorumu yaptin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Thanos' un kırmasını beklerdim

Ben de.

Belki 3. filmde tamir ederler de Thanos tuz buz eder.

Belki oda Mijolniri filan kaldırır

• kalkan kırıldı mı ki olurmu öyle şey herşeyi de çizgi romandan alamazlar zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Thanos' un kırmasını beklerdim

Ben de.

Belki 3. filmde tamir ederler de Thanos tuz buz eder.

Belki oda Mijolniri filan kaldırır

Bence Mjolnir'i kaldırmak yerine Thor'un bazı uzuvlarını gerçeklikten siler al sana çizgiromandaki kadın Thor Zaten Age of Ultron çizgiromanında da kırılmıştı kalkan yerde parçaları kalmıştı. Thor'un yapamadığını Ultron yaptı bence bu düşman güç bakımından sınırları zorlayacak. Belki bir ölüm görürüz belli mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Comic-Con'da verilen Age of Ultron fragmanının izleyenler tarafından nefes kesici olarak nitelendirildiği ve ilk filmde görülenlerden çok daha üst seviyede olduğu söyleniyor. Şu yayınlanan fotoğrafta Mjollnir'in sehpanın üstünde olmasının sebebi sırasıyla Avengers üyelerinin çekici kaldırmayı denemeleri.

Anlatımlarla beraber yayınlanan fragmanın neye benzediği:

Filmden yayınlanan o kesit de üstteki sahne yaşanırken başlıyor, tüm ekip Avengers Tower'da takılıyor ve içiyorlar, bu ortamın eğlence malzemesi de Thor'un çekicini kaldırma denemeleri oluyor. Tony, eğer çekici kaldırırsa Asgard'ı yönetip yönetemeyeceğini soruyor. Thor onaylıyor, bunun üzerine Tony yönetiminde adil ama sert olabileceğini söylüyor. Stark ile Rhodey deniyor, zırh eldivenleriyle de deniyorlar, Hawkeye ve Bruce Banner deniyor, hiçbiri kaldıramıyor. Black Widow denemeye yanaşmıyor bile. Sıra Steve'e geliyor... Ve o da kaldıramasa da biraz olsun çekici kımıldatmayı başarıyor. Söylenenlere göre Steve çekici kımıldattıktan sonra Thor'un surat ifadesi görülmeliymiş. Bunların üzerine Stark, çekicin Thor'a bir parmak izi veya başka tür genetik eşleştirme ile bağlı olduğunu tahmin ediyor, Thor ise çekici kaldırabilen olmamasının hiçbirinin buna layık olmadığını gösterdiğini söylüyor. Tüm bu eğlence ise bir alarmın çalması ve zar zor havada duran Ultron'un ortama girmesiyle bozuluyor, onların nasıl layık olabileceğini, her birinin birer katil olduklarını söylüyor. "Dünyayı korumak istiyorsunuz, ancak onu değiştirmek istemiyorsunuz. Dünyada barışı sağlamanın tek yolu var: Sizin yok oluşunuz." Ardından onun Stark'ın demir ordusundan biri olduğunu görüyoruz, göğsünde basitçe işlenmiş bir Avengers logosu, hemen ardından ise pek çok Ultronbot kuleye saldırıyor, sonrasında ise ekranı kaplayan Marvel Studios logosu.

Bir takım görüntülerin arka planında Ultron, Vision göndermesi içeren bir biçimde konuşmaya devam ediyor, "I had a vision the whole world screaming for the mercy." İnsanlar koşuyorlar, kaçıyorlar, epik savaş sahneleri, Hawkeye ve diğerleri sivillerin tahliyesini sağlıyor. Banner karlı bir ortamda, sonra bir hastenede, Witch bir otobüste ve Thor da bir tankı parçalarken görülüyor. Tony'nin sesi giriyor: "Bu son. Girdiğimiz yolun, başladığımız şeyin sonu. Hiçbir şey sonsuza dek sürmüyor." Sonrasında böğüren bir Hulk görülüyor ve karşısında Hulkbuster, Scarlet Witch bir Harley Davidson'da, Quicksilver koşuyor, sadece bir insanı oynuyor olarak görülen Andy Serkis ve daha çok patlamalar. Iron Man hapishane gibi görünen bir mekanın üstünde uçuyor. Hulk, Hulkbuster'a araba fırlatıyor ve onu yumrukluyor. Tüm bunlar yaşanırken arka planda hep "strings" ile alakalı bir şarkı çalınıyor -Konu Ultron olunca "strings" demek programlama yoluna da çıkıyor olabilir, öbür türlü tel veya sicim demek- ve tekrar Ultron'un sesi duyuluyor, "There are no strings on me." Ultron bunu söylerken onu yepyeni ve parlak bedeninde görüyoruz, görünen o ki kendisini upgrade etmiş, en bilinen huyu ve olması gerektiği gibi. 8- foot diye tabir edilen, 240 cm boyundaki bir bedende, tamamen metal. Ayrıca konuşurken Ultron'un ağzı da kımıldıyormuş.

