https://www.imdb.com/title/tt15314262/?ref_=ext_shr Türkçe Altyazılı Fragman Box Office Türkiyeyoutube Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2024
Filmin Sayfası: https://boxofficeturkiye.com/film/the-beekeeper--2017089
* En son çıkan fragmanları, haberleri, film listelerini takip etmek için ABONE OLUN: https://boxtr.co/youtube
Linkler
* Web Sitemiz: http://www.boxofficeturkiye.com
* Instagram: https://instagram.com/boxofficeturkey
* Facebook: https://www.facebook.com/boxofficeturkiye
* Twitter: https://twitter.com/boxofficeturkey
#Fragman #Sinema #Film https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=SPlih5cNzucThe Bee Keeper, arıcılık mitolojisine derinden bağlı, evrensel temalara sahip alışılmadık bir hikayeyi konu ediyor. Bir adamın "Arıcılar" olarak bilinen güçlü ve gizli bir organizasyonun eski bir ajanı olduğunun ortaya çıkmasının ardından, bir adam acımasız bir intikam kampanyası başlatır. Ancak bu ulusal çapta büyük riskler taşır. Gösterim Tarihi: 12 Ocak 2024 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Aralık 2023; 1:36:31 > |
The Beekeeper (2024) | Jason Statham - Jeremy Irons
-
-
Galiba prodüksiyon parası sadece Jason reyise yetmiş.
-
Yeni Con Vik'imiz hayırlı olsun.
-
kaliteli isimler. her türlü izlenir
-
Bu film ilk duyurulduğunda yine John Wick markasıyla kıyaslanarak, ona atıfta bulunarak, onun adıyla pazarlanmıştı. En azından haber editörleri böyle başlıklar atıyordu. İşi çok ucuzluğa getireceği için böyle açıklamalar koymadım. Bence itici bir anlatım şekli. Sanki korsan CD'ciden film alırken tavsiye istiyorsun da adam da sana filmleri böyle kısa kısa tanıtıyor gibi.
-
Film yarından itibaren vizyonda -
Ben o adamı çok seviyorum. Youtube kanalındaki röportajlar filan benim gibi yaşı geçkin action fanları için çok nostaljik. Eğer gerçekten de Con Vik tarzı bi karateri birine vereceklerse kesinlikle ona versinler. Her türlü hak ediyor adam. Zaten çocukluktan bu işin fanı ve mutfağında pişerek gelmiş bi adam. Daha iyi bir aday düşünemiyorum şahsen. Bilmeyenler için kendisini son filmde "Harkan" karakteri olarak izledik. Filmdeki tek sevdiğim sahneler de onun sahneleriydi. Adam çok da iyi bir aktör aynı zamanda.
Neyse çok övdük, inşallah başına bişi gelmez :)
NOT: Senin bahsettiğin sanırım Adkins'in kendi filmleri "Accident Man" miydi neydi? Ben o filmleri görmedim. Aslında izlemek lazım. Ama o karakterle Con Vik arasındaki bağlantıyı kuramadım şahsen. Evet Scott Adkins'in kendi "düşük bütçeli" filmleri var. Benim istediğim büyük bütçeli işlerin birisinde başrol alması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 12 Ocak 2024; 22:29:28 >
-
Malum Bulgar sitesinde 2 gündür One More Shot (2024) filmini görüyorum. Scott Adkins yer alıyor. Sanırım bu seriyi de izleyeceğiz. Tavsiye için teşekkürler.
-
Hocam ben de severim bu oyuncuyu. Ama esas olarak bu adam dublörlük çıkışlı diye biliyorum. Hayatını araştırmadım ama muhtemelen dövüş sporlarıyla da içli dışlı olmuştur. Dövüş aksiyon filmleri oyuncuları genellikle dövüş sporları yapmış olanlardan çıkıyor. O bahsettiğin şeye tek plan çekim diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunu Netflix'in Extraction serisinde bol bol yapmışlardı. Yine John Wick 4'te de tek plan çekimler hatırlıyorum. Ama sanıyorum ki bunun bir hilesi ve yöntemi var. Çünkü bazı sahneleri gerçekten o kadar uzun süre tek plan çekmenin imkânı yok. Extraction ilk filminden mesela aksiyon durmaksızın devam ederken kamera arabanın içine, önüne filan geçiyordu araç üstelik harekete geçerken. Bahsi geçen filmleri izlemedim mutlaka izleyeceğim ama muhtemelen bir hile, bir teknik kullanmışlardır. Başarılı bir sahne devamı ve edit ile halletmişlerdir bence.
Tek plan çekimiyle ilk kez Tony Jaa'nın bir filminde karşılaşmıştım. Ong-Bak mıydı Protector muydu neydi. Bu filmlerden birinde adam dövüşerek binada 7 kat çıkıyordu. Ve dövüş sahnesi duraksız olarak devam ediyordu. Zaten son katlarda elemanın kapışacak hâli de kalmıyordu yoruluyordu. Belki o sahne hilesiz, gerçek olabilir. Yine Old Boy filmindeki meşhur sahne.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ocak 2024; 16:19:57 >
-
Adamın dibidir.
-
Vay be nerden nereye. Gerçi adam yaşlı değil ama yine de gençlik fotoğrafıyla şimdiki yüz hatları kendini nasıl da belli ediyor. Sevdiğim oyuncuların yaşlanıp gittiğini görmek üzüyor.
