Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet önemli bir duyuru oldu arkadaşlar, Thanos'u unutun bakın yeni filmin adı ne:

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• Çizgi romanlar hakkında bir fikrim yok. Thanosu araştırarak çok güçlü olduğunu öğrenmiştim peki bu ultron kim nedir necidir? Zorlayacak mı bizimkileri yoksa yine kötüler yenilip iyiler mi kazanacak :D

Dedim bi umut thanos varken kötüler kazanır belki diyede bu haber ters tepki yaptı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Çizgi romanlar hakkında bir fikrim yok. Thanosu araştırarak çok güçlü olduğunu öğrenmiştim peki bu ultron kim nedir necidir? Zorlayacak mı bizimkileri yoksa yine kötüler yenilip iyiler mi kazanacak :D

Dedim bi umut thanos varken kötüler kazanır belki diyede bu haber ters tepki yaptı :D

Thanos u 3. Filmde goruruz ve Thanos gelirse cidden Avengers in hic bir sansi yok.

tabi Galactus u harcayan bir sirket var. Thanos u da harcayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Temmuz 2013; 3:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilit isimler wolverine ve örumcek adam olmadan age of ultron nasil olacakki,pek umudum yok acikcasi..Ama onlar gelseydi bomba olurdu cidden...Ayrica cizgi romana birazda olsa bagli kalirsalar buyuk ihtimalle muazzam bir yıkım ve aksiyon olacak filmde, buda man of steele itafen olabilir...

• 2 de düşman kim olacak şimdi ultron çağı diye yazmışlar az çok çizgi romandan biliyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

2 de düşman kim olacak şimdi ultron çağı diye yazmışlar az çok çizgi romandan biliyosunuz ?

Henüz ultron çağı bitmedi, yanlis olmasin ama agustos gibi galiba bitecek..Onun icin gorunurdeki dusman simdilik Hank Pym'in yarattigi yapay zeka ultron..

• Vision kim olacak şimdi esas soru o. Vision'sız Ultron olmaz. Acaba Avengers Malikanesini görecek miyiz? Hikayede Wolverine, Spider-Man ve Spider Woman var filmde olmazlarsa büyük eksiklik.

• Artık birinci filmde düşmanları yendikleri gibi Ultron ile Thanos gibi iki büyük baba yiğidi de çok rahat bir şekilde yenerler ise büyük hayal kırıklığı olur.
  • Ultron'ın bu Avengers'ı bir güzel paspas yapması lazım.
  • ulronu bilen biraz anlatsın.Sadece Hank Pym tarafından yaratıldığını biliyordum.Onuda filmde Ant-Man yok diyerek bitirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Robert Downey jr. Olmazsa ne Iron Man nede Avengers in bi tadi tuzu anlami zevki yada siz ne demek istiyorsaniz yok olcak, ne kadar para istiyorsa en az o kadarini hakeden bir aktör, marvel yada kim ugrasiyorsa, mantikli dusunup parayi vermeli yoksa benim gibi dusunen bir cok kisiyi kaybeder

Sherlock Holmes'ün yapımcısıda tedirgin bu konuda 3. film için anlaşamamaktan korkuyor. Hem Downey'i heycanlandırması gerekiyormuş hemde parada anlaşmaları.
    Paşamız baya kapris yapıyor anlaşılan.

Yapmaktada sonuna kadar hakli bence, çok geç fark edilmiş bir Star, ve dedigim gibi hakediyorda

çok geç fark edilmiş bir star değil uyuşturucu yüzünden ceza evine düşmüş birisidir.
    hapse düşmeden önceki filmlerini mutlaka izleyin bu dönemdeki performansını orada da göreceksiniz.
    tabi bu dönemde önüne çıkan fırsatları çok iyi değerlendirerek bu durumlara tekrardan geldi özellikle bildiğiniz gibi ironman sherlock filmleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 22 Temmuz 2013; 19:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

ulronu bilen biraz anlatsın.Sadece Hank Pym tarafından yaratıldığını biliyordum.Onuda filmde Ant-Man yok diyerek bitirdiler

