Şimdi Ara

the battle for middle earth 2 | EN İYİ ÜLKE VE IRK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
21.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Mordor. Savunmada rakipsizler. Iki ana kaleyi yan yana kurup son seviye yapin. Onlarin onene 7-8 mancinik. Onlarin onune de okcu kuleleri. Hicbir irk gecemez bu hatti. 2 alev topunuz ile yikim yaparsiniz. Sonra atak troller ve korsanlar ile dagitin onunuze geleni. Tam bir kamikaze irki. Yakip yikiyorlar etrafi.

Tam donanımlı cüce ordusu yakıp yıkar. Tabi skilleri ile beraber.

Kale cikartma skilini ve kaleye tek atma skilini diyorsaniz bos. Defalarca cucelere karsi oynadim mordorla hep. Tabi savunma sureli. Sehrime yaklasamiyor bile. Manciniklarini da witchking ile aliyorum. Onde okcu kuleleri ,arkasinda mancinik ve full upgrade haradrim okculari, arkasinda iki full gelismis ana kale. Bunlar hep sabit. Saldiri olarak 5-6 atack troll, mumakill ve korsanlar. Cucelerde bir halt yok.

Microsu iyi olan bir cüce oyuncusuna denk gelmemişsiniz. Zaten bina ve kule avcısı heroları Gimli,Dain vs + olarak tam zırhlı phalanx lar fortress skilleri ile beraber bence pek şans yok. Mordor'un iyi ırklara karşı bir zaafı var. Men of Dale ilede destek verir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Mordor. Savunmada rakipsizler. Iki ana kaleyi yan yana kurup son seviye yapin. Onlarin onene 7-8 mancinik. Onlarin onune de okcu kuleleri. Hicbir irk gecemez bu hatti. 2 alev topunuz ile yikim yaparsiniz. Sonra atak troller ve korsanlar ile dagitin onunuze geleni. Tam bir kamikaze irki. Yakip yikiyorlar etrafi.

Cevabiniz 5 level theodenli rohirimler:)

Konu acilali biraz olmus ama soyle soyliyim her irkin karsisinda iyi olan ve kotu olan irklar var

Bide hero kullanmak cok onemli mesela iyi bir thranduil adami cileden cikarabilir yada lutz tabi her irk in ayri guclu yani var mesela boromir aragon yanyana cok guclu gibi gibi

Mumakill yikiyor onlari

Yok theodeni 5 level yapinca atlilari olumsuz yapabiliyosun ondan dediydim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konu acilali biraz olmus ama soyle soyliyim her irkin karsisinda iyi olan ve kotu olan irklar var

Bide hero kullanmak cok onemli mesela iyi bir thranduil adami cileden cikarabilir yada lutz tabi her irk in ayri guclu yani var mesela boromir aragon yanyana cok guclu gibi gibi

Mumakill yikiyor onlari

Zor is.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam donanımlı cüce ordusu yakıp yıkar. Tabi skilleri ile beraber.

Kale cikartma skilini ve kaleye tek atma skilini diyorsaniz bos. Defalarca cucelere karsi oynadim mordorla hep. Tabi savunma sureli. Sehrime yaklasamiyor bile. Manciniklarini da witchking ile aliyorum. Onde okcu kuleleri ,arkasinda mancinik ve full upgrade haradrim okculari, arkasinda iki full gelismis ana kale. Bunlar hep sabit. Saldiri olarak 5-6 atack troll, mumakill ve korsanlar. Cucelerde bir halt yok.

Microsu iyi olan bir cüce oyuncusuna denk gelmemişsiniz. Zaten bina ve kule avcısı heroları Gimli,Dain vs + olarak tam zırhlı phalanx lar fortress skilleri ile beraber bence pek şans yok. Mordor'un iyi ırklara karşı bir zaafı var. Men of Dale ilede destek verir.

Mordorun ates toplarini unutuyorsunuz. En guclu kale skili. Nukleer silah gibi. Diger skillerden bahsetmiyorum. Yaklasamazlar bile. Okcular zayif cucelerde. 2 fellbeast ve witchking ile sanslari yok asla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mumakill yikiyor onlari

Zor is.

yok ya atlılarla beraber thedon 1 level olsun 2-3 tane bina yık para binası gibi oluyor hemen kolay yani

