Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Age of Ultron serisini bugun bıtırdım.Super bı hıkaye yazmıslar.Sue ve Wolverine
    Telıfler yuzunden cok degıstırılecek olması kotu olmus ama bızım bılmedıgımız bı hıkayeyle gelmesıde meraklanmamızı sağlıyacak.

Bence yanlış seriye göz diktiler.Baştan sona degistirecekler, kendi dusuncem icine edecekler...Bende az once bitirdim ki harikaydı ama bunun sinemaya uyacagini pek zannetmiyorum, zaman olayı mesela cok kafa karistirir, bunun gibi bir cok ornek var..Animasyon kesin olmali bence ama film berbat olur...Neyse bekleyip gorecegiz..Keske telif haklarini alabilselerde hakkini verseler bu serinin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Age of Ultron serisini bugun bıtırdım.Super bı hıkaye yazmıslar.Sue ve Wolverine
    Telıfler yuzunden cok degıstırılecek olması kotu olmus ama bızım bılmedıgımız bı hıkayeyle gelmesıde meraklanmamızı sağlıyacak.

Bence yanlış seriye göz diktiler.Baştan sona degistirecekler, kendi dusuncem icine edecekler...Bende az once bitirdim ki harikaydı ama bunun sinemaya uyacagini pek zannetmiyorum, zaman olayı mesela cok kafa karistirir, bunun gibi bir cok ornek var..Animasyon kesin olmali bence ama film berbat olur...Neyse bekleyip gorecegiz..Keske telif haklarini alabilselerde hakkini verseler bu serinin..

Hocam alıpta falan mı okudunuz yoksa bir yerden indirdiniz mi?

Ben özetini okudum Age uf Ultron'un fakat birde romanını okuyayım bari.

Ayrıca Ant-mansız nasıl olacak ki acaba?

• The Avengers, Rahat; 4. filme kadar gider. Bütçeye göre geliri yüksek bir yapım. Sağlam bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Hocam alıpta falan mı okudunuz yoksa bir yerden indirdiniz mi?

Ben özetini okudum Age uf Ultron'un fakat birde romanını okuyayım bari.

Ayrıca Ant-mansız nasıl olacak ki acaba?

http://tcctakimi.blogspot.com/1996/04/ultron-cagi.html

• Daha bitmedi ki o seri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Daha bitmedi ki o seri.

turkceyi bilmem ama ben finalini ingilizce okudum.seri tamamlandi.sonucu olarak yeni seriler basladi

• Keşke Wolverine ve Sue Storm da olsaydı oyuncu kadrosunda. Fantastic Four serisini de çok severdim küçükken.
  • Tom Hiddleston Loki’nin THE AVENGERS: AGE OF ULTRON’da Yer Almayacağını Doğruladı

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Bunu ikinci doğrulama olarak düşünün: senarist/yönetmen Joss Whedon’ın yönettiği Marvel yapımı devam filmi The Avengers: Age of Ultron’da Loki olmayacak. Whedon, Tom Hiddleston’ın canlandırdığı hem sevilen hem nefret edilen karakteri yani Loki’yi The Avengers 2’ye katarak kendini tekrar etmek istemediğini söyleyerek durumu daha önce açıklamış olsa da, Hiddleston’ın bu bilgiyi doğrulaması durumu kesinleştirdi. Robot Ultron’un devam filminde dikkate değer karışıklıklara neden olacağını göz önüne alırsak, Yenilmezler’in elleri dolu olacak gibi görünüyor. Whedon da bu ekibe yardım için iki yeni süper kahraman ekliyor: Quicksilver ve Scarlet Witch. Tüm bunlar bir kenara, Hiddleston’ın Shakespearevari karizması kesinlikle özlenecek.

the avengers loki tom hiddlestonEW’ye konuşan Hiddleston, Whedon’ın yönettiği Yenilmezler devam filminde rol almayacağını doğruladı:

“Filmde Loki yok. Durum şu ki; Loki’nin The Avengers’a hikaye olarak katkıda bulunabileceği bir şeyi yok. Joss ilk filmde yapmam için bana o kadar güzel şeyler verdi ki ikinciye devam etseydim kendimizi tekrarlamış olurduk ve büyük olasılıkla ilk filmdekinden daha iyi olmazdı.”
    Talihsiz bir haber olsa da, Hiddleston da Whedon da haklı. Yenilmezler ekibinin bir kez daha Loki ile uğraşmaktan ziyade yeni bir tehditle karşı karşıya kalması daha ilginç olur. Yine de, Hiddleston karakterin varlığının gelecek yıllarda da hissedileceğinden bahsetti:

“Küçükken sevdiğim şeyleri düşündüğümde, mesela aklıma Hans Gruber’ın Die Hard 2’da yer almaması geliyor. Indiana Jones’ta da, Lost Ark’tan Temple of Doom’a gittiğinde, yepyeni bir kötü adam vardı. Benim için kötü olsa da, hikayeyi taze ve yeni tutmak The Avengers için iyi bir şey. Şunu da hatırlayalım ki zaten Yenilmezler yedi sekiz kişiydiler ve Joss şimdi aralarına iki kahraman daha ekleyecek. Yani ekran epey kalabalık olacak. O filmde vaktimi doldurdum. En keyifli deneyimdi benim için.”
    Ancak Loki’yi bu Kasım ayında vizyona girecek Thor: Karanlık Dünya’da izleyebileceğiz. Bu filmin ilk fragmanında Loki çok fazla gösterilmese de, Comic-Con’da gördüğümüz videoda ağabeyiyle ilişkisinde gelişmeler olacağını işaret ediyordu. Ayrıca, konuştuğumuz konu çizgi roman dünyası. Yani Loki’nin başka bir Marvel filminde veya The Avengers 3’de karşımıza çıkmayacağını kim bilebilir?

#DİVXPLANET#

• La ilk filmi bi tek ben mi beğenmedim
  • Ben sonunda Thanos gösterildiği için 2. filmi Thanos yapardım zaten o zamana kadar antman filmi çekilir ve 3. film için antmani kullanırdım.Zaten 2 yıl var o zamana kadar bütün senaryo değişir şimdiden ümidi kesmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73022254C -- 7 Ağustos 2013; 4:55:35 >
  • Marvel'ın oyuncu seçimleri son zamanlarda çok doğru. Umarım bozmadan devam ederler.
  • 2. Filmdeki quicksilver'ı bizim kick ass oynuyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Habibi -- 26 Ağustos 2013; 10:19:40 >
  • james spader, ultron olacakmış.
  • avengers 3 de kötü yani kotuler dark avengers olacakmis.
    bu dark avengers i kim kurdu. ve kimlerden oluşuyor. bilen birisi cevaplayabilir. ama bilen biri yazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

avengers 3 de kötü yani kotuler dark avengers olacakmis.
    bu dark avengers i kim kurdu. ve kimlerden oluşuyor. bilen birisi cevaplayabilir. ama bilen biri yazsin.

wakara yine haberi almış marvel da çalışan kuzeninden
  • quote:

Norman Osborn tarafından Avengers takımını bastırmak amacıyla kurulmuş bir takım..
    Biraz google kullansan bu sonuca hemen ulaşırdın aslındahttp://www.altevren.net/index.php/haberler/184-osbornun-yeni-dark-avengers-takm
    Çokta zevkli bir seri değildir bence, ultrona dank diye giren adamlar bunada aynı şekilde girer o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 30 Ağustos 2013; 13:20:45 >

• quote:

quote:

wakara yine haberi almış marvel da çalışan kuzeninden

• İlk filmini bayağı beğenmiştim, bakalım ikincisinde umduğumuzu bulabilecek miyiz
  • ne dark avengers i arkadaş. Thanos nerde 3. filmde olmayacak mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

ne dark avengers i arkadaş. Thanos nerde 3. filmde olmayacak mıydı?

thanos'un üçüncü filmde olacağını biz tahmin ediyorduk.Yoksa resmi bir açıklama yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.