Antman tarafından yaratılan bir robot. Aslında ilk başlarda ona hizmet etmesi için yaratılsa da(Ultron'ın temelinde Antman'in mikro hapishanesinin gardiyanı robotlar var) kendi zekasını geliştiriyor ve Avengers'ı yok etmeye programlıyor kendini. Kendini öyle bir inşa ediyor ki dış iskeleti Adamantium'dan(Wolverine'nin kemiklerini oluşturan metal) yani bir nevi yok edilemez durumda. Avengers karakterlerinin tümünün toplamından daha fazla zekaya sahip.
  • Ultron vs Thanos olsa sonuç ne olur? Ortada her hamlede kendini geliştiren ve yok edilemeyen bir tür metalden yapılmış bir süper zeka var bu durum Ultronu thanosdan güçlü yapmaz mı

Klasik süper kahraman filmlerindeki gibi bizim avengersler ultronuda thanosuda tek filmde kevgire çevirir. Oysaki 2.filmde thanos gelse bizimkileri duman etse 3. filmde bu kaldığı yerden devam etse ne güzel olurdu mesela karayip korsanlarının 2. filmindeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 22 Temmuz 2013; 22:34:49 >
  • thanos'u 3. filme saklayacakları belliydi.iyi de oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Ultron vs Thanos olsa sonuç ne olur? Ortada her hamlede kendini geliştiren ve yok edilemeyen bir tür metalden yapılmış bir süper zeka var bu durum Ultronu thanosdan güçlü yapmaz mı

Klasik süper kahraman filmlerindeki gibi bizim avengersler ultronuda thanosuda tek filmde kevgire çevirir. Oysaki 2.filmde thanos gelse bizimkileri duman etse 3. filmde bu kaldığı yerden devam etse ne güzel olurdu mesela karayip korsanlarının 2. filmindeki gibi

Thanos istemesiyle yok eder onu. Thanos dunyayi yok edecek guctedir. Biraz detayli arastirma yaparaaniz daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Joss Whedon'dan onaylı; Avengers 2 kadrosuna iki yeni karakter, Magneto'nun çocukları Scarlet Witch ile Quicksilver da filmde yer alacakmış. Bu karakterlerin henüz filmde nasıl kullanılacağı bilinmiyor, sadece bununla sınırlı. Magneto'nun çocukları olduğu anekdotları verilir mi, filmde ne gibi bir rolde olurlar, hatta köklerine sadık mı olurlar veya filmde bambaşka bir biçimde mi karşımıza çıkarlar? Bu konuda aslen mutant olup X-Men karakterleri olan bu ikilinin telif hakları meselesi de biraz karmaşık olabilir, X-Men'in telif hakları FOX'ta ve Marvel Studios dahilinde daha evvel hiçbir mutant filmlere konuk edilmedi, bakalım ne yapacaklar? Bu cümleden evvel farklı ihtimallerin üzerinde durmam biraz da bundan.

Scarlet Witch rolü için Saoirse Ronan düşünülüyormuş. Karakter olarak Scarlet Witch'i tutarım ama Quicksilver için aynı şeyi söyleyemem. Quicksilver'ın bu filmde gözükmesine dair bir karar alınması DC'nin olası solo Flash filmi (Ben bildim bileli gelecek, ne zaman olacaksa tabii, keşke olsa derim ama Green Lantern gibi katledilip karakter ismini lekeleyecekse uzak olsun) veya Justice League öncesi sinemada bir "hızlı" karakteri ilk kendilerinin göstermek istemesi olabilir sanırım. Yalnız Scarlet Witch'in filmdeki varlığı konunun gidişatına da apayrı bir adaletsizlik, güç dengesizliği getirebilir tabii. Neyse, en nihayetinde böyle bir karar alınmış ve ne kadar başta garip gelse de, umarım boşa harcanmıyorlardır.

Edit: Bunlara ek olarak başka bir Whedon röportajı okudum. Avengers 2'de de bu kardeşlerin mutant ve Magneto'nun çocukları olacağını, yani kökenlerini bozmayacaklarını, bu ikisinin kadroya eklenmesiyle belki sinemada süper kahramanlar ile mutantların tanışmasının ilk adımını atabileceklerini söylemiş. Whedon'dan zorunda olmadıkça böyle bir köken değiştirme beklemiyordum zaten, zannediyorum değiştirmek zorunda kalacak olsa Avengers 2 için Scarlet Witch ve Quicksilver adımlarını atmazdı.