-
Chris Hemsworth'ün Extraction için verdiği emeği de kesinlikle göz ardı etmemek lazım. Extraction 1 ve 2 benim için John Wick'lerden daha değerlidir. İkisi de çok iyi film.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Bu mesaj silindi.Ah ah. Sanırım yeni nesil olduğun için olaylara pek vakıf değilsin. Sana "Donnie Yen"i araştırmanı öneririm. Donnie Yen hepsinin üstadı, ustasıdır. Scott Adkins o filmde Donnie Yen ile aynı dövüş sekansında olduğu için gurur duyuyor. Kendisi söylemiştir. Donnie Yen hala daha yaşının çok üstünde bir performansı olan bi adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 14 Ocak 2024; 23:14:52 > -
Orası öyle ama Keanu reisin hatrına ve kaliteli yapımlardaki kısırlık sebebiyle filmleri çok gömmüyoruz. Benim ilk JW filmindeki yorumum duruyordur muhtemelen bu forumda. Milletşn abarttığını filan yazmışımdır. Hatta muhtemelen 2. ve 3. filmlerinin konularında bile yazmış olabilirim ama ilk 2 filmin DH konusunda banko yazmışımdır. Yine de şu 4. filmin bazı orijinal sahnelerinden ötürür sevmişimdir. Extraction 2 ise gerçekten aksiyon yönünden enfesti.
Bu arada şaka maka bu filmin konusu dışında her şey konuştuk bu konu içinde.
-
Valla Statham'ın artık övgüye filan ihtiyacı yok adam yıllardır aksiyon sinemasının en aranan adamlarından biri. Burada Statham dışında başka isimleri konuşuyor olmamız Statham kötü demek değil. Bu filmi de eninde sonunda izlicez yani kaçarı yok. İçinde Statham olan şeyi izlerim ben. Kötü bile olsa izlerim. O dandik Çin filmi "Meg"i bile açıp izledim bakim napmış diye. Keşke o tip işlere bulaşmasa diyeceğim ama adama öyle bi para veriyolar ki, holivud'da belki de üç filmde kazanacağı parayı tek filmde alıp götürüyor. ABD'nin nüfusu 300 küsür milyon. Çin 1.4 milyar. Gişeyi siz hesap edin işte.
-
Jason Statham'ın yeni aksiyonu izleyicilerin gönlünü fethetti
David Ayer'ın yönettiği aksiyon Britanyalı aktörün filmleri arasında bir rekora imza attı
Jason Statham'ın yeni aksiyonu izleyicilerin gönlünü fethetti
David Ayer'ın yönettiği aksiyon Britanyalı aktörün filmleri arasında bir rekora imza attı
Pazar 14 Ocak 2024 16:03
Senaryosunu Kurt Wimmer'ın kaleme aldığı film 12 Ocak'ta gösterime girdi (MGM)
Jason Statham'ın Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper) filmi, izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı ve aktör için önemli bir Rotten Tomatoes rekorunu kırma şansı kazandırdı.
Aksiyon ve gerilim türündeki R derecelendirmeli filmde Statham, sevdiği insanların dolandırıldığını öğrenince intikam almaya soyunan eski özel servis ajanı Adam Clay'i canlandırıyor.
R derecelendirmesi, 17 yaşından küçüklerin filmi sinemada izlemek için yanlarında bir ebeveyn ya da yetişkin bulundurması gerektiği anlamına geliyor.
Filmin oyuncu kadrosunda Statham'ın yanı sıra Josh Hutcherson, Emmy Raver-Lampman, Jeremy Irons, Minnie Driver gibi ünlü isimler yer alıyor.
İzleyici puanı 93
Arıcı: Ölüm Kovanı için yapılan eleştiriler filmin sinemalarda gösterime girmesiyle daha da iyiye gidiyor.
Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 68 puan alan filmin izleyici skoruysa çok daha yüksek. Filmin 250'den fazla kullanıcının değerlendirmesi üzerinden hesaplanan puanı 93.
Mükemmele yakın bir puan almayı başaran film, izleyiciler arasında Statham'ın en beğenilen yapımlarından biri olmayı başardı.
56 yaşındaki aktörün 93 puanlı diğer filmleri; Britanyalı yönetmen Guy Ritchie imzasını taşıyan Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) ve 2000 yapımı Kapışma (Snatch). Son filmiyle bu filmlerin puanını geçerse Statham kendi rekorunu kıracak.
Statham'ın önceki iki filmi Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) ve Meg 2: Çukur (Meg 2: The Trench) 100 üzerinden sadece 14 ve 27 puan alabilmişti.
Britanyalı aktörün yeni aksiyon filmi, eleştirmen ve izleyicilerden aldığı olumlu tepkilerin yanı sıra gişede de iyi bir performans sergiliyor.
Arıcı: Ölüm Kovanı'nın bu hafta sonu gişede 16,8 milyon dolar kazanacağı tahmin ediliyor. Bu, 8 ila 13 milyon dolarlık ilk tahminlerin çok üzerinde.
Filmin yönetmenliğini Tehlikeli Takip (End of Watch), Sokağın Kralları (Street Kings), Suicide Squad ve Fury gibi yapımlarla tanınan David Ayer üstleniyor.
https://www.indyturk.com/node/689781/k%C3%BClt%C3%BCr/jason-statham%C4%B1n-yeni-aksiyonu-izleyicilerin-g%C3%B6nl%C3%BCn%C3%BC-fethetti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ocak 2024; 0:40:3 >
Benzer içerikler
- bedevilled konusu
- zindan adası konusu
- sicario 3
- game of thrones kaç yaş üstü
- joker 2 izle
- zombi filmleri
- hayatta kalma filmleri
- joker filmleri
- edge of tomorrow 2
- harry potter (karakter) karakterini oynayan oyuncular
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X