Bununla beraber ekrana Avengers: Age of Ultron yazısı geliyor. Sonunda bir sahne daha, Stark yaralı bir halde Cap'in kırılmış kalkanını buluyor, kamera uzak çekime geçiyor ve uzaklaştıkça her bir Avengers üyesinin yerde yattığını görüyoruz; Cap, Thor, Widow, hepsi.

Anlatılanlar doğrultusunda fragman müthiş görünüyor. İzleme imkanımız olsaydı keşke, bir düşman olarak Ultron'u severim ve aksiyonda nasıl olacağını, dolayısıyla Ultron ile ilgili bir dergi kapağından daha da fazlasını merak ediyorum. Kaliteli ve alt metni rahatlıkla doldurulabilecek, filmi ileri taşıyabilecek düzeyde bir karakter, Whedon da layıkıyla kullanacaktır.

Filmde görülecek olan ilk Ultron, Ultron-I denebilir:

------------

- Filmin çekiminin yapıldığı ülkeler arasında Güney Afrika da mevcut. Biraz fanteziye ve espriye kaçan bir yaklaşım olacak ama, Ultron'un fragman sonunda da kendisine yepyeni ve parlak bir beden bulduğunu da gördüğümüze göre, bir şekilde -belki internetten bulur, adamantium nerede hesabı- Wakanda'yı bulup zırhını bu elementle donatabilir, hem böylesi bir fırsat Black Panther'in sinematik evrene girişi için de mükemmel bir adım olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Burda bi topice girip hergün boş boş sohbet eden gereksiz fanlar yok ne yazikki ondan boş olabilir.

Açıkçası Age of Ultron konusundaki ıssızlık umrumda bile değil, hatta bundan mutlu olduğumu bile söyleyebilirim, çoğu içi boş gırla şey yazılacağına varsın burdaki gibi az ve öz yazılsın, film dünya genelinde yaratması beklenen beklentiyi fazlasıyla yaratıp üstüne de gereken ilgiyi görüyor zaten. Ki bu forumda da Age of Ultron'u merakla bekleyip konuya da yazmayan bir sürü insan var, film yaklaşasıya gelirler, sırf ben bile beş aya yakın bir süredir yazmıyormuşum şu konuya, filmi oldukça yakından takip etmeme rağmen.

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk
    Inhumans olursa ne olur mutant olsa ne olur ? Yani nasıl etki eder hikayeye ? Ayrıca Magneto kızı olduğundan mutant olması mantıklı değil mi ? Yani zaten X-Men de görüldü mutant olarak ? CA sonunda da görüldü ? Aynı şekilde ?

Teoride pek de bir farkı olmaz, hatta hiç. Onlara mutant denmese ve Magneto'nun çocukları olduklarının bahsi geçmese bile ilgili kesim onların öyle olduğunu bilecek zaten, ama filmde bu ikilinin Baron von Strucker liderliğinde HYDRA'nın birer deneyi olarak yer alacakları kesin, Ultimate evreninde de bu tarz bir takım deneylerin sonucu olan üstün insanlar var, telif durumundan kaçmak için pekala bu yola da başvurulabilir ki öyle de olacak. Whedon'un filmle ilgili bir açıklamasına göre de bu ikili "Team Ultron" içerisinde yer alacak ki bu da işleri Avengers için zorlaştıracak, Team Ultron deyiminden kasıt da sadece Ultron-Ultronbotlar ve ikizler midir bilinmez, ama bu halde bile kalsalar yeter de artar gibi görünüyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

CA'nın kalkanı nasıl yansıtmamış ona uygulanan kuvveti hayret.

Sinematik evrende Captain America'nın kalkanının kırılmasını bekliyordum, hatta bunun için üçüncü Avengers filmini bekliyordum ama görünen o ki Whedon bu kartını erken kullanmayı tercih etmiş, tabii Thor'un çekicinin çizik atamadığı kalkana aynı evrendeki Ultron ne yapacak da kıracak, merak konusu. Ama Cap'in kalkanının kırık olarak görüleceği sahnenin gerçek olamama ihtimali de var bence, işin içinde Scarlet Witch olunca her şey mümkün elbet ama Ultron da direkt olarak bahsi geçen kaosu yaratabilecek kalitede ve nitelikte bir düşman, ama gerçek olsun veya olmasın, kalkan kırılmasını bu filmde görmeyi pek de beklemiyordum, sürpriz oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Okuyalı epey bir vakit oluyor, pek de hatırlamıyorum olan biteni aslında ama Age of Ultron'da Wolverine kilit rol oynamıyor muydu? Marvel'i öyle yakından takip eden biri değilimdir, filmin castına bakınırken Wolverine'i görmeyince ilgimi çekti de sormak istedim.

