Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam nasıl bir senaryo yazdın öyle Bak iyice heyecanlandım.
  • avengers 2 veya 3 de chost rider gelecekms. ekibe degil ama misafir olarak. belki on yirmi dakka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

avengers 2 veya 3 de chost rider gelecekms. ekibe degil ama misafir olarak. belki on yirmi dakka.

bu cok iyi be.kaynak var mi bi ben de bakiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

avengers 2 veya 3 de chost rider gelecekms. ekibe degil ama misafir olarak. belki on yirmi dakka.

Ben bulamadım. wakara bu haberleri nereden buluyor anlamadım. Serininde 7 film olacağını söylemişti.
  • scarlett olmasın bakalım mebla o kadar oluyo mu
  • bu arada heyecanla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

Ben bulamadım. wakara bu haberleri nereden buluyor anlamadım. Serininde 7 film olacağını söylemişti.

aynen.wakaradan al haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 29 Temmuz 2013; 0:25:57 >

• ah Scarlett o güzelliğe o para değer lan Bekliyoruz.
  • Spiderman de madam ag da cikacakmis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

aynen.wakaradan al haberi

marvelde çalışan amcamin oglu var oradan alıyorum. basina daha sonra yansıyor.

• İlk film fena değildi bekliyorum.
  • İlk filmi izlemedim daha ama gelmese şaşardım.

• Ultron varsa ekipte antman de vardır diyebilir miyiz ?

• Antman yok. Marvel'e hastayım, Ultron'ı yapan da Tony Stark olacakmış.
  • Bu filmde Ultron'un orijin öyküsü anlatılmayacak, Aşama 3'ün ilk filmi Ant-man'e saklanacakmış.

Senaryonun Age of Ultron ile ilgisinin olması imkansız. Çünkü:

1/Marvel'ın iddiası doğruysa AU fial sayısı yayınlanmadan önce, AU'nun sonu Marvel'da bile 5 kişi tarafından biliniyormuş. Bu filmin senayosu şimdi yazılmadığına göre zaten o hikaye filme aktarılamaz.

2/Zaten sonunda olan olayın Marvel Cinematic Universe'de olması ŞU AN İÇİN imkansız. (Ama ileride yaşanması muhtemel bir değişim.)

3/Age of Ultron'u anlamlı kılan olay da zaten finali. Ultron Çağı öykünün ortasında sona eriyor ve Ultron'a gereken önem verilmiyor.

4/Age of Ultron beklenenden çok geç piyasaya sürülmüş bir seri. Gerekli tie-inlerin eksikliği hissediliyor. Bu yüzden aslında 10 sayıya sığdırılabilecek kadar basit bir öykü değil. Bu kadar komplike bir senaryoyu 2 saatlik bir filme aktaramazsınız. İlk film kaliteli bir hikaye yerine bol aksiyon ve CGı efektleri ile seyirciyi etkileme yolunu seçmişti. Bu film de gayet basit bir senaryoya sahip olacaktır. (Kalemi benim elime verseler Ultron gibi bir villain'ı bulmuşken, yapay zekanın doğası, insan ırkının evrendeki yeri vs. gibi tartışmalarla dolu bir senaryo yazardım ve izleyen herkes sıkılırdı.)

Ultron muhtemelen Stark'ın bütün zırhlarına, SHIELD bilgisayarlarına hatta gezegendeki tüm elektronik cihazlara sızacak ve kahramanlarımızı terletecek, seyirciye de aksiyon dolu dakikalar yaşatacaktır. Pek fazla derinlik beklememek lazım.

• IRON MAN HAKKINDA SORU
    Tony starkin birinin elinden bisey almayi sevmez olayi nerden geliyo bilen varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

IRON MAN HAKKINDA SORU
    Tony starkin birinin elinden bisey almayi sevmez olayi nerden geliyo bilen varmi ?

https://www.google.com.tr/search?q=why+does+tony+stark+doesn%27t+like+to+be+handed+things&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr

Çeşitli sebepleri var.

Küçükken babasının okuldan döndüğünde onunla hiç konuşmadan bir şeyler yapması için eline aletleri vermesi.
    İnsanların ona verdiği şeylere dayanarak yaptıklarının onları yıkıma sürüklemesi.
    Yaptığı silahlar ve neden olduğu yıkım dolayısıyla ve bunları yaparken kötü insanlardan para alması.

Bu sebeplerden dolayı hiçbir insana güvenmiyor ve bir şeylerin kendisine verilmesini sevmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

IRON MAN HAKKINDA SORU

https://www.google.com.tr/search?q=why+does+tony+stark+doesn%27t+like+to+be+handed+things&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr

Çeşitli sebepleri var.

Küçükken babasının okuldan döndüğünde onunla hiç konuşmadan bir şeyler yapması için eline aletleri vermesi.
    İnsanların ona verdiği şeylere dayanarak yaptıklarının onları yıkıma sürüklemesi.
    Yaptığı silahlar ve neden olduğu yıkım dolayısıyla ve bunları yaparken kötü insanlardan para alması.

Bu sebeplerden dolayı hiçbir insana güvenmiyor ve bir şeylerin kendisine verilmesini sevmiyor.

Filmleri 10larca kez izledim desem yalan olmaz bunlar filmde yoktu, cizgi romanlardami var

• Evet, oradan yazmışlar kaynak olarak.
  • Age of Ultron serisini bugun bıtırdım.Super bı hıkaye yazmıslar.Sue ve Wolverine
    Telıfler yuzunden cok degıstırılecek olması kotu olmus ama bızım bılmedıgımız bı hıkayeyle gelmesıde meraklanmamızı sağlıyacak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.