Yanılmıyorsam Whedon'ın filmin senaryosunu bitirdiğine dair bir satır da okudum. Artık oyuncularla görüşme evresine geçmişler. Bütçe yüksek, solo Iron Man filmlerinin devamına sıcak bakmayıp Avengers 2 ve 3'e yeşil ışık yakan Robert Downey JR ile görüşmeler olacak, aldığı astronomik para daha da artıp daha astronomik bir hale gelebilir, eğer o oynamazsa akıllarında kimse yokmuş.

Hocam güzel yazmışsın. Robert Downey Jr. Avengers 2 ve 3'te rolünün daha çok Nick Fury gibi arka planda, akıl veren, yol gösteren kişi olacağını düşünüyorum. Özellikle 3. filmde. Sen ne düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

quote:

Joss Whedon'dan onaylı; Avengers 2 kadrosuna iki yeni karakter, Magneto'nun çocukları Scarlet Witch ile Quicksilver da filmde yer alacakmış. Bu karakterlerin henüz filmde nasıl kullanılacağı bilinmiyor, sadece bununla sınırlı. Magneto'nun çocukları olduğu anekdotları verilir mi, filmde ne gibi bir rolde olurlar, hatta köklerine sadık mı olurlar veya filmde bambaşka bir biçimde mi karşımıza çıkarlar? Bu konuda aslen mutant olup X-Men karakterleri olan bu ikilinin telif hakları meselesi de biraz karmaşık olabilir, X-Men'in telif hakları FOX'ta ve Marvel Studios dahilinde daha evvel hiçbir mutant filmlere konuk edilmedi, bakalım ne yapacaklar? Bu cümleden evvel farklı ihtimallerin üzerinde durmam biraz da bundan.

Scarlet Witch rolü için Saoirse Ronan düşünülüyormuş. Karakter olarak Scarlet Witch'i tutarım ama Quicksilver için aynı şeyi söyleyemem. Quicksilver'ın bu filmde gözükmesine dair bir karar alınması DC'nin olası solo Flash filmi (Ben bildim bileli gelecek, ne zaman olacaksa tabii, keşke olsa derim ama Green Lantern gibi katledilip karakter ismini lekeleyecekse uzak olsun) veya Justice League öncesi sinemada bir "hızlı" karakteri ilk kendilerinin göstermek istemesi olabilir sanırım. Yalnız Scarlet Witch'in filmdeki varlığı konunun gidişatına da apayrı bir adaletsizlik, güç dengesizliği getirebilir tabii. Neyse, en nihayetinde böyle bir karar alınmış ve ne kadar başta garip gelse de, umarım boşa harcanmıyorlardır.

Edit: Bunlara ek olarak başka bir Whedon röportajı okudum. Avengers 2'de de bu kardeşlerin mutant ve Magneto'nun çocukları olacağını, yani kökenlerini bozmayacaklarını, bu ikisinin kadroya eklenmesiyle belki sinemada süper kahramanlar ile mutantların tanışmasının ilk adımını atabileceklerini söylemiş. Whedon'dan zorunda olmadıkça böyle bir köken değiştirme beklemiyordum zaten, zannediyorum değiştirmek zorunda kalacak olsa Avengers 2 için Scarlet Witch ve Quicksilver adımlarını atmazdı.

Yanılmıyorsam Whedon'ın filmin senaryosunu bitirdiğine dair bir satır da okudum. Artık oyuncularla görüşme evresine geçmişler. Bütçe yüksek, solo Iron Man filmlerinin devamına sıcak bakmayıp Avengers 2 ve 3'e yeşil ışık yakan Robert Downey JR ile görüşmeler olacak, aldığı astronomik para daha da artıp daha astronomik bir hale gelebilir, eğer o oynamazsa akıllarında kimse yokmuş.