Duyurulduğunda da söylenmişti, ortak ismi kullanmaları dışında filmde yaşanacakların geçen yaz yayımlanan Age of Ultron isimli event ile bir ilgisi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Sast

neden ant man ve wasp yok acaba bu filmde ilk filmde olmadiklari icin simdide risk almak istemiyorlar heralde halbuki ikiside ilk nesil avengerlardan degil mi, hele ki ultron konusunda hank pym olmadan nasil olacak merak ediyorum.

İlk nesil Avengerlardandı ama o zaman da sene 1963'tü, süper kahraman algısı daha farklıydı, o zamandan beri de Hank Pym Ant-Man, Giant-Man, Goliath, Yellowjacket ve Ultron vakası derken pek çok travma, kişisel bunalım ve kendini kabul ettirememe yaşadı, orijinal kadrodan olsa da o zamandan beri bilfiil Avengers'ta görülmüyor zaten, yokluğu çok da koymaz bence.

Ultron'un ise nasıl olacağı geçen yıldan beri belli, Hank Pym sinematik evrende olmadığına ve bu gidişle olmayacağına göre - Ant-Man filminde ilginç kararlar, Hank Pym, Michael Douglas ve 60-70 yaşlarında, Yellowjacket olup filmin düşmanı olma ihtimali bile varken Ant-Man için seçilen asıl alt kimlik ikinci Ant-Man, Scott Lang- Ultron bu filmde ekibin teknolojiye, bir şeyler inşa etmeye ve yapay zekaya en meyilli ismi Tony Stark tarafından yaratılacak. Bunun kadar yüksek bir ihtimal olmasa da benim The Winter Soldier'da gördüğüm o USB virüsünden de Ultron'a dair bir şeyler çıkabilmesine yönelik tahminim var filmi izlediğimden beri, bakalım neler olacak, ama Ultron'un Tony'nin zırhlarından biri üzerinden doğup özgürlüğünü kazanacağı ve farklı bedenlere geçiş yapacağı kesin.

Ben her zaman Ultron gibi üst seviye ve kaliteli -ki Avengers'ın ve Marvel'ın top kalite düşmanları arasındadır, hele Avengers'ın belalısı- bir karakterin her zaman Hank Pym gibi birinin elinden çıkmasına şaşırmış ve pek yakıştıramamışımdır, bence böyle iyi bile oldu veya öyle demesem bile beni etkilemiyor bu durum diyebilirim, hatta görünen o ki büyük bir kesimi bile etkilemiyor.

Edit: Yayımlanan fragmanın ses kaydı, koymayı unutmuşum.

http://vimeo.com/101884695

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Temmuz 2014; 18:20:03 >

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Heyecanlandım. Fragman spoilerini okumadım heyecanı kaçmasın kaç yıldır bekliyorum fragmanı
  • Hocam süpersin. Şimdiye kadar izlediğim en iyi fragman olacak sanırım. @Maximum_Carnage
    Oku oku. Evin içinde heyecandan dört dönüyorum. @MARVEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 28 Temmuz 2014; 10:40:42 >
  • Ağaç olduk beklemekten

hocam bu peggy carter'ın olayı ne olucak filmde onla ilgili bi bilgin varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ne aman gelecek fragman
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    Nolan senaryoyu falan yazmadı ilk filmde sadece yapımcı ve danışmandı senaryoyu, David. S Goyer ve bi kişi daha vardı adını hatırlamıyorum onlar yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Nolan senaryoyu falan yazmadı ilk filmde sadece yapımcı ve danışmandı senaryoyu, David. S Goyer ve bi kişi daha vardı adını hatırlamıyorum onlar yazdı

Story: Nolan

Screenplay: David S. Goyer

• Filmde yer alacak olan Peggy Carter'ın The Winter Soldier'daki gibi yaşlı olarak değil de genç haliyle görüleceğinden öte bir bilgi yok. Ancak film ile ilgili güncel bir iddia var, The Vision karakterinin vakti zamanında Tony'nin babası Howard Stark tarafından yaratılmış olacağı söyleniyor. Bir zamandır Age of Ultron setinde 1940'lara ait kıyafetler giyen bir takım insanlar görülüyormuş, buna dair bir flashback yapılırsa şayet Peggy Carter'ı burada görebiliriz.

Ama eğer bu olmazsa sonbaharda ABC kanalında Agent Carter dizisi başlayacak ve ona dair bir tie-in görevi görebilecek bir başka flashback veya Steve'in bir rüyası, geçmişe özlemi olarak da yer alabilir, en güçlü iki ihtimal bunlar gibi görünüyor.

dediğin gibi bende flashback sahnelerinde bekliyorum Howard Stark'la alakalı olur büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.