Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

quote:

Avengers 2 için bir şey istemiyorum ama 3.filmde Thanos şöyle Captain Amerika, Iron Man'ı öldürsün. Thor'u Mjöllnir ile dövsün, Hulk'u paspas etsin. Kan istiyorum 3.filminde.

Civil War olsun 3.filmde. Asıl o zaman Avatarın falan rekoru kırılır.

Yok yok Thanos olsun, Thanos yıksın ortalığı. Öl desin ölelim.

Civil War olsun Silver Surfer gelecek yuppppppi. ahahahaha

Dalga mı geçtin anlamadım yoksa aranızda bi espri mi var

Arkadaş sanattan anlamıyor bişeyler öğretmeye çalışıyoruz

@blackmumble

giderken kapıyı kapat.

Sanat dediğin şey Silver Surfer ise Superman ve Batman oku gülümse

Hadi bilemedin git Spiderman oku Silver Surfer nedir ya

/>

Superman okuyorum itirazin var mi.

Yok aferin okumaya devam Batman oku JL oku Silver Surfer'ı falan boşver

Marvel konusuna gelip adam çalmaya utanmıyor musunuz la.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Avengers 2 için bir şey istemiyorum ama 3.filmde Thanos şöyle Captain Amerika, Iron Man'ı öldürsün. Thor'u Mjöllnir ile dövsün, Hulk'u paspas etsin. Kan istiyorum 3.filminde.

Civil War olsun 3.filmde. Asıl o zaman Avatarın falan rekoru kırılır.

Yok yok Thanos olsun, Thanos yıksın ortalığı. Öl desin ölelim.

Civil War olsun Silver Surfer gelecek yuppppppi. ahahahaha

Dalga mı geçtin anlamadım yoksa aranızda bi espri mi var

Arkadaş sanattan anlamıyor bişeyler öğretmeye çalışıyoruz

@blackmumble

giderken kapıyı kapat.

Sanat dediğin şey Silver Surfer ise Superman ve Batman oku gülümse

Hadi bilemedin git Spiderman oku Silver Surfer nedir ya

/>

Superman okuyorum itirazin var mi.

Yok aferin okumaya devam Batman oku JL oku Silver Surfer'ı falan boşver

Batman okuyorum, Green Lantern, Special Lobo çrlerini okuyorum. Şu kardeşini kırıp laf atiyosun o Silver Surfer'a senden hiç superman hareketleri göremiyorm.

Bu konuyu baltalamayalım

Nasıl kıvırıyor bak bak.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Scarlet Witch çok güçlü bir mutant, zaman zaman kendisinin bile kontrol etmekte zorlandığı derecede aşırı yeteneklere sahip; gerçekliği değiştirip onu bükebiliyor ve alternatif birgerçeklik yaratabiliyor ki bunun filmin anahtarı olabileceğini düşünüyorum, olasılıklarla oynayıp onları manipüle edebiliyor, isterse imkansızı imkan dahilinde olabilecek bir hale getirebiliyor ve sadece zihin gücüyle cisimleri hareket ettirebiliyor. Vision ise Ultron tarafından yaratılan ancak onun gibi farklı düşünen bir android. Witch ve Vision ikilisi Avengers bünyesinde bir araya geldiğinden itibaren filmde de olacağı şekilde Vision her daim Scarlet Witch'in üstüne titriyor ve korumacı bir tutum izliyor, ikilinin arasında önce aşka sonraları ise evliliğe dönüşen duygusal bir ilişki başlıyor. Yalnız zamanı gelip de Witch çocuk sahibi olmak istediğinde doğal olarak kocası Vision'ın robot olmak gibi ufak bir problemi olduğundan çocukları olmuyor, zaten öncesinde Hawkeye ve Vision'ı öldüren ve bu sebeple delirmenin sınırlarında gezen Scarlet Witch çocuklarının olacağı bir gerçeklik yaratıyor, devamı ise o dönem Marvel evrenini önemli ölçüde etkileyen House of M. Bilmiyorum siz Scarlet Witch konusunda hangi kısmı çözemediniz veya ben yanlış kısmı mı daha da açıkladım?

Dört kollu ölüm demek, tabut işte. Bir diğer söylenişi.

Vision'ın Howard Stark tarafından yaratılacağına dair söylenti boş çıkmadan evvel belki ona dair bir flashback sahnesinde görürüz diye düşünüyordum ama Vision'ın orijinine sadık kalınıp Ultron tarafından yaratılacağı kesinleştiğinden beri 2015'in başları gibi ABC'de başlayacak olan Agent Carter dizisine bir tie-in görevi görebilecek bir flashback sahnesi olacağını düşünüyorum; belki belirli belirsiz bir flashback olur, belki Steve'in bir rüyası.

