Şimdi Ara

The Batman filminden Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Batman filminden Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı

DC çizgi roman evreninin ve genel oalrak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Batman'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi yapılıyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden yeni bir görsel paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Hızlı ve Öfkeli 9'dan ilk yorumlar geldi: "Serinin en saçma filmi, gerçekten uzaya gidiliyor"

Yayınlanan yeni görselde Batman bulunuyor. Görsel sayesinde Batman'in kostümünü de net bir şekilde inceleyebiliyoruz. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Şu anda yalnızca vizyon tarihini bekliyor eğer bir kez daha ertelenmezse. 

Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

The Batman filminden Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı

• Bu kostümlü karakterleri,özellikle pelerinli olanları görünce bir gülme alıyor artıkın :)

• RipHyper R kullanıcısına yanıt
    Bitcoin de baya düşmüş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaKuBuX kullanıcısına yanıt
    En azından bunun ki bir işe yarıyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marvel, oyuncu seçiminde ne kadar başarılıysa DC Comics’de o kadar başarısız. Dark Knight’ın başarısını zor yakalarlar...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Marvel bütün serileri, the dark knight ın kalitesine ulaşamadı daha.

• Kat kat kostüm+bol vatka+tepeden tırnağa balon oyuncu= Wb vizyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 20 Mayıs 2021; 17:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Kat kat kostüm+bol vatka+tepeden tırnağa balon oyuncu= Wb vizyonu

Robert Pattinson balon oyuncu?? Siz hala Alacakaranlık serisinde kaldınız herhalde. Son zamanlarda Pattinson çok başarılı oyunculuklar sergiliyor ve ilerde daha da başarılı filmlerde oynayıp ödül dahi alacağını düşünüyorum.

• Kostüm "En sevmediğin Batman olmak üzereyim." diye bağırıyor adeta.

• Joker'siz Batman filmi, salçasız yemek, kalçasız kadın gibidir. Çekilmez!!

• O kafasındaki anten mi kulak mı bilemedim ama aşırı kötü duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kostüm berbat yarasa amblemi berbat eminim robert bu rolün hakkını verir ama film genel olarak kötü olacak ve adam harcanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Marvel, oyuncu seçiminde ne kadar başarılıysa DC Comics’de o kadar başarısız. Dark Knight’ın başarısını zor yakalarlar...

DCEU içerisinde pek katılmıyorum bu yoruma. Henry Cavill Superman olmak için doğmuş neredeyse. Diğer taraftan Gal Gadot ve Ben Affleck isimleri açıklandığında herkes bu nasıl Batman olur ya da bu kadından Wonder Woman mı olur dedi ama ikisi de gayet iyi iş çıkardı ki bana kalırsa Ben Affleck sinemaya aktarılmış en iyi Batman. Zack Snyder's Justice League filmini izlediniz mi bilmiyorum fakat Flash, Aquaman ve özellikle de Cyborg karakterlerle çok iyi özdeşleşmişlerdi. The Batman filmi açısından bakacak olursak yine Batman seçimine çoğu kişi laf söylemişti fakat fragmanda gayet iyi duruyordu Pattinson, Zoe Kravitz seçimi de pek uyumlu durmuyor fakat izlemeden bir şey diyemeyiz.

• Bu Batman hype'ını hiç anlayamayacağım.

• En kötü batman serisi geliyor heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.