• Bütün yükseltmeleri yapılmış cüce ordusu kesinlikle durdurulamaz. Rohinmler mızraklı piyadeler arasında eriyip gidiyor fakat cüceler ölmek bilmez. Elflerde savunma kulelerinde oldukça iyiler ama catapultlara karşı zayıflar önde cüce piyadeler arkada elit elf okçular idealimdir.
  • Elfler tabikide.Koyacaksın kalenin üstüne bak bakalım giren oluyor mu
  • beyler ya en güclü ırk die bisi yok her ırk baska ırkı daha kolay yenebilio oregin adam men den full rohirrim mi bastı ona mordor la full atack troll bas troller atları biçio . rakip elf aldıysa menden ful at basacan . rakipte cuce aldıysa elfler cuceleri yaklastırmıo ısengart bos bi ırk . ama gondorunda hakkını yiyemeyiz bicogu konuda iyi atı güclü güclü okculari da var ve en iyi mızraklılardan biriside onlarda . ama her sey oynayısa bakar dedimya hani elfler cucelerı yaklastırmıo die adam cuceyle full sur ve surlara mancınık basarsa bu sefer elf yaklasamıo mordor full atack troll basarsa da men karsısına %75 mızrak %25 okcu cıkarsa bu sefer mordor hic bisi yapamıo zaten mordor dada bi fil bide trol var onlarda bu sekilde ezilio

• BFME 2 yi özledim yahu varsa online oynayabileceğimiz arkadaşlar buluşalım 10 yıl için bile bu mesajım geçerlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: budevirdenickbulmakzor

BFME 2 yi özledim yahu varsa online oynayabileceğimiz arkadaşlar buluşalım 10 yıl için bile bu mesajım geçerlidir

EA Origine koysa keşke Bu arada cCc elfler cCc
  • direk dalacaksanız cuceler.
    gelıstıkten sonra savasacaksınız elfler + morven
  • Elfler savunda en iyi mirkwood archerlar sağolsun ama hücümda insan,elf ve cüceler eşit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopher07 -- 8 Ocak 2017; 17:32:22 >
  • rotwk da en iyi ırk angmalardır ek pakette gelen ırk oldundan yapımcı kıyak gecmıs bıraz attack defans hepsı mevcut kalesı en saglam angmarlar en ıyı duvarlar angmarlar oyunun en ıyı pıkeman angmarlar mubarek olmuyorlar zırhları yaptınmı herolardan saglam oluyorlar en ıyı sehır yıkan uzak uniteler gene angmarlar o kar topu atan trol ole bır vuruyorkı etrafında kım varsa oluyor vuruş açısı cok geniş ve vurdu yerde adam kalmıyor oyundakı en ıyı uzak unıte kar topu atan trollerdır tek kotu yanı 2 vuruşta patates oluyorlar ıyı koruman lazım dıger unıtelerdekı uzakcılar 5 level olcakkı bır ıse yarasın kısaca ek paket rotwk da angmarlar favorı unıt oyunu yapan bıraz kıyak yapmış yanı tam zırhlı bır angmar sehrıne yaklasmak ımkansız gıbı bısey dusununkı kafa kafaya askerlerle gırsenız angmardakı pıkemanları ındırcek hıc bır unıte yok oyunda teke tekte okcular ve uzak unıtelerı saymıyorum tabi yakın dovus askerlerden bahsedıyorum sadece ejdarhalar indirebilir ve darkness skılınıde kullanman lazım butun mapa %50 bonus veren 15.buyusu yoksa oda olduremıyor rohımler bıle cok zayıf kalıyor o pıkemanlar karsısında uzakcılar desen kar topu atan trolun yarısı kadar bıle vuramıyorlar ne puma ne catapult ne dıger ulkelerde uzakcılar okcularıda mırkwoodlardan sonra oyundakı en ıyı 2.okcu fınal bıg de ozellıklerıne tek tek baktımda angmar bırımlerınden guclu bırımler yok rotwk da baya bır oynadım 2 sene kadar ek paket gelmeden once favorı ırkım men lerdı cunkı cok herosu var ve rohım bırımlerı olmek bılmıyor duvarlarına topcu koyuyosun okcu kule yapıyosun bu ozellık sadece angmar ve menlerde var bu 2 ırk oyunun en ıyısı onun dısında coklu oyunlarda turnuvalarda oyunculardan bırının ya goblın yada mordor alması şart cunkı darkness skılı dıger leader shipler gibi askerlere vermıyor butun maptakı herkeze %50 bonus verıyor trol olsun arabalar olsun catapult olsun puması olsun bına yaptın porter bıle guclenıyor o skıl coklu oyunlarda muhakakak kullanılması gerekıyor ztn para kasmak ıcın goblın ve mordorlardan ıyı ırk yok goblinler her oldurdu adam basına para alıyor oduncular extara para saglıyor mordorların %300 para skili zaten işi bitiriyor yani maddi bakımdanda takımlardan bırının goblın yada mordor alması şart ayrıca goblin ırkını hafıfe alanlar ıcın soluyorum unutmayınkı bütün birimlerin ateşe karşı bi zaafı var yani ejderhalar zırhmış rohımmış cuceymıs dınlemeden alayını patates edıyor rohım bırımını 5 level bıle yapsanız butun zırhlarını bassanız bıle 1 level ejderha 2 ateşte o birimi dağıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal21 -- 6 Şubat 2017; 12:39:44 >

