Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok varmış. O zamana kadar Justice League'de çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JL çıkmasına daha çok var..2017 gibi izleriz Justice League filmini.
  • Joss Whedon'dan onaylı; Avengers 2 kadrosuna iki yeni karakter, Magneto'nun çocukları Scarlet Witch ile Quicksilver da filmde yer alacakmış. Bu karakterlerin henüz filmde nasıl kullanılacağı bilinmiyor, sadece bununla sınırlı. Magneto'nun çocukları olduğu anekdotları verilir mi, filmde ne gibi bir rolde olurlar, hatta köklerine sadık mı olurlar veya filmde bambaşka bir biçimde mi karşımıza çıkarlar? Bu konuda aslen mutant olup X-Men karakterleri olan bu ikilinin telif hakları meselesi de biraz karmaşık olabilir, X-Men'in telif hakları FOX'ta ve Marvel Studios dahilinde daha evvel hiçbir mutant filmlere konuk edilmedi, bakalım ne yapacaklar? Bu cümleden evvel farklı ihtimallerin üzerinde durmam biraz da bundan.

Scarlet Witch rolü için Saoirse Ronan düşünülüyormuş. Karakter olarak Scarlet Witch'i tutarım ama Quicksilver için aynı şeyi söyleyemem. Quicksilver'ın bu filmde gözükmesine dair bir karar alınması DC'nin olası solo Flash filmi (Ben bildim bileli gelecek, ne zaman olacaksa tabii, keşke olsa derim ama Green Lantern gibi katledilip karakter ismini lekeleyecekse uzak olsun) veya Justice League öncesi sinemada bir "hızlı" karakteri ilk kendilerinin göstermek istemesi olabilir sanırım. Yalnız Scarlet Witch'in filmdeki varlığı konunun gidişatına da apayrı bir adaletsizlik, güç dengesizliği getirebilir tabii. Neyse, en nihayetinde böyle bir karar alınmış ve ne kadar başta garip gelse de, umarım boşa harcanmıyorlardır.

Edit: Bunlara ek olarak başka bir Whedon röportajı okudum. Avengers 2'de de bu kardeşlerin mutant ve Magneto'nun çocukları olacağını, yani kökenlerini bozmayacaklarını, bu ikisinin kadroya eklenmesiyle belki sinemada süper kahramanlar ile mutantların tanışmasının ilk adımını atabileceklerini söylemiş. Whedon'dan zorunda olmadıkça böyle bir köken değiştirme beklemiyordum zaten, zannediyorum değiştirmek zorunda kalacak olsa Avengers 2 için Scarlet Witch ve Quicksilver adımlarını atmazdı.

Yanılmıyorsam Whedon'ın filmin senaryosunu bitirdiğine dair bir satır da okudum. Artık oyuncularla görüşme evresine geçmişler. Bütçe yüksek, solo Iron Man filmlerinin devamına sıcak bakmayıp Avengers 2 ve 3'e yeşil ışık yakan Robert Downey JR ile görüşmeler olacak, aldığı astronomik para daha da artıp daha astronomik bir hale gelebilir, eğer o oynamazsa akıllarında kimse yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 19 Mayıs 2013; 20:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Joss Whedon'dan onaylı; Avengers 2 kadrosuna iki yeni karakter, Magneto'nun çocukları Scarlet Witch ile Quicksilver da filmde yer alacakmış. Bu karakterlerin henüz filmde nasıl kullanılacağı bilinmiyor, sadece bununla sınırlı. Magneto'nun çocukları olduğu anekdotları verilir mi, filmde ne gibi bir rolde olurlar, hatta köklerine sadık mı olurlar veya filmde bambaşka bir biçimde mi karşımıza çıkarlar? Bu konuda aslen mutant olup X-Men karakterleri olan bu ikilinin telif hakları meselesi de biraz karmaşık olabilir, X-Men'in telif hakları FOX'ta ve Marvel Studios dahilinde daha evvel hiçbir mutant filmlere konuk edilmedi, bakalım ne yapacaklar? Bu cümleden evvel farklı ihtimallerin üzerinde durmam biraz da bundan.