Bu sorunun cevabı beklentinizin ne olduğuna bağlı ve film hakkında şu ana kadar ne söylenirse söylensin, açıkçası ben de en az siz kadar bu konuda filmi görmeden kesin bir şey diyemem. Avengers'ı ilk izlediğimde tam anlamıyla beklediğimi bulamamıştım, belki o dönem ilk defa bu kadar çok adlı sanlı karakterin bir araya gelip bir takımı oluşturduğunu bir blockbuster serinin giriş filminden ne beklememiz gerektiğini bilmiyorduk, zamanla bazı birkaç kusur dışında böyle bir seri için bir giriş, zemin hazırlama anlamında iyi bir film olduğuna ve bundan çok da farklı bir şey yapılamayacağına kanaat getirdim. Age of Ultron bir devam filmi olup bazı bağları kurmak zorunda olmadığından, sinematik evrenin kaldığı noktadan alıp yepyeni sonuçlara sebep olacağından beklentileri yüksek tutmak doğal; çok daha güçlü ve alt metni kuvvetlendirilebilecek, her daim Avengers'ın canını sıkmayı başarmış kaliteli bir düşman ki filme dair en merak ettiklerimden kendisi, şimdiye kadar filmden sızanlar ve söylenenlerle beraber Age of Ultron'un ilk filme göre daha fazla görkemli olmayı, daha büyük şeyler sunmayı, daha karanlık ve çaresiz kalınan bir havayı yaşatmakla beraber bunun yanında da izleyiciyi eğlendirmeyi vaat ettiği kesin gibi, ki bir süper kahraman filminden de az çok bunları beklersiniz zaten, bir Marvel severin bu filme karşı büyük bir beklenti veya heyecan duymaması oldukça zor görünüyor.

• Teşekkür.

Siz yanlış açıkladınız değil .Sorun sende değil bende Zaten çok çok az hatta hiç bilgim yok Scarlett Witch hakkında.Bir de bu studyolar yüzünden farklı farklı olunca biraz karıştırdım..Hani aslında anlamadığım şey ırk olayı .Hani mutant olarak açıklanmış falan.Ne olarak açıklanması gerekiyordu ki ? Benim bildiğim ve siz de yazmışsınız Scarlett mutant yani.

Neyse filme kadar daha da öğreniriz,okuruz bir şeyler.
  • filmlerde dizilerde birilerinin ölmesinin hikaye açısından çok çok iyi olduğuna inanırım ve desteklerim ama bu filmde olmasın istiyoırum biraz fangirl gibi olacak ama kimse ölmesin be!
  • Ya arkadaşlar ben hiç bi çizgi romanı okumadım fakat internetten biraz Civil War'ı araştırdım. Marvel böyle bir şey yapmayı neden düşünmüş anlam veremedim. Sonuçta bunlar süper kahraman ve hepsi dünyanın iyiliği için savaşıyor fakat bir anda birbirlerini öldürmeye başlıyorlar...Biri bana bunu açıklayabilir mi? Ayrıca Civil War'ın dizisi yapılsa ve filmlerdeki oyuncular oynasa rekor kırar bence
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Hocam winter soldier'ı izlerken usb virüsünün ultron filmine selam çaktığını düşünmüştüm bu virüsün dünyaya yayılacağını ve stark'ın yarattığı ultron'u çıldırtacağını düşünüyorum
    Filmin sonunda von strucker hydra ve shield 'ın eskide kaldığını yeni bir dönemin onları beklediğini söylemişti ve loki'nin asası ellerindeydi (replik böyleydi herhalde) filmde hydra ya da hydra temelli bir örgüt olacağına göre bu örgüt tam olarak ne yapacak? O sahne nasıl bağlanacak ultrona, asanın hükmü nedir? von struker ne yapabilir o asayla? Fazla soru oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 1 Ağustos 2014; 11:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Asa kareşim, 4. İnfinity Stone'un ta kendisiydi. Avengers'ta gözümüze gözümüze sokulan asa filmin en büyük twisti çıktı. Akıl taşı olduğu düşünülüyor. Loki'nin Hawkeye ve Selvig'in aklıyla oynaması da bunu destekliyor. Aynen ben de Ultron göndermesi diye düşünüyorum. koca Phase 2da gözle görülür tek gönderme İron Man 3'teydi ve demek ki geriye kalan tüm filmlere gizli göndermeler yerleştirilmiş. Hepsi yakında açığa çıkacak :) Ha bu arada Loki'nin asası gerçekten taşlardan biriyse belki onunla bir kapı açıp Red Skull reyizi geri getirebilirler
  • turin---thesamet T kullanıcısına yanıt
    Thor the dark world filmine konu olan aether bu taşlardan biri herhalde doğru mudur ? filmin sonunda volstagg ve sif onu collector'e veriyordu ( guardians of galaxy filminde yer alacak ) diğeri teseract galiba peki diğer taşlar ne olacak ? bütün bu gemler filmlerde yer alacak mı ?
    İlk thor filminde çok kısa da olsa infinity gauntlet gözüküyordu peki böyle bir durumda thanos ordularını alıp asgard'a mı saldıracak ?
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    aynen Aether de bunlardan biri. Collector'un sözü de bunu kanıtlamıştı. Tesseract Asgard'da. Zaten bu yüzden Aether'i vermişlerdi ona. iki Gem bir arada bulunmamalıdır diye bir kural var (korkudan :D). GotG'de de bir gem var ve bunu sakın okumayın
    Ronan çekicine takıyormuş Guardians'ı yakalamak ve yok etmek için!
    Belki bir de ayrıdan film içinde ele geçirilmeye çalışan bir gem olur ve 5 gem görmüş oluruz beyazperdede. Birçok insan bu konuda benim gibi düşünüyor yani o Asgard'daki eldiven sadece bir gönderme olmalı diye. Sonuçta ilk Marvel studios filmlerindendi ve Thanos planı da belki de yoktu. İlerde kullanmak için ya da öylesine (credits'teki ördek gibi) konulmuş bir ayrıntı olma ihtimali yüksek. Fakat Tesseract Asgard'da. Thanos onu illa ki isteyecektir.