• Gameranger adlı program ile oynayabilirsin rahatlıkla.https://www.gameranger.com/games/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 12 Şubat 2017; 20:50:57 >
  • Bu güzel konunun ölmemesi lazım. Arkadaşım Elf okçularıyla gerilla taktiği yapıyor bütün heroları da çıkartıp taciz ederek yıldırıyor beni taktik söyleyecek ve ırk önerecek var mı karşılarına?
  • İsengardla sanayi devrimini gerçekleştir. Lurtz e level aldırırsan carnacla tam bir anti herodur

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jinn

İsengardla sanayi devrimini gerçekleştir. Lurtz e level aldırırsan carnacla tam bir anti herodur

Ben de Isgengard düşünüyordum, belli bi taktiği var mı hocam?
  • Men iyidir. Kaleyi geliştirince kısa süreliğine tüm haritayı açan güç vardı. Onun sayesinde anında Gollum'u bulup yüzüğü alabiliyorsunuz. Galadriel çıktığında ise oyun büyük ölçüde sizin lehinize dönüyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jinn

İsengardla sanayi devrimini gerçekleştir. Lurtz e level aldırırsan carnacla tam bir anti herodur

Ben de Isgengard düşünüyordum, belli bi taktiği var mı hocam?

Şimdi mape göre değişir. Mapte warg ya da troll varsa pike basıp lairleri al. Goblinse normal uruklada alabilirsin. Eğer şu enik ****r varsa lurtz falan basıp alman daha iyi olur onları. Pike indirebiliyormuydu onları hatırlamıyorum. Neyse kısaca oyun başında lairleri almak önemli. Hem altın verir hem level hemde power. Sonrasında ise rakibi sürekli taciz etmen lazım. Farmları kesmeye çalış mesela. Bu taciz olayında micro macro olayında biraz iyi olman lazım. Yani yandaki haritaya iyi hakim olup askerlere sahip çıkman lazım.

• Uzun süredir oynamıyorum ama zamanında cok oynamısımdır.

#Strateji ofansifse Elfler.
    Okcuları basıp silverthorn arrow upgradelerini yaparsanız karsısında kimse duramaz. Basına bi de leadership ozellikli hero koyarsınız (Elrondda vardır muhtemelen) ordunuza kimse yaklasamaz. Ama.ne yazik ki binalari cok dandik uflesen yikiliyor. O yuzden vatani bos birakmamak veya defansif oynayan bir muttefike emanet etmek gerek.

#Strateji dengeliyse İnsanlar.
    Askerleri ucuz. Fazla nüfus puanı istemiyordu hatırladıgım kadarıyla. Rahatca ordu kurulabilir. Herolar da ucuz, ordunun basına bir Theoden bir Aragorn (süvari ordusuysa Eomer) koyun bakın noluyor. Kusatma silahları da guzeldi, mancınıklar hem.gelistirilebilir, hem de cok uzun mesafelerden saldırabilir. Deprem ve ölü ordu özellikleri de cok mükemmel. Sal önden ölüleri, düsman ordusunu bicsin, koyuver depremi, düsman barakaları yıkılsın. Ordu da gerisini süpürür zaten. Ayrıca binaları Elflerinki gibi dandik degil. Men favorilerimden.

#Strateji Defansifse Cüceler.
    Taş gibi binalarını, cillop gibi surlarını anlatmaya gerek yok. Bi de surların tepesine mancınıklar koyun, oyunun en babası gelse yıkamaz. Askerleri dandik ama binalar cüceleri cok iyi kurtarıyor. Lisedeyken oynamaya giderdik, karsı tarafta hep cüceleri secen bi arkadasım olurdu, sürekli biz basardık o püskürtürdü. Oyun kısır döngüye girerdi. 3-4 saat oynadıktan sonra baktık is sonuca varmıyor, berabere der dagılırdık

Diğerlerini de arada alır oynarım, özellikle Uruk-haileri (upgradelerle cok saglam oluyorlar, özellikle kusatma silahları cok iyi) Oyunun boktan ırkı olan orklar hariç, onları secmem. Ellerinde en etkili nazguller var, mamutlar var, troller var ama hepsi de okculara karsısında duramıyor. Ork piyadeleri zaten cok dandik. Geriye bir tek iyi diyebilecegimiz Haradrim askerleri kalıyor onlarında zaten tüm orkları kurtarmaya yetmez. Burada millet nasıl bu kadar övmüs anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 5 Nisan 2018; 10:3:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.