Hocam güzel yazmışsın. Robert Downey Jr. Avengers 2 ve 3'te rolünün daha çok Nick Fury gibi arka planda, akıl veren, yol gösteren kişi olacağını düşünüyorum. Özellikle 3. filmde. Sen ne düşünüyorsun?

Olmaması için kesin bir sebep yok tabii, sonuçta kalem onlarda ama ben zannetmiyorum. O kalıba çizgi romandaki Tony Stark yorumu daha çok uyuyor gibi; o bile tamamı ile olmasa da, ama biz filmlerde bir anda karakter olarak bir anda o bahsettiğin role/öneme evrilemeyecek bir Tony Stark gördük, hadi yine ilk iki Iron Man filmine pek lafım yok ama Avengers'daki, hele ki Iron Man 3'teki halini gördükten sonra onun bir anda ciddiyet ve diğer üyeler tarafından dinlenilirlik konusunda Nick Fury mertebesine yükselmesi izleyiciye abes gelir. Tony'nin Avengers için önemi elbet biliniyor ama Tony hiçbir zaman Avengers için liderlik konusunda o o seviyede olmadı, evet Avengers için önemlidir, finanse eden adamdır vs. ama o takımın daimi lideri, bahsettiğin şeyleri de etkin biçimde yapacak ama bunu yaparken aynı zamanda da arka planda kalmayacak adam Captain America'dır. Cap asıl dediğin kalıba oturtulabilecek, gerçek liderken Stark daha çok o takım için destek olan, teknolojisini/finansını/konut işini sağlayan, deyimi yerindeyse bir nevi yan lider gibi. İlk Avengers filmi Captain America'yı iyi kullanma konusunda zayıftı, bahsettiğim özelliğini ve önemini Whedon bir sahnede vermeye çalıştı ama yeterli olmadı, filmin genelinde de daha da iyi ve etkin olabilirdi, bu bağlamda Avengers: Age of Ultron'da da Captain America karakterinin kullanımı ve olası önemi konusunda bir merak içerisindeyim ve yapılmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım. Sözün özü, o yüzden ben Tony'nin pek değişeceğini düşünmüyorum, ortada hali hazırda tutan bir Whedon formülü var ve bozmaya da hacet yok gibi, Tony de az çok bu şekilde devam edecektir.

Bir de ilerisi için plan yapmak için içinde bulunduğumuz 2013 erken ya. İnan, Avengers 3 ve neyin nasıl kullanılacağı konusunda şu an Whedon ve Marvel ekibinin bile kafasında somut şeyler yoktur; bir çok fikir uçuşuyordur. En yakın örnekle, neden erken, Comic-Con gerçekleşip bu film hakkında detaylar gelene, iki gün evvele kadar Ultron'un filmde yer alacağından haberimiz yoktu bile, büyük bir kesim ana düşmanın Thanos olacağını düşünüyordu; halbuki daha iki gün evvel, filme daha dört yıl değil de 22 ay kalmışken öğreniyoruz ki, adı daha geçen ay biten Marvel NOW sonrası ilk büyük Marvel event'ı Age of Ultron'dan gelme, esinlenme, Thanos ilk önce Guardians of the Galaxy'de gözükecek ve ana düşmandan çok belki bir nevi "mastermind" olarak, böyle açıklamalar da var, Marvel'ın Thanos hakkında büyük planları var ve onu uzun vadede de kullanmak istiyorlar; belki Avengers 3'e kadar giden bir yol. O yüzden o konuda yorum yapmak için erken.

• quote:

quote:

quote:

Olmaması için kesin bir sebep yok tabii, sonuçta kalem onlarda ama ben zannetmiyorum. O kalıba çizgi romandaki Tony Stark yorumu daha çok uyuyor gibi; o bile tamamı ile olmasa da, ama biz filmlerde bir anda karakter olarak bir anda o bahsettiğin role/öneme evrilemeyecek bir Tony Stark gördük, hadi yine ilk iki Iron Man filmine pek lafım yok ama Avengers'daki, hele ki Iron Man 3'teki halini gördükten sonra onun bir anda ciddiyet ve diğer üyeler tarafından dinlenilirlik konusunda Nick Fury mertebesine yükselmesi izleyiciye abes gelir. Tony'nin Avengers için önemi elbet biliniyor ama Tony hiçbir zaman Avengers için liderlik konusunda o o seviyede olmadı, evet Avengers için önemlidir, finanse eden adamdır vs. ama o takımın daimi lideri, bahsettiğin şeyleri de etkin biçimde yapacak ama bunu yaparken aynı zamanda da arka planda kalmayacak adam Captain America'dır. Cap asıl dediğin kalıba oturtulabilecek, gerçek liderken Stark daha çok o takım için destek olan, teknolojisini/finansını/konut işini sağlayan, deyimi yerindeyse bir nevi yan lider gibi. İlk Avengers filmi Captain America'yı iyi kullanma konusunda zayıftı, bahsettiğim özelliğini ve önemini Whedon bir sahnede vermeye çalıştı ama yeterli olmadı, filmin genelinde de daha da iyi ve etkin olabilirdi, bu bağlamda Avengers: Age of Ultron'da da Captain America karakterinin kullanımı ve olası önemi konusunda bir merak içerisindeyim ve yapılmazsa hayal kırıklığına uğrayacağım. Sözün özü, o yüzden ben Tony'nin pek değişeceğini düşünmüyorum, ortada hali hazırda tutan bir Whedon formülü var ve bozmaya da hacet yok gibi, Tony de az çok bu şekilde devam edecektir.

Bir de ilerisi için plan yapmak için içinde bulunduğumuz 2013 erken ya. İnan, Avengers 3 ve neyin nasıl kullanılacağı konusunda şu an Whedon ve Marvel ekibinin bile kafasında somut şeyler yoktur; bir çok fikir uçuşuyordur. En yakın örnekle, neden erken, Comic-Con gerçekleşip bu film hakkında detaylar gelene, iki gün evvele kadar Ultron'un filmde yer alacağından haberimiz yoktu bile, büyük bir kesim ana düşmanın Thanos olacağını düşünüyordu; halbuki daha iki gün evvel, filme daha dört yıl değil de 22 ay kalmışken öğreniyoruz ki, adı daha geçen ay biten Marvel NOW sonrası ilk büyük Marvel event'ı Age of Ultron'dan gelme, esinlenme, Thanos ilk önce Guardians of the Galaxy'de gözükecek ve ana düşmandan çok belki bir nevi "mastermind" olarak, böyle açıklamalar da var, Marvel'ın Thanos hakkında büyük planları var ve onu uzun vadede de kullanmak istiyorlar; belki Avengers 3'e kadar giden bir yol. O yüzden o konuda yorum yapmak için erken.

Yorum yapmak için erken tabiki. Benim kafamı kurcalayan şey Robert Downey Jr. 3. filmdeki hali. Yani çok yaşlı olacak. Uyum sağlayabileceğinden bir şüphem yok ama göze hoş gelir mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 23 Temmuz 2013; 1:44:32 >

• quote:

Yorum yapmak için erken tabiki. Benim kafamı kurcalayan şey Robert Downey Jr. 3. filmdeki hali. Yani çok yaşlı olacak. Uyum sağlayabileceğinden bir şüphem yok ama göze hoş gelir mi bilemiyorum.

Zannetmiyorum, o kadar büyük bir problem olmaz. Şu an 48 yaşında, her şey planlandığı gibi gider, üçüncü film 2017 gibi gelirse, sen ona 52 de işte. Normal koşullarda düşünüldüğü zaman dört yıl sonrası çok da ileri değil, hem adam Iron Man'i oynuyor, ayrıca sinema dünyasında artık teknoloji de üst seviye. Bunlar bir kenara, işin asıl ve önemli kısmı şu; adamın bir eli yağda bir eli balda, 2008'de Iron Man rolü teklifini aldıktan sonra adamın hayatı tam manasıyla değişti, Hollywood'un en çok kazananı ve 75 milyon dolar gibi müthiş bir gelirden bahsediyoruz, kalan iki Avengers filmi için de sağlam bir kontrata imza attı, şu sıralar yaşlanması için hiçbir sebep yok bence.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.