• Baron reyiz Ultron'a asa ile akıl verebilir hazırlıklı olun.
  • Aslında son event Civil War olacak.Marvel Studios toplayabildiği ne kadar kahraman varsa toplayacak ve efsanevi bir Civil War ile herşeyi bitirecek.Ondan sonra "Sil baştan, başlamak gerek bazennn"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Aslında son event Civil War olacak.Marvel Studios toplayabildiği ne kadar kahraman varsa toplayacak ve efsanevi bir Civil War ile herşeyi bitirecek.Ondan sonra "Sil baştan, başlamak gerek bazennn"

Civil War'dan ötesi yok mu hocam yani devam hikayesi? Sil baştan varolan hikayeyi devam ettirmeye göre kulağa daha yakın geliyor (hikayenin zirve noktası, oyuncuların sözleşmesi bitiyor vs) ama bir umut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Aslında son event Civil War olacak.Marvel Studios toplayabildiği ne kadar kahraman varsa toplayacak ve efsanevi bir Civil War ile herşeyi bitirecek.Ondan sonra "Sil baştan, başlamak gerek bazennn"

Civil War'dan ötesi yok mu hocam yani devam hikayesi? Sil baştan varolan hikayeyi devam ettirmeye göre kulağa daha yakın geliyor (hikayenin zirve noktası, oyuncuların sözleşmesi bitiyor vs) ama bir umut.

Çizgiroman evreninde herşeyin mutlaka devamı oluyor Civil War gibi büyük olaylardan sonra bile.Ama sinema evreninde devam etmesi imkansız gibi birşey, çünkü karakterler ikiye ayrılıyor ve birbirlerini öldürüyorlar kısacası olaylar olaylar Benim bahsettiğim "Sil baştan" olayı ise tamamen sıfırlama olayı, yeni oyuncular falan işte.

• Eğer Marvel yeni karakterlerle sıfırdan alma gibi planı varsa ne yapıp edip Spider-Man'ın haklarını eline almalı. X-Men'i alması zor fakat Sony'de Spider-Man işleri hiç iyi gitmiyor.
  • Sıfırdan almaları için daha çok sene var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

aynen Aether de bunlardan biri. Collector'un sözü de bunu kanıtlamıştı. Tesseract Asgard'da. Zaten bu yüzden Aether'i vermişlerdi ona. iki Gem bir arada bulunmamalıdır diye bir kural var (korkudan :D). GotG'de de bir gem var ve bunu sakın okumayın
    Ronan çekicine takıyormuş Guardians'ı yakalamak ve yok etmek için!
    Belki bir de ayrıdan film içinde ele geçirilmeye çalışan bir gem olur ve 5 gem görmüş oluruz beyazperdede. Birçok insan bu konuda benim gibi düşünüyor yani o Asgard'daki eldiven sadece bir gönderme olmalı diye. Sonuçta ilk Marvel studios filmlerindendi ve Thanos planı da belki de yoktu. İlerde kullanmak için ya da öylesine (credits'teki ördek gibi) konulmuş bir ayrıntı olma ihtimali yüksek. Fakat Tesseract Asgard'da. Thanos onu illa ki isteyecektir.

Collector dediginiz adam cok guclu ondan bisey almaniz zor cunku o divan uyesi. Living tribunal, lord chaos vs.

Civil warin olmasi imkansiz unutun bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Sıfırdan almaları için daha çok sene var.

Büyük ihtimalle 2018 de avengers 3 ile olacak.çoğu oyuncunun kontratlari bitiyor o tarihte.thanos dünyayi o kadar çok yikar ki tek çare zamanda geri gidip olayları hic yaşanmadan çözmektir.AVENGERS:DAYS OF FUTURE PAST

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

Büyük ihtimalle 2018 de avengers 3 ile olacak.çoğu oyuncunun kontratlari bitiyor o tarihte.thanos dünyayi o kadar çok yikar ki tek çare zamanda geri gidip olayları hic yaşanmadan çözmektir.AVENGERS:DAYS OF FUTURE PAST

Biticeğini sanmıyorum. 2019 için isimsiz bir marvel projesi de var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

Biticeğini sanmıyorum. 2019 için isimsiz bir marvel projesi de var.

Bitmiyeceği kesin.Disney paranin kokusunu aldi birakmaz artik peşini.ama kadroyu değiştirmek için en iyi plan bu.adamlar hayatlarinin 10yildan fazla buna bağlamalar.hele rdj in 10 yili gececek

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.