Scarlet Witch rolü için Saoirse Ronan düşünülüyormuş. Karakter olarak Scarlet Witch'i tutarım ama Quicksilver için aynı şeyi söyleyemem. Quicksilver'ın bu filmde gözükmesine dair bir karar alınması DC'nin olası solo Flash filmi (Ben bildim bileli gelecek, ne zaman olacaksa tabii, keşke olsa derim ama Green Lantern gibi katledilip karakter ismini lekeleyecekse uzak olsun) veya Justice League öncesi sinemada bir "hızlı" karakteri ilk kendilerinin göstermek istemesi olabilir sanırım. Yalnız Scarlet Witch'in filmdeki varlığı konunun gidişatına da apayrı bir adaletsizlik, güç dengesizliği getirebilir tabii. Neyse, en nihayetinde böyle bir karar alınmış ve ne kadar başta garip gelse de, umarım boşa harcanmıyorlardır.

Edit: Bunlara ek olarak başka bir Whedon röportajı okudum. Avengers 2'de de bu kardeşlerin mutant ve Magneto'nun çocukları olacağını, yani kökenlerini bozmayacaklarını, bu ikisinin kadroya eklenmesiyle belki sinemada süper kahramanlar ile mutantların tanışmasının ilk adımını atabileceklerini söylemiş. Whedon'dan zorunda olmadıkça böyle bir köken değiştirme beklemiyordum zaten, zannediyorum değiştirmek zorunda kalacak olsa Avengers 2 için Scarlet Witch ve Quicksilver adımlarını atmazdı.

Yanılmıyorsam Whedon'ın filmin senaryosunu bitirdiğine dair bir satır da okudum. Artık oyuncularla görüşme evresine geçmişler. Bütçe yüksek, solo Iron Man filmlerinin devamına sıcak bakmayıp Avengers 2 ve 3'e yeşil ışık yakan Robert Downey JR ile görüşmeler olacak, aldığı astronomik para daha da artıp daha astronomik bir hale gelebilir, eğer o oynamazsa akıllarında kimse yokmuş.

süper haber.Robert Downey JR'ı hemen herkes ironman ile tanıdı.nankörlük yapmamlı t.muguire gibi.scarlet witch hakkında fazla bilgim yok araştırmalara başlasak iyi olur.quick silver'ın dahil olması sevindirici bir haber.hız her zaman büyük bir güç simgesi olmuştur.

• Dwayne Johnson luke cage karakteri olarak Avengers'a katılabilir

Dwayne Johnson Twitter hesabından “Kevin Fiege’e teşekkür ederim, Cager rolü için hazırım” diyerek #RockAsCage etiketiyle birlikte paylaştı. Karşılıklı konuşmaların sonucunda Avengers 2 filminde Dwayne Johnson’u görebilecek miyiz bilmiyoruz ama Kevin Fiege’in ünlü oyuncuya hayran olduğunu öğrenmiş olduk.

Bu durumla birlikte ABC kanalında başlayacak olan yeni dizi Agents of S.H.I.E.L.D’e gizemli güçlere sahip olan kişinin Luke Cage olduğu iddiaları ortaya çıkmıştı. Bu durumla ilgili olarak internet dünyasında bir sürü dedikodu dönsede, Marvel ekibi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 21 Mayıs 2013; 17:48:48 >

• Robert Downey jr. Olmazsa ne Iron Man nede Avengers in bi tadi tuzu anlami zevki yada siz ne demek istiyorsaniz yok olcak, ne kadar para istiyorsa en az o kadarini hakeden bir aktör, marvel yada kim ugrasiyorsa, mantikli dusunup parayi vermeli yoksa benim gibi dusunen bir cok kisiyi kaybeder

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Robert Downey jr. Olmazsa ne Iron Man nede Avengers in bi tadi tuzu anlami zevki yada siz ne demek istiyorsaniz yok olcak, ne kadar para istiyorsa en az o kadarini hakeden bir aktör, marvel yada kim ugrasiyorsa, mantikli dusunup parayi vermeli yoksa benim gibi dusunen bir cok kisiyi kaybeder

Sherlock Holmes'ün yapımcısıda tedirgin bu konuda 3. film için anlaşamamaktan korkuyor. Hem Downey'i heycanlandırması gerekiyormuş hemde parada anlaşmaları.
    Paşamız baya kapris yapıyor anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Robert Downey jr. Olmazsa ne Iron Man nede Avengers in bi tadi tuzu anlami zevki yada siz ne demek istiyorsaniz yok olcak, ne kadar para istiyorsa en az o kadarini hakeden bir aktör, marvel yada kim ugrasiyorsa, mantikli dusunup parayi vermeli yoksa benim gibi dusunen bir cok kisiyi kaybeder

Sherlock Holmes'ün yapımcısıda tedirgin bu konuda 3. film için anlaşamamaktan korkuyor. Hem Downey'i heycanlandırması gerekiyormuş hemde parada anlaşmaları.
    Paşamız baya kapris yapıyor anlaşılan.

