|
Bildirim
|
biz letonun jokeri berbat olmuş falan demiyoruz 7 dakika joker görüp oooo ledger in jokerinden çok daha iyi falan diyen fanboylara laf ediyoruz.
Tarzı hiç beğenmedim o ayrı, leto boş oyuncu değil ama 7 dakika ile efsane ledger dan iyi falan demek saçmalık. affleck umarım el atar şu jokerin tarzına bildiğin punkçı, gangster bozması bir tarzı var. |
Nolan üçlemesinde Batman karşısındaki düşmanları karşısında ezilen, her sorununda Alfred'e/Fox'a koşan hatta ve hatta serinin en önemli yerinde Catwoman tarafından kurtarılan bir karakter çiziyor.
İlk filmdeki kostümü 3 filmdede kalsaydı seri bende daha fazla etki bırakırdı ama 2. filmde geçtiği kostüm tam bir ÇÖP. Cılız Batman olmaz bu 1. Gerizekalı Batman olmaz bu 2.(Miranda Tate olayı başlı başına gerizekalılık ve Batman'e hakaret)Batman her zaman 1 adım öndedir gidip de Joker'in oyunlarına kanıp Rachel'i öldürtmez bu da 3. Çizgi Roman Batman'i hiç okudunuz mu bilmiyorum ama oradaki Batman zihni ele geçirilir endişesi ile kendine meditasyon ile bir alt benlik yaratan tam bir psikopat. |
Suicide Squad'ın çöp Jokeri kesinlikle ve kesinlikle Batman filminde yer almamalı yoksa bu filmde çöp olur.
|
Zenci olsun ve Bale oynasın. Böylece insan hakları bakımından ilerleme kaydetmiş olur Amerikan sineması.
|
Batman, Nolan'ın özel mülkü değil de ondan.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|