Yapmaktada sonuna kadar hakli bence, çok geç fark edilmiş bir Star, ve dedigim gibi hakediyorda

• Spider'ı filme katmaları süper olur Tony'le Peter'in diyologlarını düşünemiyorum 2 dahi :D
  • Takip

edit:

Thanos Infinty Gaunlets ile gelirse tek hareketine bakar dünyadaki veya evrendeki canlıları öldürmesi ama o taşlarla gelmez. yinede galactusa yakın bir güce sahip (full power olmayanla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Haziran 2013; 18:16:27 >
  • 2014 te film izleyince bu yorumları tekrar okuyacağım
  • Takipp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

green box, blue box olayı sinema tarihini inanılmaz değiştirdi, bundan sonra ne çıkar acaba.

bundan sonra karakterleri gerçeğe yakın animasyon yapma var ama oluyormu dersen bence olmuyor örnek hobbit, 2. filmdede legolası bile animasyon yapmışlar bazı sahnelerde çok belli ve gerçekçilikten uzak
  • Filmde Avengers'ın Thanos'la nasıl başa çıkacağını düşünürken bir senaryo ürettim arkadaşlar Mantıksız ama Thanos'u yenmenin yolu burdan geçer bir okuyun derim :D Bu arada doğru çıkma ihtimaline karşı spoiler olarak yazıyorum

Şimdi nasıl olacak bilmiyorum ama bu İnfinity Gauntlet bir şekilde Avengers'ın eline geçecek. Artık korumaları için onlara mı verilir, Thor Asgard'da güvende olmadığını düşünüp yanına mı alır bilmem. Sonra Tony Stark bu taşlardaki enerjiyi kullanmanın bir yolunu bulur. Mjolnir'in metalinden zırh yapması gibi. Sonra taşların gücünü kullanarak Thanos'u alt ederler.

Yazdıkça daha saçma geldi ama yine de düşününce belki benzer bir durum olabilir dedim

• turin---thesamet T kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 25 Aralık 2022; 0:40:31 >
  • de ooo 2015.. çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Joss Whedon'dan onaylı; Avengers 2 kadrosuna iki yeni karakter, Magneto'nun çocukları Scarlet Witch ile Quicksilver da filmde yer alacakmış. Bu karakterlerin henüz filmde nasıl kullanılacağı bilinmiyor, sadece bununla sınırlı. Magneto'nun çocukları olduğu anekdotları verilir mi, filmde ne gibi bir rolde olurlar, hatta köklerine sadık mı olurlar veya filmde bambaşka bir biçimde mi karşımıza çıkarlar? Bu konuda aslen mutant olup X-Men karakterleri olan bu ikilinin telif hakları meselesi de biraz karmaşık olabilir, X-Men'in telif hakları FOX'ta ve Marvel Studios dahilinde daha evvel hiçbir mutant filmlere konuk edilmedi, bakalım ne yapacaklar? Bu cümleden evvel farklı ihtimallerin üzerinde durmam biraz da bundan.

süper haber.Robert Downey JR'ı hemen herkes ironman ile tanıdı.nankörlük yapmamlı t.muguire gibi.scarlet witch hakkında fazla bilgim yok araştırmalara başlasak iyi olur.quick silver'ın dahil olması sevindirici bir haber.hız her zaman büyük bir güç simgesi olmuştur.

Tobey nasil nankorluk yapti acaba

• MARVEL

The Avengers: Age Of Ultron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 21 Temmuz 2013; 11:50:58 >

• Yapılan röportajlarda Thanos'un tek düşman olmayacağı söylenmişti.2. filmde Scarlett Witch ve Quicksilver olabilir + X-Men : Days of Future Past'te de ikisi yer alıcak.
  • Yav Scarlett Witch için Emily Blunt niye düşünmezler arkadaş. Sanki çizgi romandan çıkmış gibi benziyor. Ayrıca ilk filmde Black Widow rolünü kontrat anlaşmazlığı yüzünden Scarlett Johannson'a kaptırmıştı.(Devil Wears Prada devam filmi çıkarsa orada oynaması gerekiyr şeklinde bir kontratı varmış. )
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.